Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Βοιωτός υποψήφιος αρχηγός για τη Νέα Δημοκρατία!!!


Υπάρχει σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες τουλάχιστον μία βοιωτική υποψηφιότητα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας καθώς τα χαρτιά του έχει καταθέσει στη Ρηγίλλης ο πολιτευτής Βοιωτίας κ. Παντελής Φραγκούλης.



Βιογραφικό του κ. Παντελή Φραγκούλη, όπως περιλαμβάνεται στην προσωπική του ιστοσελίδα δείτε εδώ.

22 σχόλια:

βάση είπε...

Δεν θα γράψεις τα προφίλ των τεσσάρων να δούμε τα υπέρ καιτα κατά και να αποφασίσουμε όσοι θα πάμε να ψηφίσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Αυτός δεν "χαιδευόταν" με το ΛΑΟΣ στις νομαρχιακές;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΕΛΗΣ Γ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Πολιτευτής Ν.Δ. Βοιωτίας


Θα ήθελα να απαντήσω στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας διότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
Στις Προηγούμενες Νομαρχιακές εκλογές εξέφρασα την επιθυμία να είμαι ανεξάρτητος υποψήφιος Νομάρχης Βοιωτίας. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα να με στηρίζει ένα κόμμα του κοινοβουλίου μας, χωρίς να ζητήσω την στήριξή του, ενώ θα μπορούσε να επιλέξει τον υποψήφιο που η Νέα Δημοκρατία είχε δώσει το χρίσμα. Αυτό και μόνο μου αρκεί.
Διαβάστε όμως και το ρεπορτάζ του ραδιοσταθμού Σείριος της Λιβαδειάς. Πιστεύω ότι είναι αρκετά κατατοπιστικό.




Σείριος 95,8 Fm - Ο σταθμός της ενημέρωσης :: Δευτέρα 25 / 1 / 07

Επικοινωνία
Email:
info@siriosfm.gr
Ταχυδρομείο:
Ρ/Σ ΣΕΙΡΙΟΣ 95,8
Γ. Σεφέρη 3
Λιβαδειά, 32100
Τηλέφωνο & Fax:
22610 81670
Φόρμα Επικοινωνίας


Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ

Αποστολέας: Admin στις Πέμπτη, Σεπτέμβριος 07, 2006 - 11:25 AM GMT

Δηλώνει ανεξάρτητος υποψήφιος νομάρχης Βοιωτίας αλλά παράλληλα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ο Παντελής Φραγκούλης μέσω της εφημερίδας "ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ". Παρά το γεγονός ότι από τον περασμένο Ιούλιο έχει ανακοινωθεί η στήριξη του ΛΑΟΣ στο πρόσωπό του ο κ. Φραγκούλης δεν έχει προβεί μέχρι σήμερα σε επίσημες δηλώσεις.





Σείριος 95,8 Fm - Ο σταθμός της ενημέρωσης :: Δευτέρα 25 / 1 / 07
Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
Δηλώνει ανεξάρτητος υποψήφιος νομάρχης Βοιωτίας αλλά παράλληλα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά ο Παντελής Φραγκούλης μέσω της εφημερίδας "ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ". Παρά το γεγονός ότι από τον περασμένο Ιούλιο έχει ανακοινωθεί η στήριξη του ΛΑΟΣ στο πρόσωπό του ο κ. Φραγκούλης δεν έχει προβεί μέχρι σήμερα σε επίσημες δηλώσεις.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Παντελής Γ. Φραγκούλης

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ???
ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΒΟΙΩΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ 10 ΕΥΡΩ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ......

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΟΛΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΛΑΟΣ, ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΙΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΠΑΤΑΛΗ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ.
ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΣΑΣ ή ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ.
ΔΩΣΤΕ ΓΕΡ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΗΤΑΝ "ΤΑ ΚΟΙΝΑ" ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΜΑΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. (ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΡΟΜ) ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΕ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΝΩ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ"
ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ "ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΑ"
ΘΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ

Γ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ.

ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΒΟΙΩΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια!!!! Πολύ σωστά και αληθινά όλα τα παραπάνω. Το μαχαίρι το έχουμε εμείς. Μαυρίστε όλους αυτούς που μας κορόιδευαν όλα αυτά τα χρόνια και μας κατάντησαν εδώ που φτάσαμε.
Θα στηρίξω τις επιλογές του άξιου Έλληνα πολιτικού της Βοιωτίας μας κ. Παντελή Φραγκούλη
κ. Αντώνης από Βάγια

Ανώνυμος είπε...

Τι φρούτο είναιο πάλι τουρο ???

Ανώνυμος είπε...

φιλαράκο ποιά ειναι τα φρούτα φαίνονται όταν δεν ξέρουν και απο ορθογραφία και βιάζονται να γράψουν την βλακία τους, όπως εσύ!!!. Άνοιξε τα μάτια σου γιατί πολλοί σαν και σένα σύντομα θα τρέχετε σε κάποιους ανθρώπους με ήθος σαν τον Φραγκούλη να ζητάς δουλειά. Δεν ξέρω όμως άν θα έχεις τα μούτρα να τον κοιτάξεις γιατί απο τα άρθρα του και την παρουσία του που βλέπω στις εφημερίδες ειναι μια χαρά. Εμείς ζούμε με το μεροκάματο. Διαφορετικά κάτσε στην καφετέρια να σου πληρώνει τον καφέ ο πατέρας σου.Ευτυχώς αυτό που σου γράφω μένει να στο θυμίζει!!!!

k. stefanou είπε...

Μέχρι πότε θα φοβόμαστε να μιλάμε επώνυμα???
Βέβαια ότι θα γίνει τους επόμενους μήνες θα γίνει στην Αθήνα γιατί εμείς εδώ δεν πέρνουμε χαμπάρι τι γίνεται με το ξεπούλημα της Ελλάδος.
Το μόνο που μας ενδιέφερε όλα αυτά τα χρόνια ειναι να βολευτούμε κάπου έστω και προσωρινά στα stage, να μας κοροιδεύουν στην πραγματικότητα τα πολιτικά γραφεία και να κάνουν μπίζνες οι πολιτικοί. Αυτή ειναι η αλήθεια για όσους έχουν μάτια να βλέπουν και να λένε την πραγματικότητα. Σε λίγο κομάτι κομάτι η Ελλάδα θα ξεπουλιέται (Αιγαίο, Θράκη, Ουράνιο, Χρυσός, πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.α.)και κανείς δεν θα αντιδρά γιατί κάποιοι τα πιάσαν κάτω απο το τραπέζι.
Δεν πρέπει να μιλάμε για αυτούς που αξίζει να δοκιμαστούν??
Δεν θα πρέπει να υποστηρίξουμε αυτούς που τόσα χρόνια έχουν αποδίξει την εντιμότητά τους??
Όσοι θέλουν ας ανοίξουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους διαφορετικά ο εμφίλιος ειναι στην πόρτα μας.
Ανέστης Γιώργος
Βοιωτία

Unknown είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΙΣΕΙ Η ΒΑΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. ΟΤΑΝ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ, ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΟΙ ΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ, ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΗΘΟΣ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜΟΥ
ΒΟΙΩΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

αφήστε τα πολλά λόγια Φραγκούλης ειναι μόνο ένας. Άνθρωπος, παλικάρι, ντόμπρος, κουβαρντάς και γαμώ τα παιδιά. Τι μου λέτε τώρα
Φρέσσας

Ανώνυμος είπε...

