Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Αρια για αστυνομικούς

Συνάντηση Αγάτσα με τους αστυνομικούς Βοιωτίας

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την ενημερωσαν εκτενέστερα σήμερα για τα προβλήματα του κλάδου τους γιατί; πριν λίγες ημέρες που την ειχαν ενημερωσει για το ίδιο πράγμα δεν τα ειχε καταλάβει;
προτείνω και μιά τρίτη συνάντηση για να είναι σίγουρη.

Ανώνυμος είπε...

Θα γίνουν πολλές γιατί έχει την καλύτερη πρόσβαση

ΤΡΙΤΗΗΗΗ είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βοιωτε αν αυτο το θεωρεις ενημερωση... εγω το λεω.... ας καταλαβει η ΑΡΙΑ οτι ηρθε τριτη... για εμας Μ. Παρασκευη.... επιτελους. επειδη ξερω οτι δεν βαζεις μηνυματα, να το κρατησεις και να μιλας μονος σου. ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΣ παπΑΡΙΕΣ. με αυτα τα καραγκιοζηλικια τριτη ηρθε. δεν μας την επιβαλεις . ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε φίλε είπε κανένας ότι ήρθε πρώτη; τι ζόρι τραβάς εσύ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με την Άρια??? άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις? μας ζάλισες το χεις καταλάβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??

Ανώνυμος είπε...

κακίες, κακίες....

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΤΗΗΗ
Αρκετές φορές έχω αντίθετη άποψη απο αυτή του βοιωτού αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ευθύνεται.
Δημοσιεύει τα δελτία τύπου που του στέλνουν τα πολιτικά γραφεία.
Αν το περιεχόμενο των δελτίων είναι παπαριές όπως αναφέρεις αυτό αφορά αυτόν που το συνέταξε και αυτός θα κριθεί, όχι αυτός που το δημοσίευσε κάνοντας την δουλειά του.

Ροζαλία είπε...

όταν ασχολούνται τοσο πολυ, τοσοι πολλοι, για τοσο πολυ, ε, κάτι τους ενοχλεί παααρα ποολυυυ.

ΤΙΠΟΤΑ είπε...

ΡΟΖΑΛΙΑ... αυτο το παρα πολυ λιγο, που πιανει χωρο, ευτυχως λιγο, για την ενημερωση μας. Εμεις θελουμε παρα πολλους,με παραπολλες αξιες !!! καθολου λιγους, με παρα πολυ τιποτα. Αντε, μπαρολα αυτα ΤΡΙΤΗ καλη τριτη.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΤΗ ΟΚ.ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΩΣ.ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟ.ΚΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΤΑ 1400 ΨΗΦΟΥΣ.ΑΠΑ ΠΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ blogger, είμαι άνθρωπος που αρέσκεται τής νέας τεχνολογίας κι ενημερώνομαι.Συνήθως δεν συμμετέχω στη συγγραφή σχολίων,δεν θεωρώ ότι προσφέρει κάτι.Ομως επειδή ξέρω ότι έχεις μεγάλη αναγνωσιμότητα κι επειδή ειλικρεινά έχω απηυδήσει με την επίθεση που συνεχίζει να δέχεται ακόμα και μετ εκλογικά ενας νέος αυτοδημιούργητος άνθρωπος, που ακόμα καν δεν τον έχουν αφήσει καν δείξει- τι μπορέι και αν μπορεί- ,κι εννοώ την κα Αγάτσα, θέλω να πω τούτο.
Χτυπάνε έναν άνθρωπο, αυτοί που οι ιδιοι γνωρίζουν ότι την πούλησε ο στενός της συγγενής πολύς κ. Ακριβάκης (πρώην Υπουργός) λόγω ιδιαίτερων συμφωνιών με την ετέρα υποψήφια .Και κάθονται και λένε χωρίς να ντρέπονται ότι βγήκε τρίτη! ναι, κύριοι και κυριές συνέβη αυτό, χωρίς τον μηχανισμό του κ. ακριβάκη. για μένα έχει μεγάλη αξία η νίκη ενός καθαρού αθλήτή παρα ενος ντοπαρισμένου!!!

Ανώνυμος είπε...

