Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Οι δαπάνες των υποψηφίων 2009. Μάνος Αναστασόπουλος

Εφτασε στα χέρια μου το μικρό φυλλάδιο με το οποίο επικοινωνεί με τους Βοιωτούς εκλογείς ο υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΟΣ κ. Μάνος Αναστασόπουλος. Κατ' αρχάς δεν μπορεί φυσικά κανείς να έχει τις ίδιες απαιτήσεις από τους υποψηφίους των μικρών κομμάτων, που δεν έχουν ούτε την οικονομική άνεση ούτε τους υψηλούς στόχους που έχουν εκείνοι των κομμάτων εξουσίας.



Το φυλλάδιο του κ. Αναστασόπουλου κάνει πολύ μέτρια αρχική εντύπωση. Το εξώφυλλο επιχειρεί να αποδώσει ένα χάρτη της Βοιωτίας χωρίς να το κατορθώνει αφού πάνω πέφτει το διόλου ευφάνταστο σύνθημα του κ. Αναστασόπουλου: "Μαζί χέρι-χέρι για μια Βοιωτία που θα διαφέρει!" σε ένα παράτονο κόκκινο.


Στις εσωτερικές σελίδες η κατάσταση βελτιώνεται κάπως βοηθούντος του ενδιαφέροντος βιογραφικού του κ. Μάνου Αναστασόπουλου -του οποίου η σύζυγος κατάγεται από τη Λιβαδειά. Το οπισθόφυλλο με μια μέτρια φωτογραφία του υποψηφίου με τον αρχηγό του ΛΑΟΣ Γἶώργο Καρατζαφέρη, χωρίς να είναι ιδανικό, θα ήταν προτιμότερο για εξώφυλλο. Σίγουρα πάντως στοίχισε ελάχιστα...

Δείτε κι αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: