Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Χρόνια Πολλά

Είναι ένα πράγμα οι αντιπαραθέσεις και οι πολιτικές διαφορές και οι πικρίες που δημιουργούνται μεταξύ των δρώντων στη δημόσια σφαίρα. Κι ένα άλλο οι ανθρώπινες στιγμές, εκείνες που ενώνουν αντί να χωρίζουν, εκείνες που μας θυμίζουν ότι μπορεί ο άνθρωπος είναι εκ φύσεως πολιτικό ζώο, όπως υποστήριζε ο παππούς Αριστοτέλης αλλά η ομορφιά της ζωἠς βρίσκεται στα μικρά, καθημερινά πράγματα.
Υπό αυτό το πρίσμα η viotia εύχεται Χρόνια Πολλά στην κ. Αριάδνη Αγάτσα, υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία, η οποία σήμερα έχει την ονομαστική της εορτή. Το "Καλή Επιτυχία" είναι αυτονόητο τόσο στην κ. Αγάτσα όσο και στους λοιπούς υποψηφίους όλων των κομμάτων που -προσέξτε το ρήμα της σοφής ελληνικής γλώσσης-εκτίθενται στην κρίση των πολιτών. Καλή επιτυχία σε όλους όσοι εκτίθενται, λοιπόν! Κι ας μην μας δώσουν την ευκαιρία να τους εκθέσουμε!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδώ γιατί δε βάζετε μόνο στη βοιωτία?

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Άρια.
Και καλή επιτυχία.
Δε σε ψηφίζω, αναγνωρίζω όμως ότι είσαι καλό παιδί.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;
ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Τα καλά παδιά όταν μιλούν οι συνάδελφοι τους στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στρώνουν τον κόλο τους στην καρέκλα και δεν τους χλευάζουν.
Ο κόσμος δεν είναι τυφλός έχει μάτια και βλέπει αλλά έχει και κρίση και κρίνει κάτι που αγνοεί η κυρία.

Ανώνυμος είπε...

Για την ανθρώπινη πλευρά συμφωνώ. Σαν πολιτικοί όμως θα πρέπει να μαθουν να δέχονται κριτική και να απαντάνε στα δυσάρεστα γι' αυτούς ερωτήματα και ρεπορτάζ.Δεν μπορέι να θέλουν να τους ψηφίσουμε και να μην απαιτούμε απαντήσεις..Αν στριμώχνονται και δεν ξέρουν τι να πουν δικο τους πρόβλημα , όχι δικό μας.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά είναι ρε τι έχετε λυσσάξει με την Άρια; πόσο την φοβάστε; θα βγει άνετα..και το αξίζει!

Ανώνυμος είπε...

Xρόνια πολλά Άρια και καλή επιτυχία να έχεις στις εκλογές.
Προχώρα δυνατά και μόνο μπροστά…