πολλά πρόσφερες με το σχόλιο ανώνυμε γιατί δεν ήξερα αυτό που λες και δείχνει ότι κάτι αξίζει η κ.Αγάτσα για να πάρει τόσους ψήφους χωρίς μηχανισμό...αν έχεις τέτοιες πληροφορίες να γράφεις συχνότερα γιατί η αλήθεια προσφέρει πάντα! και αυτό γίνεται μόνο με δια΄λογο!

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί πανηγύριζαν τη ημέρα των εκλογών και είδαν την πλάτη της, αυτό "κάποιοι" δεν το έχουν χωνέψει ακόμη. Τα αρνητικά σχόλια σε κάθε αναφορά πρός το άτομό της είναι φανερό από που προέρχονται ακόμη και για κάποιον που δεν είναι μεσα στα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

καλά όλοι ξέρουμε ποιος είναι αλλά ας το χωνέψει γιατί είναι πολύ κακή συμπεριφορά να φέρεσαι έτσι σε συνυποψήφιό σου που επε΄λεξε ο λαός! ή σέβεσαι τη γνώμη του λαού ή όχι! Ας κάνει τον αγώνα του χωρίς να βρίζει την Άρια αλλιώς γιατι να τον εκτιμήσουν οι ψηφοφόροι;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 4:56
1.Όταν αναφέρεις την λέξη αυτοδημιούργητος σου υπενθυμίζω ότι δυο φορές βγήκε νομαρχιακή σύμβουλος αποκλειστικά με τις πλάτες του ακριβακη και είναι γνωστό σε όλους. Κανένας δεν την γνώριζε ιδιαίτερα στην επαρχία Λιβαδειάς όταν κατέβηκε για πρώτη φορά νομαρχιακή σύμβουλος.
2.Ποιος της επιτίθεται. Ποίος την έβρισε; Με ποιές φράσεις; Τι είναι αυτά που λέτε; Κριτική κάνουν πάνω στις πράξεις της.
3.Όσον αφορά τα περί συμφωνιών αν έχεις κάτι το συγκεκριμένο το αναφέρεις επώνυμα γιατί είναι πολύ σοβαρή κατηγορία.
4.Τελος μη λες ότι την πούλησε ο ακριβακης γιατί δεν ξέρεις τι εχει συμβεί. Για να μην στηρίξει κάποιον συγγενή που τον στηριζε παλιά κατι εχει συμβει κάτι που το γνωρίζουν μόνο οι δύο τους.

ροζαλία
θα σε ρωτήσω ένα πράγμα μόνο και εάν θέλεις απαντάς.
αγαπητή ροζαλία το οτι αντιγράφει άρθρα η κ αγατσα έχει αποδειχθεί πολλές φορές με αντιπαραβολή των πρωτότυπων κειμένων απο συναδέλφους. Εδώ είσαι και τα βλέπεις. Εάν έκανες το ίδιο πράγμα εσύ η ροζαλία και στο επεσήμαναν θα το επαναλάμβανες;;;
Εαν η απάντηση σου είναι καταφατική θα θεωρούσες παράλογη την κριτική των αναγνωστών σε σένα πάνω στο θέμα αυτό;

Ροζαλία είπε...

