Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Μέχρι τις 20:00 ανοικτές οι κάλπες για τον πρόεδρο της ΝΔ

Μέχρι τις 20:00 -και όχι τις 19:00, όπως αρχικά είχε προβλεφθεί- θα παραμείνουν ανοικτές οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Γιώργος Κουμουτσάκος, η απόφαση λήφθηκε ομόφωνα από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, δεδομένων των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο on line σύστημα. Οι κάλπες δεν θα κλείσουν εάν δεν καταγραφεί on line ό,τι περάστηκε off line, ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος, προσθέτοντας ότι τα προβλήματα σταδιακά αποκαθίστανται και η ψηφοφορία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, με την δια χειρός καταγραφή των ονομάτων (off line) των ψηφοφόρων - μελών του κόμματος.

Νωρίτερα, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και με τους τρεις υποψήφιους, δόθηκε η εντολή να συνεχιστεί η διαδικασία. Ο κ. Κουμουτσάκος εξήγησε ότι η κατανόηση και η υπευθυνότητα των μελών της ΝΔ είναι δεδομένη.Από τις 10:30 το πρωί, το ηλεκτρονικό σύστημα, βάσει του οποίου διεξάγονται οι εκλογές, έχει «πέσει», λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στην γραμμή του ΟΤΕ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μεγάλη είναι η διαφορά που έχει ο Αντώνης Σαμαράς. Προσέξτε μην κερδίσει με ευκολία από τον πρώτο γύρο. Ο κόσμος δεν θέλει να πηγαίνει στον β γύρο και θα ψηφίσει από αύριο αυτόν που θέλει να κερδίσει. Εμείς λέμε ότι θα κερδίσει ο Σαμαράς. Για να μην πούμε ότι το λένε οι δημοσκοπήσεις.

Εωσφόρος είπε...

Γιατί εμείς ποιος λέμε ότι θα κερδίσει; Από σήμερα, δεν το συζητώ. Βαριέμαι να ξαναπάω, έχουμε κι άλλες δουλειές.

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2009/11/blog-post_8952.html

Ανώνυμος είπε...

PERHFANA GHRATIA KONTA STO SAMARA...REKOR SYMMETOXHS NA XSEBROMISEI O TOPOS ........TELOS STA TZAKIA HRUE H ANOIXSH KAI DEN THA KSANAKAPNISOYN POTEEEEEEEE