Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Κώστας Καραμανλής το βράδυ στη Λιβαδειά

Με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού της Ελλάδας και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Λιβαδειά. Ο Κώστας Καραμανλής θα απευθυνθεί στους Βοιωτούς πολίτες σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα γίνει στις 19.30 στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (Ζάππειο).



Εν τω μεταξύ σε εκτεταμένη -και αποδοτική σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες-κινητοποίηση έχει αποδυθεί ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας στη Βοιωτία προκειμένου να παρευρεθεί στην ομιλία Καραμανλή όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος κάνουν λόγο για αναμενόμενη παρουσία 4-5 χιλιάδων στην εκδήλωση/ομιλία, αριθμός που εφόσον προσεγγιστεί θα σημάνει μια εντυπωσιακή σε όγκο συγκέντρωση και θα σηματοδοτήσει την επιδιωκόμενη επανασυσπείρωση των Νεοδημοκρατών στη Βοιωτία.


Οι εγκαταστάσεις για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή τοποθετούνται από χθες το βράδυ ενώ οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οφείλονται σε -απαραίτητους και κατανοητούς- λόγους ασφαλείας και αντίστοιχα μέτρα που λαμβάνονται σε όλες τις εκδηλώσεις στις οποίες παρίσταται ο πρωθυπουργός.
Δείτε.
Θα επανέλθουμε...

6 σχόλια:

ckoutros είπε...

Ουτε ο Λεβαδειακος τοσο κοσμο. Παντως χθες που περασα ενω τα στηνανε, μιλαμε για υπερπαραγωγη.

Trofonios είπε...

Ποιο ενδιαφέρον πράγμα περιμένετε να ακούσετε παιδιά; Και "κου-πε-πε" να κάνει από την εξέδρα ο ανικανότερος από κάτω θα τον επευφημούν όχι μόνο οι ανεγκέφαλοι Βοιωτοί αλλά και οι ανεγκέφαλοι άλλων νομών που έχουν διαταχθεί να έρθουν στην πρωτεύουσα μας.
Τι δεν το γνωρίζετε ότι ναυλώνονται λεωφορεία που πηγαίνουν κόσμο όπου μιλάει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ; Αν όχι ρωτήστε αυτούς τους συμπολίτες μας που έχουν ταξιδέψει Λαμία Λάρισα Αθήνα ακόμα ακόμα και στην ΔΕΘ κλπ.κλπ. για να κάνουν μπούγιο.
Πάντως ένα μπράβο αξίζει στους επαγγελματίες που οργανώνουν τέτοιες φιέστες. Οι εξέδρες και οι κάμερες είναι έτσι τοποθετημένες ώστε να παραπλανούν τον τηλεθεατή ότι είναι επιτυχημένη η συγκέντρωση, και ότι οι οπαδοί του κόμματος έχουν χύσει 150 φορές έκαστος.
Έχουν τοποθετήσει το λυόμενο "μπαλκόνι" του τέως πρωθυπουργού έτσι που έχει κόψει την πλατεία στα 2 ώστε να φανεί γεμάτη. Γιατί δεν πήγαινε στην άκρη για να δούμε αν θα είχε περισσότερο κόσμο από τις Πασχαλινές εκδηλώσεις;
Είμαι κακός;
Είμαι εμπαθής;
Ένα μόνο πράγμα ξέρω για τον εαυτό μου ότι δεν είναι ανόητος.

Βοήθειά σας ο άγιος σε όσους πάνε να προσκυνήσουν Αμήν.

ckoutros είπε...

Οσον αφορα το ΚΚΕ, μια φορα το χρονο την περιοδο του Φεστιβαλ οντως βαζουμε λεωφορειο για να παμε. Υπαρχει κοσμος που θελει να παει στο Φεστιβαλ και δεν εχει αλλο τροπο. Που ειναι το κακο; Κακο ειναι οταν παει κοσμος με λεωφορεια σε μια συγκεντρωση για να φαινονται πολλοι.

Trofonios είπε...

Criss το περίμενα ότι θα δώσεις αυτή την απάντηση. Έτσι εκπαιδεύουν τις νεολαίες. Και όταν θα ωριμάσουν δεν θα θεωρούν κακό την τσάμπα μεταφορά τους. Σε κεντρικές ομιλίες του ΚΚΕ (στην Αθήνα γιατί δεν έρχεται στα μέρη μας) φεύγουν λεωφορεία από Λιβαδειά;

ckoutros είπε...

Απο τη Λιβαδεια ποτε δε φευγουν λεωφορεια για τις κεντρικες ομιλιες του ΚΚΕ στην Αθηνα. Ουτε απο αλλες πολεις σα τη Λιβαδεια που ειναι κοντα στην Αθηνα ή αντιστοιχα στη Θεσσαλονικη. Σου ειπα μονο στο Φεστιβαλ βαζουμε λεωφορειο. Μια φορα το 2003 επισης θυμαμαι ειχαμε παει στη Θεσσαλονικη οταν ειχαν ερθει νομιζω οι πρωθυπουργοι της ΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

trofonie και commi φαγωθειτε σαν τα κοκορια!!!!! ειστε η επιβεβαιωση αυτου που θελουν να πετυχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!!!! Ε Υ Γ Ε