τελευταίε ανώνυμε, επειδή μιλάς σαφώς και χωρίς εμφανές πάθος-τηρείς τα προσχήματα εννοώ- θα σου απαντήσω.
1. δεν γνωρίζω καθόλου την κα Αγάτσα, απλώς βλέπω ένα ανηλεες κυνηγητό σε ό,τι κάνει ή πει, πριν ακόμη προλάβει να κάνει δυο βήματα κι αυτό με ενοχλεί, ως σταση ζωής, ως άποψη και ως πολιτισμός.
2.εξ ορισμού έχω μια θετικη προκατάληψη στις γυναίκες βουλευτίνες, ακόμη κι αν με πεις ρομαντική, γιατί θεωρώ ότι αγωνίζονται περισσότερο και πρέπει να αποδείξουν τα αυτονόητα για τους άνδρες.
3.θεωρώ ότι η πολιτική ,όχι ως πανάκεια, αλλά ως τέχνη του εφικτού, μπορεί και πρέπει να ασκείται εντός κανόνων και πλαισίων. στα προβλήματα και θέματα καθημερινότητας, νομίζω, ότι κανείς δεν παράγει καινά πράγματα και η ουσία βρίσκεται στο ποιός θα ενδιαφερθεί, θα τα ανασύρει θα επιδιώξει την προώθησή τους και όχι ποιός θα συντάξει καλύτερο δελτίο τύπου. με αυτή την έννοια, εγώ δεν θα αντέγραφα διότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνω.
ωστόσο θα επαναλάβω, ότι μια στοιχειώδης ανεκτικότητα είναι απαραίτητο στοιχείο πολιτισμού και μου κακοφάνηκε που δεν είδα ούτε μιας μέρας χάρη και συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ, ΒΛΕΠΩ ΌΤΙ Η ΚΑ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑ ΑΓΑΤΣΑ.ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΟΧΩΡΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗς ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ροζαλία
Η κυρία βουλευτής
κατά τη γνώμη μου διακρίνεται για τρία βασικά μειονεκτήματα που οφείλει να διορθώσει. Το πρώτο είναι ότι έχει την λανθασμένη εντύπωση ότι μόνο αυτή πρέπει να έχει την αποκλειστικότητα του Νομού κάτι που δεν ισχύει, διότι έχουν δικαίωμα στα κοινά όχι μόνο και οι άλλοι βουλευτές αλλά ακόμα και οποιοδήποτε πολιτικό στέλεχος ακόμα και ένας απλός πολίτης. Στην πολιτική ο ανταγωνισμός είναι φυσιολογικός και πρέπει να το δεχτεί αυτό.
Το δεύτερο είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά τις αδυναμίες της και όταν τις επισημαίνει κάποιος αντί να προσπαθήσει να τις διορθώσει, αντιδρά αντίθετα, τις επαναλαμβάνει με αποτέλεσμα να γίνουν γνωστές ακόμα και σε όσους δεν την γνωρίζουν.
Το τρίτο μειονέκτημα είναι ότι ο λαός δεν έχει την άγνοια της δεκαετίας του ΄50 αλλά έχει τις γνώσεις και ασκεί κριτική σε πολλά θέματα και κυρίως δεν ανέχεται να υποτιμούν την νοημοσύνη του. Είναι προτιμότερο για έναν πολιτικό να μας δείξει την εικόνα που πραγματικά είναι παρά μια εικόνα εικονικής πραγματικότητας.
Τέλος η συμπεριφορά της στο παρελθόν προς τους συναδέλφους της δεν ήταν η αρμόζουσα αν και τελευταία μάλλον το έχει κατανοήσει αυτό. Ελπίζω να γίνει κατανοητό και από τους αντιπάλους και να ξεχαστεί το παρελθόν.
Ροζαλία
δεν διαφωνώ με την θετική προκατάληψη που έχεις στις γυναίκες αλλά θα την είχα και εγώ εάν στα πλαίσια της ισότητας των φύλλων υπηρετούσατε και εσείς 32 μήνες όπως και εγώ στο στρατό, χάνοντας αυτό τον χρόνο απο την ζωή μου.
Μαζί σας είμαι αλλά και λίγο γρινιάρης.

Ανώνυμος είπε...

ανων 4.56, ντοπαρισμένη ποιά εννοέις τη Βάσω? απ τις ντόπες(ψηφους) τού ακριβάκη...καλή προσέγγιση!χα χα

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 10.15
για άλλου είδους αντιγραφές μιλάμε.

Ροζαλία είπε...

