Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Σκληρά ερωτήματα υπαλλήλων ΝΑΒ σε Μελετίου-Περγαντά

Συνέχεια στη σκληρή κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή το εκλογικό επίδομα και την καταβολή του σε συγκεκριμένους υπαλλήλους της ΝΑΒ δίδεται με επιστολή των εργαζομένων. Ο Σύλλογος Εργαζομένων υπ. Γεωργίας της ΝΑΒ επανέρχονται με ερωτήματα προς τον διευθυντή Διοίκησης της Νομαρχιακής Αυρτοδιοίκησης Βοιωτίας κ. Μελετίου, ερωτήμτα που προφανώς αντανακλούν και στον πολιτικό του προϊστάμενο νομάρχη κ. Κλέαρχο Περγαντά και τα οποία χρήζουν άμεσης απάντησης διότι τα σκοτεινά σημεία είναι πολλά...


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ 25 / 9 / 2009
ΥΠ. ΓΕΩΡΓΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
& ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
ΦΙΛΩΝΟΣ 35-39 - 32100 ΛΙΒΑΔΕΙΑ


ΠΡΟΣ : Δ/ντή Διοίκησης της Ν. Α. Βοιωτίας

ΚΟΙΝ : Τοπικά Μ. Μ. Ε. Ν. Βοιωτίας

Συνέχεια της απαντητικής επιστολής σας , σχετικά με την καταγγελία του Συλλόγου μας έχουμε να επισημάνουμε τα παρακάτω :
α) Παρακαλούμε να μας κοινοποιήσετε άμεσα τις ονομαστικές καταστάσεις των υπαλλήλων που συμμετείχαν στις 3 τελευταίες εκλογικές διαδικασίες καθώς και τα ονόματα που θα συμμετέχουν στις εκλογές της 04/10/2009 . Σας υπενθυμίζουμε ότι τις παραπάνω καταστάσεις τις είχαμε ζητήσει και με το 20/5-09-09 έγγραφό μας .
Επίσης βάσει της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών η οποία καθορίζει τα εκλογικά συνεργεία παρακαλούμε να μας απαντήσετε.
β) Πόσοι και ποιοι υπάλληλοι είναι οι εξ’ αντικειμένου διοριζόμενοι.
γ)Ποιοι υπάλληλοι υπηρετούν βάσει της παραγράφου β της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών στο τμήμα εκλογών και γραμματείας της Ν.Α.Β.
δ)Ποιοι υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών έχουν μεταταχθεί στη Ν.Α.Β και
ε) Ποιοι υπάλληλοι των Νομαρχιακών ταμείων έχουν μεταταχθεί στην Ν.Α.Β

Σας γνωρίζουμε ότι με το παρόν δεν αιτούμεθα τα ονόματα των 20 ατόμων που εκ του Νόμου ορίζονται από τον Κο Νομάρχη δημοκρατικά με κλήρωση .
Στο από 23/09/2009 έγγραφό σας που ανακοινώσατε στα Μ.Μ.Ε αποφύγατε να απαντήσετε επί της ουσίας της καταγγελίας , αναφερόμενος μόνο στους 20 από το Νομάρχη οριζόμενους υπαλλήλους και όχι αν τα οριζόμενα από σας 63 άτομα υπάγονται στην κατηγορία που ορίζει ο Νόμος .
Κε Μελετίου η διενέργεια των εκλογών είναι αρμοδιότητά σας και οφείλετε να διεξαχθούν άρτια . Οι 27 εκλογικές διαδικασίες έχουν επιτευχθεί άρτια όπως αναφέρετε στο έγγραφό σας γιατί συμμετείχαν σ’ αυτές τα ίδια άτομα που εσείς επιλέγετε ;

Θεωρείτε ότι υπάλληλοι και άλλων υπηρεσιών της Ν.Α.Β και μάλιστα πτυχιούχοι όπως είναι οι περισσότεροι του συλλόγου μας δεν μπορούν να ανταποκριθούν επιτυχώς ;

Τέλος είμαστε υποχρεωμένοι για άλλη μια φορά να καταδικάσουμε την ενέργειά σας , που παρά την απόφαση της Γενικής μας συνέλευσης και της έγκαιρης ενημέρωσής σας , να μην συμμετέχουν τα μέλη του Συλλόγου μας στην κλήρωση των 20 ατόμων εσείς αυθαίρετα κληρώσατε μέλη του Συλλόγου μας με στόχο να διασπάσετε το αρραγές μέτωπο και την ομόφωνη απόφαση της Γενικής μας συνέλευσης .
Τέλος δια του παρόντος εγγράφου καταδικάζουμε και τους συναδέλφους μας που συμμετέχουν στο εκλογικό επίδομα παρά την ομόφωνη απόφασή μας και επιφυλασσόμεθα στο μέλλον να λάβουμε κατασταλτικά μέτρα σε επόμενη Γενική Συνέλευση .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΟΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ βοιωτέ που ξέρεις τα νομικά , έχουν το δικαίωμα να μη δίνουν τα ονόματα που ζητάνε οι υπάλληλοι; πολύ κακό για το τίποτα μου φαίνεται....αμα το χαν κάνει από την αρχή δε θα χε λήξει το ζήτημα; ρωτάω δεν είμαι ειδικός αλλά βλέπω ότι θεριεύει η κόντρα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΑΡΧΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ; Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

Ανώνυμος είπε...

Τι να απαντησουν ρε παιδια αφου τα εχουν κανει μανταρα και δεν ξερουν πως να τα μπαλωσουν.Εχουν χασει την ψυχραιμια τους απειλουν και βριζουν.Τωρα βλεπεις βγηκαν ολα στον αερα και τους χαλασε το ιματζ.Ε! τι να κανουμε μια του κλεφτη δυο του κλεφτη.......

Ανώνυμος είπε...

Όπως και να χει η σιωπή είναι ύποπτη...

ειναι αδικία είπε...

Μου προκαλεί εντύπωση η ανάμιξη του ονόματος του Λάκη Μελετίου.
Πως είναι δυνατό να εμπλέκεται το όνομα κάποιου, από τη στιγμή που υπάρχει πολιτικός προϊστάμενος;
Και να έφτιξε τη λίστα ο Μελετίου δεν εγκρίνεται και υπογράφεται από το Νομάρχη;
Δεν έχει υποχρέωση ο Νομάρχης να ελέγξει αν είναι πάντα οι ίδιοι στις λίστες;
Δεν πρέπει να ελέγξει αν είναι οι πιο ικανοί;
Από πότε φταίνε οι υπάλληλοι, που ακολουθούν εντολές;

δύσπιστος είπε...

Κάνε ρεπορτάζ βοιωτέ και βγάλτα όλα στη φόρα για να βγα΄λουμε άκρη. Γιατί η μια πλευρά καταγγέλει η άλλη δε λέει τίποτα κι εμείς πως θα ξέρουμε τι έγινε πραγματικά και ποιος έχει δίκιο;

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη διαφάνεια λέει τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΑΡΧΑ ΟΤΑΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

giati bre laki oudetere kai amempte ?
giati ? giati ? esi eisai me olous