Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Καταγγελία για τον Μελετίου στη ΝΑΒ

Με επιφύλαξη η viotia δημοσιεύει την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του υπουργείου Γεωργίας της ΝΑΒ για τους υπαλλήλους που συμμετέχουν κάθε φορά στις εκλογές. Η viotia θα επανέλθει.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 22-09-2009
ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
& ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Φίλωνος 35-39 - 32100 ΛΙΒΑΔΕΙΑ
FAX : 22610 86172

ΠΡΟΣ : Τοπικά Μ.Ε.Ε Ν. Βοιωτίας

ΚΟΙΝ. :1. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ &
ΔΗΜΟΣΙΑΣ Δ/ΣΗΣ
2.Υποψήφιοι Βουλευτές Ν. Βοιωτίας
3. Κον Πρόεδρον ΕΝΑΕ
4. Νομαρχιακούς Συμβούλους Ν.Α.Β
5. Ομοσπονδία Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου των εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας της Ν.Α .Β ύστερα από την Συνεδρίαση της (των Δ/νσεων Γεωργίας , Δ/νση Κτηνιατρικής , Δ/νση Τοπογραφικής , Εγγείων Βελτιώσεων και Αλιείας) , καταγγέλλει τον Νομάρχη Βοιωτίας Κον Κλέαρχο Περγαντά σχετικά με την συμμετοχή των υπαλλήλων της Νομαρχίας στην εκλογική διαδικασία και με τον εμπαιγμό του παραπάνω προς την Γενική Συνέλευση των ως άνω Δ/νσεων , διορίζοντας 63 υπαλλήλους τους ίδιους σε κάθε εκλογική διαδικασία με αδιαφανή κριτήρια .Γίνεται δε κλήρωση 20 υπαλλήλων καλύπτοντας έτσι την παραπάνω αδιαφάνεια .
Πράγμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Δημόσιας Διοίκησης.
Ο Κος Νομάρχης αναγνώρισε το δίκαιο του αιτήματός μας σε συνάντησή μας .Ο οποίος όμως μας πληροφόρησε ότι ο Δ/ντης Δημόσιας Δ/σης κος Μελετίου είναι ο μόνος που καθορίζει ποιοι υπάλληλοι θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία .
Διερωτώμεθα οι εργαζόμενοι , άραγε άλλαξε ο τρόπος διοίκησης στη Ν.Α.Β ;
Ποιος διοικεί την Ν.Α.Β , ο Νομάρχης κος Περγαντάς ή ο Δ/ντης Δημόσιας Δ/σης της Νομαρχίας κος Μελετίου Τριαντάφυλλος;
Σαν πρώτο μέτρο διαμαρτυρίας προβαίνουμε σε στάση εργασίας στις 23/09/2009 και ώρα 9:30 έως 10:30
Για την Γενική συνέλευση


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΓΟΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

29 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία;;;!!! Καμιά στάση εργασίας για να βγει καμιά ρημαδοπροκήρυξη για κανένα μόνιμο ρημαδογεωπόνο στη ΝΑΒ γιατί δεν κάνουν;;; Βολευτήκαν με τα stages???

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ?ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ.ΤΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΩΠΟΝΟΙ?ΠΟΣΑ ΜΕΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΥΤΟ?Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΝΑΒ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ.ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ 4 ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΒ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 63 ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ ΚΛΠ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΡΕΗ ΝΟΜΑΡΧΗ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 63 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ 2600 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ 0Ι 63 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ 2Ο ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ;;;;;;;;;

βοιωτός είπε...

5.48
Ολα αυτά είναι πολύ σοβαρά. Πάντως μια πρώτη ερώτηση είναι πόσο καιρό υποστηρίζετε πως συμβαίνει αυτό που λέτε;
Κι αν συμβαίνει από παλιά -που έτσι ισχυρίζεστε αλλιώς δεν θα υπήρχαν παραπόνα- γιατί το καταγγέλετε τώρα;

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ 4/9/09. ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ... ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ..... ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ[ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ 63} ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΝΙΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΕΛΕΤΙΟΥ.

Ροζαλία είπε...

όταν καταγγέλετε κάτι σοβαρό ή και λιγότερο για σοβαρό λειτουργό του δημοσίου, όπως ο κ. Λάκης Μελετίου, υποχρεούστε να επισυνάπτετε τις αποδείξεις.

βοιωτός είπε...

Το κοιτάμε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νομάρχης δεν πρέπει να απαντήσει;

ΦΙΛΟΣ είπε...

Φιλε Βοιωτε πρεπει να αλαξεις το τιτλο στην αναρτηση δεν ειναι καταγγελια στον Μελετιου ειναι καταγγελια στον Νομαρχη.

Ανώνυμος είπε...

Τα δικά μας (πράσινα) παιδιά; μπράβο...μπράβο...γι' αυτή την αξιοκρατία έλεγε ο πρόεδρος σας χτες;

Ανώνυμος είπε...

hhgjhghghndh

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΥΓΑΣ.ΟΤΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΝΟΜΑΡΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολίτες ζητάνε απαντήσεις όχι παλαιοκομματικά κόλπα.Μερικοί έχουν μείνει στη δεκαετία του 80 φαίνεται.

βοιωτός είπε...

11.23
Εχουν υπάρξει νομάρχες που δεν ήταν δημοκράτες;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΑΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑ 150 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΟ 90% ΗΤΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ. ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΑΡΧΑ ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

μήπως οι 63 ήταν... "πιο" ψηφοφόροι του;;

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα καλά για να έχεις "τύχη" θα πρέπει να είσαι πιο ψηφοφόρος από τον ψηφοφόρο! πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;

Ανώνυμος είπε...

Το ότι δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει ο Τ. Μελετίου μιλάει από μονο του...

