Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Στο Ζάππειο ο Σαμαράς, στην Κοτζιά η Ντόρα


Με ανοιχτές συγκεντρώσεις, την Παρασκευή, στο κέντρο της Αθήνας θα ολοκληρώσουν οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τη δίμηνη προεκλογική τους εκστρατεία.
Η Ντόρα Μπακογιάννη θα πραγματοποιήσει την τελευταία προεκλογική ομιλία της στην πλατεία Κοτζιά, μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο, ενώ σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, στο Ζάππειο, θα μιλήσει ο Αντώνης Σαμαράς.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...

Εωσφόρος είπε...

Κι ανάμεσα θα' ναι οι κυανόκρανοι του ΟΗΕ;

Ανώνυμος είπε...

Οι ντορικοί πολώνουν και βρίζουν σε όλη την Ελλάδα. Η κυρία Μπακογιάννη συμφωνεί ή καταδικα΄ζει αυτή τη στάση;

Εωσφόρος είπε...

@ 9.16
ε, και δεν χαίρεσαι; μια χαρά κουβαλάν νερό στον μύλο του Σαμαρά.

Αθηναίος είπε...

Ανώνυμε 9.16

άκου και το άλλο. Ο ίδιος ο Σαμαράς στον Παπαδάκη το πρωί είπε ότι στην Αθήνα παίρνουν τηλ. στις 5.30 τα ξημερώματα και λένε ότι είναι από το γραφείο του και ρωτάνε αν θα τον ψηφίσουν! Τι έχεις να πεις γι΄αυτό;

Αθηναίος είπε...

Βοιωτέ
θέλω να χαιρετήσω μέσα από τη φιλόξενη Viotia τον συμπατριώτη βουλευτή Άρτας κ.Παπασιώζο που στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και να ευχηθώ με την νίκη την Κυριακή το βράδυ!

Εωσφόρος είπε...

Αυτοί που ανέβασε η Ντόρα στην εξέδρα απόψε δεν ήταν οι αρχιτέκτονες του 33% ή εγώ
είμαι πολύ σατανικός;

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ είπε...

Την προσωπική του επιλογή στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά για την αρχηγία της ΝΔ ανακοίνωσε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ Κώστας Παπασιώζος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πολιτικό του γραφείο. Όπως εξήγησε ο κ. Παπασιώζος, αναγκάστηκε να προβεί σ’ αυτή τη δημόσια τοποθέτηση λόγω του ότι υπήρξε, όπως είπε, τις τελευταίες μέρες σε επίπεδο Νομού μια «μεγάλη προπαγάνδα από αρκετά στελέχη της ΝΔ να οδηγήσουν τους ψηφοφόρους προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση».

-«Είχα δηλώσει κατά καιρούς ότι δεν θα τοποθετηθώ δημόσια για το ποια θα είναι η προσωπική μου επιλογή από τους υποψηφίους προέδρους. Αυτή ήταν μία θέση ευθύνης γιατί σεβόμενος τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τους φίλους, ανθρώπους οι οποίοι πονάνε ακόμα από τη μεγάλη ήττα που υπέστη το κόμμα την 4η Οκτωβρίου και σεβόμενος αυτούς τους ανθρώπους που τόσα χρόνια μάχονται για τη μεγάλη αυτή παράταξη δεν ήθελα να επηρεάσω προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να οδηγήσουν την ψήφο τους. Αναγκάστηκα όμως λόγω του ότι υπήρξε τις τελευταίες μέρες μια μεγάλη προπαγάνδα σε επίπεδο Νομού από αρκετά στελέχη της ΝΔ να οδηγήσουν τους ψηφοφόρους προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, γι’ αυτό θέλω να γνωρίσω υπεύθυνα ποια θα είναι η προσωπική μου θέση και στάση και ψήφος σ’ αυτή τη μεγάλη διαδικασία.

Η ψήφος μου θα δοθεί στον Αντώνη Σαμαρά, έναν νέο πολιτικό ο οποίος με τις θέσεις του και τις απόψεις του αγγίζει και τις δικές μου θέσεις. Προ πάντων αγκαλιάζει όλη την κοινωνία. Δίνει προοπτική και μέλλον στην παράταξη και ακόμη είμαι σίγουρος ότι θα την οδηγήσει πάλι στη μεγάλη νίκη ώστε να είναι επόμενη κυβέρνηση η ΝΔ» δήλωσε ο βουλευτής.

Αθηναίος είπε...

Η συμμετοχή σήμερα ξεπερνά κάθε προσδοκία σε όλη την Ελλάδα! Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο μεγάλη η νίκη του Αντώνη!Για την Ελπίδα και την Ελλάδα!Πάμε μαζικά και γερά στις κάλπες!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΗΜΑΝ ΔΕΞΙΟΣ, ΟΧΙ ΨΑΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΗ -ΝΙΚΟΛΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΑΝΤΩΝΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ.
ΑΜΑ ΗΜΑΝ ΔΕΞΙΑ-ΌΧΙ ΚΑΝΤΗΛΑΝΆΦΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΓΙΏΡΓΗ- ΘΑ ΨΉΦΙΖΑ ΣΑΜΑΡΆ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΟΡΦΟς ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΙ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΥΜΑΙ
ΑΜΑ ΗΜΑΝ ΝΕΑΡΟς ΔΕΞΙΟς ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΣΕ -ΑΛΗΣ, ΕΟΥ,ΑΚΗ.
ΑΜΑ ΗΜΑΝ ΝΕΑΡΗ ΔΕΞΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΞΕΧΝΑΕΙ ΌΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ.. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ

ροζαλια είπε...

στον 12.56.
....Τη μνήμη αυτού του μωσαικού πρέπει απόψε να καθορίσω.
...........
και τα χέρια μου πιο γυμνα απ τη γεννα μου
στα χείλια μου η γεύση της ρίζας μου.


δεν ξέρω να πω πώς έφτασα σ αυτό τον προωθημένο σταθμό....