Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Το πρόγραμμμα ομιλιών του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία

Το πρόγραμμμα ομιλιών του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ντροπή για το ΠΑΣΟΚ στα 5 χρόνια του Γιωργάκη να έχει τον Τόγια και τον Βαγιάκο υποψήφιους. Είναι ντροπή ο υποτιθέμενος ηγέτης της Αλλάγης να αναπαράγει τα ίδια και τα ίδια παιδια του κομματικού σωλήνα. Μπράβο Γίωργο τα άλλαξες όλα τελικά. Να δεις τι μάυρο θα φάνε τα παιδια σου στην κάλπη!! Οι συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου δηλαδή, αυτόν που εσύ απέκλεισες μόνο σου για τις λαμογιές του, είναι τώρα και δικοί σου συνεργάτες? Τόσο μας υπολογίζεις ώστε να μας στέλνεις τα παιδια του Τσοχατζόπουλου?

Ανώνυμος είπε...

Ανέκδοτο με δύο λέξεις

ΤΟΓΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

χα χα χα

Ο αυτοδημιούρητος βοιωτάρχης ζητά και πάλι την ψήφο σας!!!

Guest Star Akis Vagiakos: the pool Boy

Σε έκτατη συμμετοχη Γεωργίου

Ο δήμαρχος, βουλευτής, κοινοτάρχης κ.α
3 σε ένα συμφέρει!!
το πασοκ ξέρει , εσείς διαλέχτε απλά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Παπανδρεϊκοί-Βενιζελικοί και Καραμανλικοί - Μητσοτακικοί δεν προλαβαίνουν να σφάζονται! Με τη χώρα θα ασχολούνται; γι αυτό πάμε κατά διαόλου, άει σιχτίρ!!!

Ανώνυμος είπε...

οτι και να πειτε η αλήθεια είναι οτι ο Τόγιας δεν χάνει την πρωτιά.

Ανώνυμος είπε...

η ιδεα να μιλούν όλοι μαζί ήταν πολύ καλή και το ΠΑΣΟΚ έχει κερδίσει απο την ομαδική ομιλία όλων.
αυτό έχει σημασία.
οσο για τα άλλα που γράφετε ο λαός ξέρει οτι τα πολιτικά παιχνίδια είναι στο πρόγραμμα ακόμα και τα βρώμικα, αλλά έχει ήδη αποφασίσει ποιοί είναι οι άξιοι και ικανοί ποιοί όχι.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καποιος πρέπει να σας πει οτι τους έχουμε σιχαθεί όλους και όλα. Ειμαι 28 και το μόνο σίγουρο που μπορώ να πώ για την χώρα που γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι ότι δεν έχω τίποτα να καμαρώσω γι' αυτήν. Η μια και μονάδική συμβουλή που έχω να δώσω στους νεότερους ειναι να φύγουν από την χώρα, να ζήσουν σε κοινωνίες καλύτερες από αυτήν που μας άφησε η περιβόητη γενία της μεταπολίτευσης.Οσο για τους μεγαλύτερους....επιτέλους...αποσυρθείτε!!! Αφήστε μας να αναπνέυσουμε!!! Εννοειται ότι δεν θα ψηφίσουμε κανένας σας, γιατί η καραμέλα του ρουσφετιού και του βολέματος πίκρησε πια και δεν μπορούμε να την φάμε...

Εωσφόρος είπε...

Να σφάζονται οι αγάδες , να χαίρονται οι γύφτοι. Παλιά παροιμία.