Πολίτης είπε...

Μήπως οι 63 είναι αυτοί που κάνουν τη πραγματικά τη δουλειά των εκλογών ; Μήπως είναι οι οδηγοί και υπάλληλοι που όντως δουλεύουν για να διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία χωρίς προβλήματα; Μήπως η διεξαγωγή των εκλογών είναι μια πραγματική δουλειά που τη γνωρίζουν συγκεκριμένοι άνθρωποι κι όχι μόνο μια καλή ευκαιρία για το εκλογικό επίδομα;
Πολύ φοβάμαι πως κάποιοι εργαζόμενοι στη Νομαρχία έχουν χάσει το μέτρο και δυστυχώς λειτουργούν το λιγότερο αντισυναδελφικά. Θα συμφωνήσω με τη Ροζαλία : ο κ. Μελετίου είναι πολύ σοβαρός λειτουργός της Δημόσιας Διοίκησης και επίσης πολύ μακριά από αυλές και κλίκες. Νομίζω ότι το σύστημα που υιοθετείται στη Νομαρχία Βοιωτίας είναι δίκαιο : ντε φάκτο συμμετοχή της βασικής και έμπειρης ομάδας σε εκλογές και οι λοιποί με κλήρωση.
Κρίμα γιατί αυτές οι καταγγελίες και για το Νομάρχη και για τον κ. Μελετίου, μάλλον μικρόψυχες είναι...

Ανώνυμος είπε...

Τα ονοματα τα ονοματα κυριε Λακη να δουμε ποιοι ειναι αυτοι που ξερουν να κανουν τοσο καλα την δουλεια!

Άπιστος Θωμάς είπε...

Ανώνυμε των 10.30, γιατί κόπτεσαι τόσο πολύ για τα ονόματα; Αν είσαι απλός αναγνώστης δεν θα μπορείς να αξιολογήσεις αν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους ή όχι. Αν είσαι εργαζόμενος στη Νομαρχία, λίγο - πολύ τους ξέρεις. Γι΄αυτό μην κρυβόμαστε πίσω απ΄το δάχτυλό μας. Είναι σίγουρο επίσης πως η Νομαρχία διαθέτει Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών, που οριοθετεί αρμοδιότητες των υπηρεσιών και των εκλογών συμπεριλαμβανομένων.. Να μιλάμε μ΄ ανοιχτά χαρτιά, κι όχι "να΄χαμε να λέγαμε"

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΘΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΟΙ 63 ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ κ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ ; ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΡΥΦΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ κ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ; ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΕΙΣΑΤΕ ΝΟΜΙΜΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Απιστε θωμα αυτη ειναι η κορυφη του παγοβουνου....

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω καταλάβει καλά. Σ'αυτά τα εκλογικά συνεργεία ποιοί συμμετέχουν? Δεν υπάρχει ένας Νόμος, μια Εγκύκλιος, κάτι τελοσπάντων που να προβλέπει ποιοί συμμετέχουν?

Ανώνυμος είπε...

Πέρα απο το τι προβλέπεται που είναι ένα θέμα, εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει μια επίσημη απάντηση και τα ονόματα των ικανών και άξιων στη δημοσιότητα. Δηλαδή όλοι οι άλλοι κάθονται στη νομαρχία και τους λίγους που δουλεύουν τους κρατάνε σαν εφτασφράγιστο μυστικό μη τους τους πα΄ρουν; είναι σοβαρά πράγματα αυτά;

Ανώνυμος είπε...

Τις εκλογές ξέρουμε τις κάνουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες. Οι υπάλληλοι που κάνουν τις διαδικασίες των εκλογών, δεν είναι υπάλληλοι που γνωρίζουν τα θέματα? όποιος θέλει μπαίνει, αρκεί να τον κληρώσουν, να τον διορίσουν ή δεν ξέρω τι?

Ανώνυμος είπε...

Διαίρει και βασίλευε.
Έχουν καταλάβει οι υπάλληλοι της Νομαρχίας, ότι όταν τσακώνονται μεταξύ τους είναι πιο αδύναμοι και πιο ευάλωτοι σε άλλα πιο δύσκολα που μπορεί νάρθουν. Πολύ καβγάς γι' αυτό το εκλογικό επίδομα, που έτσι κι' αλλιώς, απ' 'οτι φαίνεται, αφορά μόνον λίγους υπαλλήλους, αφού για τους πιο πολλούς προβλέπεται, ότι έτσι & αλλιώς θα συμμετέχουν

Ανώνυμος είπε...

Η δημοκρατία μάλλον ενοχλεί και δεν την αντέχει ρε παιδάκι μου ο Έλληνας.
Γι' αυτό κάποιοι ενοχλήθηκαν που ο Νομάρχης, επιτρέπει, με κλήρωση που θα κάνουν οι υπάλληλοι μεταξύ τους, να ορισθούν αυτοί που θα συμμετέχουν στα εκλογικά συνεργεία και όχι με διορισμό, όπως έχει το δικαίωμα.

Ανώνυμος είπε...

Για ποια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μιλας του Μελετιου;γιατι δεν εφαρμοζει την εγκυκλιο; και για να γνωριζετε η εγκυκλιος αφορα 10 -15 ατομα.οι αλλοι ποιοι ειναι; μηπως ειναι οι παρατρεχαμενοι του,οι γυναικες τους...κλπ. Η δημοκρατια του Νομαρχη ειναι στα 20 ατομα, τα 63 δεν τα βλεπει που διοριζονται με αδιαφανεις διαδικασιες.Η ολα τα κανει ο Μελετιου παραπλανωντας και εκθετοντας τον Νομαρχη; Η εκλογικη διαδικασια αφορα ολους τους υπαλληλους της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.