τώρα τι να σου ειπώ;!!
1. μην είσαι γκρινιάρης, είναι μιζέρια κι ανασφάλεια.
2. 32 μήνες στρατο ;για πότε μιλάμε; ασχετα αλλά όχι άκυρα.
Λοιπόν δεν θα τα σχολιάσω ως ελαττώματα της κας Αγάτσα, αλλά ως ελαττώματα εν γένει, κατανοείς γιατί.
1ακριβώς ανταγωνιστική είναι κι αυτή η συμπεριφορά, όπως την περιγράφεις. με τις επιθέσεις δε που δέχεται, λογικό είναι κάποιος να γίνεται πιο αυτοπεριφρουρούμενος.
2.το δεύτερο επίσης είναι γνώρισμα απώλειας ψυχραιμίας και συνήθης αντίδραση.σου ξαναείπα όμως δεν πήρε ούτε μια μέρα 'χάρη'. απαράδεκτο.
3.θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω για τον προχωρημένο λαο. θεωρώ πως η ζωη του καθενός είναι επι το πλείστον εικονική, πολλώ μάλλον η ζωή των άλλων. με ελάχιστα ψιχία ευδαιμονισμού υλικού τέτοιου που να ναρκώνει και κανένα φάντασμα του παρελθόντος , ο λαος είναι κυρίαρχα ακρωτηριασμένος.
τέλος δεν είμαι φεμινίστρια φίλε μου, απλώς και μόνο γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 10.30
από όλα τα παραπάνω η ντόπα σε εντυπωσίασε;
Τι διάολο άλλος την παίρνει εσένα τσούζει;

Ανώνυμος είπε...

Ροζαλία
Για τον στρατό μιλάμε για την εποχή του Χόρα και του Σισμίκ. Μάλλον είσαι πολύ μικρή και ίσως να μην γνωρίζεις ακόμα και τους στίχους ενός τραγουδιού που σου αφιερώνω και που αναφέρονται στο καλύτερο πλάσμα του κόσμου.
Είναι του Ν. Γούναρη που ενώ τον στίχο ¨για τις γυναίκες ζούμε όλοι βρε παιδιά¨ τον αναφέρει μία φορά τους στίχους ¨χωρίς γυναίκα στη ζωή δεν κάνω βήμα¨ και ¨εμείς που έχουμε καρδιά τις αγαπάμε¨ τους αναφέρει δις.

Ανώνυμος είπε...

ροζαλία
δεν υπάρχει εναντίον της καμία απολύτως επιθετική συμπεριφορά εάν δεν έχει προηγηθεί εκ μέρους της αλλαζονική συμπεριφορά που υποτιμά την νοημοσύνη του κοινού.
Θέλει συνεχώς να βρίσκεται στην επικαιρότητα άνευ αιτιολογίας κατασκευάζοντας μία είδηση.
Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα είναι οτι υπάρχουν συνάδελφοι αναγνώστες που δεν το ανέχονται.

Ροζαλία είπε...

καθόλου μικρή, φίλε μου, όσο κι ο αστεριξ!

Ροζαλία είπε...

λοιπόν παρέλειψα να ευχαριστήσω πολυ για την αφιέρωση. το ξέρω το τραγουδάκι,κι ένας πολυ καλος παλιος μου φίλος με έμαθε να ακούω τέτοια μουσική...κι άλλα πολλά. να ανταποδώσω την αφιέρωση με το παράπονο της αρβανιτάκη μουσική παπαδημητρίου.

Ροζαλία είπε...

ανώνυμε των 11.16, μια κι έχω ρέντα, κι έτσι ναταν, δεν είναι και λίγο να εκλεγεί βουλευτης. μια περίοδος χάριτος, δεν θα πείραζε, άσε που δεν διέκρινα τίποτα άδικο.αξιόποινο΄, αξιόμεμπτο ή υπερβολικό. θα προκάνετε, όπως έλεγε κι ο αείμνηστος καπεταν Γιώτης!

Ανώνυμος είπε...

ροζαλια
για να δεις αυτά που λες οτι δεν διακρίνεις χρησιμοποιησε και την περιφερειακή σου όραση. Διώξε τις παροπίδες!!!!

Εωσφόρος είπε...

Εδώ δέχονται την ποσόστωση,
τι άλλο θες;

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΖΑΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Ο ΛΟΓΟΣ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ Η ΚΑ ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ- ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ- ΒΓΑΖΕΙ ΔΕΛΤΙΟ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΟΣ?ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ.ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα του καθενός να βγαζει οτι δελτιο θέλει και δικό μας δικαίωμα να τους κρίνουμε ανάλογα με το τι γράφουν.

Ανώνυμος είπε...

αμα πιστευεις οτι στο δελτιο γραφει μπαρουφες ποιος σου απαγορευσε να ασκησεις κριτικη;