Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Για τη ΒΟΙΩΤΙΑ


Μπορείτε να προμηθεύεστε τη ΒΟΙΩΤΙΑ στο περίπτερο απέναντι από το Παλαιό Δημαρχείο, Καραγιαννοπούλου 1, στη Λιβαδειά.

10 σχόλια:

Trofonios είπε...

Το πήρα και το μελετώ. Με μια πρώτη ματιά έχω να πω ότι ή ήταν πολύ βιαστικά φτιαγμένο (στην έκδοση και όχι στην θεματολογία) ή ότι δεν προσεχτικέ όσο θα έπρεπε. Επίσης με χάλασε και η πολυσέλιδη διαφήμιση στο κέντρο αλλά αυτό είναι κάτι δικές μου παραξενιές.
Αναμένω το επόμενο και το ...επόμενο και το ...επόμενο και το ...επόμενο.
Κάτι γράφεις για ετήσια συνδρομή. Πως μπορεί να επιτευχθεί αυτή ; Δώσε παραπάνω πληροφορίες για την προσπάθεια σας αυτή. Όχι μόνο φωτογραφία. Μην ντρέπεσαι. Δεν πρόκειται να σε κατηγορήσουν για αυτό.
Θα το ξεφυλλίσω και θα γράψω εκτενέστερα αργότερα τις εντυπώσεις μου.

βοιωτός είπε...

Τροφώνιε, όταν είναι η ώρα θα ενημερωθείς εσύ και όλοι οι αναγνώστες.
Η ΒΟΙΩΤΙΑ μπορεί να έχει κάποια μικρά λαθάκια αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι προχειροφτιαγμένη. Είναι υψηλού επιπέδου στο στήσιμο και κατά τη γνώμη μου πολύ καλού στην ύλη.

Ειδικός είπε...

@ Trofonios
κόψε το ΝΙΤRΟ και τα συναφή και μετά θα χεις πιο σωστή άποψη για τα περιοδικά. Από τα αντίστοιχα του είδους είναι στο top 5.

Trofonios είπε...

Ειδικός σε τι είσαι;

Πάντως φαίνεται ότι δεν έχεις σχέση με εκδόσεις για να μου την λες.

Δεν θα καθίσω να σου εξηγήσω γιατί εσύ μάλλον με το ΝΙΤΡΟ έχεις τραφεί τόσα χρόνια.

Την ακριβή εντύπωση μου θα την κάνω μέσω mail στον Βοιωτό γιατί εδώ θα φέρει συγκρούσεις από μη ειδικούς, άσχετους και κακόγουστους.

Trofonios είπε...

Βοιωτέ προς θεού δεν θέλω να μειώσω την δουλειά σου. Φυσικά και είναι υψηλού επιπέδου σε ύλη αλλά θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι στο στήσιμο δεν είναι. Θα μπορούσε να γίνει όμως την επόμενη.

βοιωτός είπε...

Τροφώνιε,
σέβομαι τη γνώμη σου αλλά θα μου επιτρέψεις να γνωρίζω τα επαγγελματικά στάνταρντς.
Εν πάση περιπτώσει χαίρομαι που συνολικά σου άρεσε και περιμένω την ιδιωτική κριτική σου.

βοιωτός είπε...

Ειδικός 6.34
Ευχαριστώ και χαίρομαι που δεν μπερδεύετε τη ΒΟΙΩΤΙΑ με καθόλα ενδιαφέροντα άλλα περιοδικά που όμως έχουν άλλο ύφος και απευθύνονται σε άλλο κοινό.
Είστε της δουλειάς;

Ειδικός είπε...

Απλά τυχαίνει να έχω ασχοληθεί με εκδόσεις για αρκετά χρόνια. Ένα πρώτο που πρέπει να ξέρει κάθε αναγνώστης είναι ότι κάθε έντυπο πρέπει να κρίνεται και να συγκρίνεται με τα αντίστοιχά του. Όχι με όλα, γιατί κάθε είδος απαιτεί διαφορετικό στήσιμο (μια και μιλάτε γι' αυτό)που να υποστηρίζει το ανάλογο περιεχόμενο, κλπ. Μην τα μπλέκουμε. Κάθε επαγγελματική δουλειά έχει τα μυστικά της και από την πείρα μου βλέπω ότι εδώ τηρήθηκαν.

@ Trofonios
έπεσες έξω.
Επειδή σε διαβάζω και εισαι πολύ νέος, άσε και κανέναν ειδικό να μιλάει για κάτι που ξέρει. Αν δεν είχα σχέση δεν θα μίλαγα να σαι σιγουρος.

Ειδικός είπε...

Τυχαίνει να έχω ασχοληθεί με εκδόσεις στο παρελθόν. Θα στείλω mail για περισσότερα.

βοιωτός είπε...

Eιδικέ 10.57 περιμένω και τη δική σου κριτική.