Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Είναι η αφισοκόλληση δικαίωμα;

Δεν συμφωνώ με την ανάλυση του φίλου criss, αλλά το θέτω για προβληματισμό, καθώς συν όλα τα υπόλοιπα έχουμε και τις αφίσες...
Η αφισοκόλληση είναι δικαίωμα !

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ παλιομοδίτικος τρόπος διάδοσης παλιομοδίτικων ιδεών.

ckoutros είπε...

Για πες εσυ μια μοδατη ιδεα ρε ανωνυμε . Α, και να μου τη πεις στο Facebook μεσω του Iphone σου για να μην ειναι και παλιμοδιτικος ο τροπος ...

Ανώνυμος είπε...

Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα ,
Κρις. Ψάξε και λίγο για κάτι σύγχρονο . Δεν βαρέθηκες τα παλαιολιθικά μέσα;
Συγγνώμη , ΡΕ Κρις ήθελα να πω...

ckoutros είπε...

Μηπως να κανουν profile στο Facebook οι υποψηφιοι του ΚΚΕ ή να περνουν τηλεφωνα και να στελνουν γραμματα στα σπιτια; Υπαρχουν κι αυτοι οι "προχωρημενοι" τροποι επικοινωνιας αλλα ειναι και γελοιοι. Συγγνωμη αν παρεξηγηθηκες για το "ρε" .

Ανώνυμος είπε...

Δεν παρεξηγήθηκα (βρε) Κρις. Οι αφίσες είναι πασέ όμως παραδέξου το. Το ίδιο και οι ντουντούκες...στον 21ο αιώνα είμαστε διάβολε και είναι άλλοι οι όροι επικοινωνίας πια. Και από το παρωχημένο μέχρι το γελοίο δεν μπορεί, κάτι ενδιάμεσο θα υπάρχει!Ας το βρουν οι υποψήφιοι...αν ενδιαφέρονται.Εγώ την γνώμη μου είπα. Εκτός αν απαγορεύεται.

ckoutros είπε...

Το ΚΚΕ χρησιμοποιει αφισες και ντουντουκες. Αλλα το κυριοτερο "οπλο" του ειναι η προσωπικη επαφη δηλαδη οι εξορμησεις που κανει συχνα. Τα χρηματα δε περισσευουν για πολυδαπανους τροπους επικοινωνιας.

Ανώνυμος είπε...

Οκ. Καλή επιτυχία στο κόμμα σου. Του αναγνωρίζω ότι έχει συνέπεια στις θέσεις του και δεν είναι καιροσκοπικό σαν τα άλλα (τα μικρά κόμματα εννοώ).

Εωσφόρος είπε...

Κράτα την αναγνώριση και ρίξε καμια ψήφο ρε! Που λέει ο λόγος για το "ρε". Για την ψήφο πάλι, όχι.