Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βοιωτία

Οι έξι του ΣΥΡΙΖΑ.
Αλεξάνδρου Δημήτρης, φιλόλογος
Αλεστάς Θανάσης, συνταξιούχος ΟΤΕ
Δελβενακιώτης Δημήτρης, οδοντίατρος
Θηβαίος Νίκος, μαθηματικός
Μιχολού Άννα, οδοντίατρος
Σπανούδη Δέσποινα, χημικός μηχανικός.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην μπουν στη Βουλή...για να τα κάνουν μπάχαλο καλοί είναι...

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου λέτε, εσείς που ξέρετε τα παρασκήνια την Σπανούδη την έβαλαν επειδή τα πήγε περίφημα στις ευρωεκλογές και...
πάτωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βοιωτία;
Κι ύστερα λένε γαι τα δυο μεγάλα κόμματα ότι πάνε για τις καρέκλες...ενώ αυτοί...ξαναβάζουν τους αποτυχημένους μόνο και μόνο γιατί έχουν καβαντζώσει την καρέκλα...εύγεστη αξιοκρατία του συριζα!

οχι ρε φίλε είπε...

Τελευταίε ανώνυμε
Εσύ θεωρείσαι επιτυχημένος στην ΕΜΠΑΘΕΙΑ.....

Μάθε δε ότι όταν κάποιος αναζητεί καρέκλα, υπάρχουν διαθέσιμες αλλού, όχι εκεί που απαιτούνται αγώνες.

Ανώνυμος είπε...

Ας απαντήσουν οι κυριοι και οι κυρίες υποψήφιοι γιατί έφυγε ο αρχηγός τους σ' αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τον ΣΥΡΙΖΑ και κινδυνεύει να μην μπει στη βουλή;
1. γιατί τσακώθηκε για την καρέκλα με τον Τσίπρα;
2.για να στρώσει τον δρόμο στο ΠΑΣΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

Σώπα καλέ που τους ενδιαφέρουν οι καρέκλες... Μπα σε καλό σου...Εδώ μας κάνουν και μαθήματα για τους αγώνες.... συγνώμη για το πως θα τις καβαντζώσουμε για πάντα, που τα βρήκες αυτά;

Ωχ το μάτι μου είπε...

Δεν καβάντζωσε μόνο την καρέκλα η Σπανούδη. Καβάνζωσε γενικώς. Γιατί απ΄ότι ξέρουμε όλοι πια, ούτε τρέχει να δουλέψει για να ζήσει, ούτε συνεχίζει παρούσα στους αγώνες των κινημάτων, αλλά περιφέρεται σε γάμους και κηδείες και δέχεται πελατεία στα πολιτικά γραφεία που διατηρεί στη Λιβαδειά και Θήβα, παρακαλώ ! Αυτό το τελευταίο το ξέρουν πολύ λίγοι, αλλά εγώ το δημοσιοποιώ για να λάμψει η αλήθεια !!
Αντε ρε πάρω μια καρέκλα και να την κοπανήσω στα κεφάλια μερικών, κι ας πάω και για ζωοκτονία...

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέχεια των απολυτα ακριβών πληροφοριων που δημοσιευει ο από πάνω να αποκαλύψω και εγώ οτι η Σπανουδη όχι μονο δεν δουλευει και διατηρεί δυο πολυτελεστατα γραφεία σε Θηβα και Λιβαδειά αλλα διατηρει και στολο απο μερσεντες και SUV για την διευκολυνση της εκστρατείας της. Μαλιστα αγορασε και θαλαμηγό για να ελέγχει τις παραλίες του Κορινθιακού.Επισης τσεπωσε γυρω στα 500.000 απο τον Μυτιληναίο για να φωνάζει εναντίον του Κοπελούζου και άλλα τοσα απο τον Κοπελούζο για να φωνάζει εναντιον του Μυτιληναιου. Μαλιστα συμφωνα με απόλυτα διασταυρωμενες πηγές δημιουργηθηκε μεγα θέμα στο κεντρικό λογιστηριο της ΕΝΕΛ γιατι δεν μπορουσαν να εξηγήσουν τις δυο παραλληλες πληρωμές.
Ο κατηφορος για μερικούς δεν έχει τέλος. Δεσποινα γερά

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο image maker της Κας Σπανούδη και πρέπει στο σημείο αυτό να ενημερώσω, ότι είναι εκ του πονηρού όσα ακούγονται, ότι εισέπραξα δηλαδή 200 χιλιάδες ευρά από την Κα Σπανούδη για τις τερεις εβδομάδες του προεκλογικού αγώνα. Τα χρήματα που συμφωνήσαμε ήταν 160 χιλιάδες μαζί με ΦΠΑ.

Το βιογραφικό και τους αγώνες της Δέσποινας δεν τα έχουν όλα τα άλλα ψηφοδέλτια μαζί γκαβάδια.

Επίσης θέλω να πω ότι: Ρε γομάρια, ο άλλος έδιωξε το Σημίτη, πρωθυπουργό οκταετίας, που τον έχρισε και αρχηγό τον αχάριστο, οι καρέκλες του Τσ'ιπρα σας πείραξαν;

Ανώνυμος είπε...

όπα ρε μεγάλε!!!λίγα παίρνεις για να βρίζεις τον κόσμο.. να σε χαίρονται!

Ανώνυμος είπε...

έτσι πρέπει να είναι η αριστερά ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

...και υβριστική... "γομάρια και γκαβάδια..." πώς ;;; αντί να απαντάνε στην κριτική οι "κύριοι" αυτοί που κριτικάρουν όλους τους άλλους άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...κάνουν και πλακίτσα Ω κατηγορίας..

Ανώνυμος είπε...

ροζοαριστερούληδες...

Ανώνυμος είπε...

προς αρση παρεξηγησεων
Αναφεροντας οτι η αριστερα πρεπει να ειναι ενοχλητική εννοουσα την δραση της Δ.Σ. η οποία εχει ενοχλήσει πολλούς και για αυτό τα ψεμματα και οι συκοφαντιες.
Η αριστερα πρεπει να ενοχλεί και τους επιχειρηματικούς ομίλους και τους διαπλεκομενους, πολιτιτικούς υπηρετες, ΜΜΕ και blogs.
Τα σχόλια για γομαρια και γκαβαδια (όπως και τα αντιστοιχα για καβάντζες και ζωοκτονίες) δεν ειναι δικά μου και δεν τα υιοθετώ.

Εωσφόρος είπε...

Παιδιά για...υιοθέτηση!