Αναγκάζομαι να γράψω πάλι γιατί είδα πάλι κάποια γνωστά λαμόγια πρώην καρχαρίες αρπαχτικά του δημοσίου που έπαιξαν το παιχνίδι τους κατά το παρελθόν στο σβέρκο της Βοιωτίας και των πολιτών.
Διάβασα ότι ετοιμάζονται να ξαναμπούν στη πολιτική γιατί όπως φαίνεται τους τέλειωσαν αυτά που έφαγαν, γύρισαν από την Ρουμανία, σπούδασαν με τα λεφτά μας τα παιδιά τους στο εξωτερικό, εξαπάτησαν το κοσμάκη με ψεύτικες ελπίδες, άλλοι και με τα χρήματα του πεθερού τους για να κάνουν τον καμπόσο, άλλοι βγαίνουν στην τοπική μας τηλεόραση δίνοντας τα χρήματα του πατέρα τους ενώ δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα βολτάροντας στον πεζόδρομο, άλλοι στήριζαν τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές επειδή δεν ήταν υποψήφιοι και άλλα πολλά.
Από αυτούς περιμένουμε να μας σώσουν;;;;;
Είναι κλέφτες, λαμόγια, τεμπέληδες, κρατικοδίαιτοι, ψάχνοντας πάλι τα κορόιδα για να τους ψηφίσουν.
Οι επόμενες εκλογές θα είναι καθοριστικές για όλους μας.
Κανείς να μην έχει παράπονο αν δεν λέει να φάει ή αν η Τράπεζα του πάρει το σπίτι του ή αν το παιδί του δεν έχει δουλειά.
Εγώ θα το ξαναγράψω.
Τον έζησα από κοντά, ακούω κριτικές και θα στηρίξω όποτε και αν έλθουν οι εκλογές.
Είναι μορφωμένος, έντιμος και άξιος.

Ανώνυμος είπε...

βαλτε ρε βαρώνοι τησ νεασ δημοκρατιας τον φραγκούλη να σαρώσει στη βοιωτία

Ανώνυμος είπε...

Επειδή θα πάμε στις εκλογές με λίστα και από ότι φαίνεται πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι θα προωθηθούν π.χ. Μιχάλης Γιαννάκης, του Καράμπελα τα..., Κουτσούμπας και η γνωστή κυρία της Λιβαδειάς και της αραχτής δηλαδή τα απόλυτα τίποτε, και η άλλη γνωστή κύρια κουτουρούτου εκ Θηβών.
Κανείς στις κάλπες, κανείς, γιατί φτάνει ως εδώ η κοροϊδία.
Και γδαρμένοι είμαστε και καμένοι για να γλεντούν τα λαμόγια της Βοιωτίας.
Να πάμε να ψηφήσουμε εάν βάλουν έστω και έναν- έναν διαφορετικό από αυτούς και όλοι μα όλοι να ψηφίσουμε αυτόν για να δείξουμε επιτέλους την διαφορά
Παναγιώτης

Ανώνυμος είπε...

ναι και εγω μαζι σου φιλε
μονο εναν αλλον απο αυτα τα λαμογια
οποιονδηποτε
γιατι μας φλομοσαν στους αχρηστους με τις κουρσαρες στου κασιδη το κεφαλι
αντε για να ουμε αν θα τολμισουν
κωστας λιβαδεια

Ανώνυμος είπε...

ρε κώστα και παναγιώτη τι μου λέτε, θα πάω εγώ να ψηφήσω αυτά τα λαμόγια που ποτε δεν εχουν δουλέψει στη ζωή τους?
να μου γράψουν που δούλευαν μέχρι τώρα και να βγάλουν φυλλάδιο με το που δουλεψαν σε όλες τις δουλιές τους μέχρι σήμερα καθώς και φωτοτυπία απο όλες τις σπουδές τους τα επίσημα χαρτιά και όχι σπούδασα εκεί και τράβα βρέστο. φωτοτυπία του πτυχίου σαν και αυτό που λέει δημοφιλής άνεργος της ....ιταλίας, πτυχίο κλωστουφαντουργίας. δηλαδή πάρτο αυγό και κούρευτο!!!!!!
καλα άμα δεις ψήφο ρε τεμπέλη γραψε μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ένα video στο διαδίκτυο που λέει στις ειδήσεις του αντ1 για την υποψηφιότητα του Φραγκούλη.
Καλά αυτή η ΝΔ ειναι κόμμα;
Αμφιβάλω άν θα πάμε με την οικογένειά μας άλλη φορά να ψηφήσουμε

Ανώνυμος είπε...

sigoura file an valloun esto kai enan apo tous palious
kaneis stis kalpes opote kai an ginoun
arketa i koroidia me ta koproskila kai tous koprites tis politikis

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΤΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ο ΠΑΝΙΚΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ!!!!