Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Στην Aρτα με τον Παπασιώζο για κοκορέτσι

Υψηλούς φιλοξενουμένους φαίνεται ότι θα έχει εντός των επόμενων μηνών ο φίλος της viotia και βουλευτής Αρτης Κώστας Παπασιώζος στην πανέμορφη περιφέρεια όπου εκλέγεται. Και δεν εννούμε μόνον τον Βοιωτό... Δείτε
Δ. Κ.
Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δείχνει να ξεπερνάει σιγά-σιγά το «σοκ» που υπέστη από το αποτέλεσμα των εκλογών. Όσοι τον έχουν ζήσει από κοντά κάνουν λόγο για άνθρωπο με φοβερό χιούμορ, αλλά και πάντα ορεξάτο τόσο στα αστεία όσο και στους καλούς μεζέδες. Βλέποντας λοιπόν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Άρτας, Κώστα Παπασιώζο, τον χαιρέτησε, του ευχήθηκε καλή επιτυχία για την επανεκλογή του (εξελέγη στην Άρτα ρίχνοντας στο καναβάτσο τον πρώην υπουργό Υγείας Γιώργο Παπαγεωργίου) και του είπε ότι «τώρα που θα έχω χρόνο, θα έρθω στην πόλη σου για αρνάκι στη σούβλα, κοκορέτσι και καλό κρασί». Ο βουλευτής, όπως μας αποκάλυψαν όσοι άκουσαν τον διάλογο, όχι μόνο δεν πίστευε στα αυτιά του, αλλά καμάρωνε και σαν γύφτικο σκεπάρνι!
www.zougla.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΟΙ ΚΩΣΤΑΔΕΣ... ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΑΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ...ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΕΙ!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑΡΖΑΝ?