Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ομιλία Μιχάλη Γιαννάκη στη Λιβαδειά

Ο βουλευτής του Νομού Βοιωτίας Μιχάλης Ε. Γιαννάκης
σας προσκαλεί στο ξενοδοχείο "ΕΡΑΤΩ"
την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 8.30 μ.μ.
στην ομιλία του προς τις φίλες και φίλους συμπολίτες της Λιβαδειάς.
.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ
προσπαθώ να ψηφίσω και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:

Google Λυπούμαστε...
... όμως ο υπολογιστής ή το δίκτυό σας ενδέχεται να αποστέλλουν αυτοματοποιημένα ερωτήματα. Για την προστασία των χρηστών μας, δεν είναι δυνατή η επεξεργασία του αιτήματός σας αυτήν τη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

να πάμε στην ομιλία του βουλευτή Καλοχαιρέτα;;έκανε καμιά εξυπηρέτηση σε κάποιον από τους ψηφοφόρους του;; αφού είναι λίγος ο άνθρωπος δεν κάνει για βουλευτής.Μόνο για χτύπημα στην πλάτη για γάμους και κηδείες πρώτος.Δεν φτάνει πια μόνο αυτό.σταμάτα να γλείφεις τους πασόκους,αλλά δεν ήσουν και ποτέ γνήσιος νεοδημοκράτης.....σωστα;

βοιωτός είπε...

2.58
Δεν γνωρίζω ποιο λαμόγιo είσαι αλλά είσαι ανεπιθύμητος στη viotia.
Oσο για τον Γιαννάκη είσαι πολύ μικρός για να κρίνεις εκλεγμένο εκπρόσωπο της Βοιωτίας.

Ανώνυμος είπε...

όπα ρε μεγάλε!!!!μήπως ήσουν στη Διανα και εσύ μαζί του;Κρινονται όλοι είτε σας αρέσει είτε όχι....

βοιωτός είπε...

Ακου για τελευταία φορά, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να επιτρέψουμε σε λαμόγια σαν εσένα να εξακολουθήσουν να έχουν το πάνω χέρι.
Σου προτείνω απόσυρση διότι πολλοί από εσάς θα φάτε τελικά ντομάτες. Ακουσε με.

Να πάτε αλλού είπε...

Βοιωτέ όταν σε προηγούμενο σχόλιο έγραψα να κόψεις όλους αυτούς κάθε κόμματος κάτι ήξερα...Έχεις τόσες χιλιάδες αναγνώστες την μέρα και κάθεσαι κι ασχολείσαι; Εμείς τι φταίμε που διαβάζουμε το μπλογκ; Να φύγουν να πάνε αλλού , το ξανα είπα. Να ανοίξουν δικά τους μπλογκ άμα ξερουν να μιλάνε και να γράφουν για να δούμε τη μαγκιά τους και πόσους αναγνώστες θα χουν! Γιατί δεν το κάνουν; Άντε μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ "να πάτε αλλού" δεν καταλαβαίνεις τι παίζεται; Μία είναι η έδρα στην βοιωτία για την ΝΔ και ο ένας υποψήφιος βαράει τον άλλον...Ε, εκεί ανάμεσα τις "τρώει" και ο Βοιωτός για να πάψει να βάζει ανακοινώσεις...Αν είχε βάλει του Μπασιάκου πχ ή του Καράμπελα κλπ, θα βγαινε ένας άλλος ανώνυμος και θα λεγε τα ίδια γι αυτόν...και πάλι απ' την αρχή. Απλό είναι. Άσε ρε να γελάσουμε λίγο έτσι που θα φαγωθούν εδώ μέσα οι..."ανώνυμοι"...επώνυμοι. χαχα

βοιωτός είπε...

Ο Βοιωτός θα αναρτήσει όλες τις ανακοινώσεις, όπως η δεοντολογία απαιτεί.
Οι ανόητοι που νομίζουν ότι έμαθαν να προβοκάρουν επειδή καταφέρνουν πια και μετά από πολλές προσπάθειες να βγαίνουν βόλτα μόνοι τους γίνονται από μόνοι τους καταγέλαστοι. Το επίπεδο των αναγνωστών της viotia είναι πολύ υψηλό για τέτοιες φθηνολιγούρικες σαχλαμάρες.

Να πάτε αλλού είπε...

@ 3.35
δεν πάνε να φάνε και τα σαμάρια τους οι υποψήφιοι εμείς που ενημερωνόμαστε από το μπλογκ τι ανάγκη τους έχουμε ρε συ ; Δε λέω, αν το δεις ότι θα ξεφτιλιστούν μόνοι τους έχει την πλάκα του το πράγμα αλλά με χαλάει η ψευτομαγκιά ! Άμα δηλαδή δεν τους βγαίνουν τα κουκιά (οι ψήφοι) φταίει το μπλογκ και οι αναγνώστες;! Γι 'αυτό λέω να πάνε αλλού! καλύτερα να τρέξουν να μαζέψουν καμια ψήφο! Άντε μπράβο.

αναγνώστης είπε...

Γεια σου Βοιωτέ! μαζί σου!

Ανώνυμος είπε...

3.07. Κι εσύ κρίνεσαι. Αυτά που γράφεις είναι μπούρδες όχι κριτική σοβαρή στον Γιαννάκη.