Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Αθλια η κατάσταση στο ισόγειο του Νερόμυλου

Οπως είχαμε προβλέψει, σάλος προεκλήθη από το δημοσίευμα της viotia για το άγαλμα στο ισόγειο του Νερόμυλου (βοηθούντων και αναδημοσιεύσεων όπως αυτή http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=81701&cid=4). Και είναι αλήθεια ότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση όλων των φορέων που ενδιαφέρονται για το θέμα. H viotia παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσει σχετικά.
Ομως το ρεπορτάζ για το ισόγειο του Νερόμυλου δεν εξαντλείται στο παρατημένο άγαλμα. Σημαντικά προβλήματα ανεφάνησαν στον εκθεσιακό χώρο, ενώ στη διπλανή αίθουσα που χρησιμοποιείται ως αποθήκη η κατάσταση είναι άθλια.



Εκεί έχουν συσσωρευτεί δεκάδες πανάχρηστα αντικείμενα που στοιβάζονται χωρίς τάξη, χωρίς καθαρισμό, χωρίς λόγο.
Η αίθουσα αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει έναν ακόμη εκθεσιακό χώρο και μάλιστα πολύ όμορφο καθώς έχει παράθυρα που βρίσκονται κάτω από τον καταρράκτη του Νερόμυλου (κάντε κλικ στις φωτό για μεγέθυνση. Τα παράθυρα που φαίνονται δεξιά βλέπουν ακριβώς κάτω από τον μεγάλο καταρράκτη του Νρερόμυλου και όπως αντιλαμβάνεστε η θέα είναι μοναδική).
Αυτό θα έλυνε τα προβλήματα που εμφανίζονται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των Τροφωνίων όταν πολλοί εκθέτες διεκδικούν τη μοναδική αίθουσα στο ισόγειο και δημιουργούνται μεταξύ τους προστριβές και δυσαρέσκειες.
Ακόμη όμως κι αν δεν υπάρχουν τα χρήματα για τη διαμόρφωσή της σε αίθουσα εκθέσεων και εκδηλώσεων είναι βέβαιο ότι πρέπει να μετατραπεί σε μια αξιοπρεπή αποθήκη και όχι "χωματερή".

Στην ίδια την λειτουργούσα αίθουσα εκδηλώσεων όπως βλέπετε στη φωτογραφία αριστερά η ψευδοροφή έχει υποστεί ζημία με αποτέλεσμα να φαίνονται τα καλώδια του ηλεκτρικού, γεγονός που εκτός από αντιαισθητικό είναι και επικίνδυνο καθώς στο σημείο αυτό της οροφής διέρχεται το νερό σε κανάλι που το μεταφέρει στον καταρράκτη.
Ολα αυτά πρέπει να διορθωθούν αμέσως. Αλλά όχι μόνον αυτά.
Θα επανέλθουμε...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν ενοχλεί κανέναν αυτή η κατάσταση!Κανένα σχόλιο μέχρι τώρα βοιωτέ!Μπράβο μας και εις χειρότερα!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε άξιοι της τύχης μας αφού δεν μιλάμε...καλά μας κάνουν. Στη βιτρίνα της πόλης τέτοια γυφτιά τι να πεις;

Εωσφόρος είπε...

Απέξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα.

Ανώνυμος είπε...

καλά μας δουλεύετε αυτή η κατάσταση στον νερόμυλο είναι 15 χρόνια και βάλε, τώρα σας ήρθε η κάψα για το σκουπιδαριό, τα χάλια σας δεν τα βλέπετε που οι περισσότεροι πετάτε τα σκουπίδια σας το σαββατοκύριακο για να μη τα έχετε στα μπαλκόνια σας.

βοιωτός είπε...

10.11
Ανοησίες. Κι επειδή η κατάσταση αυτή υπάρχει τόσα χρόνια να την αφήσουμε άλλα τόσα;
Αυτό υποστηρίζεις;

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Απέξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΥΤΟΥΣ ΒΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΟΛΗ Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΡΩΜΑΕΙ
Ο ΤΣΙΦΗΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΟΙΤΑΕΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΡΧΗΓΕ ΞΥΠΝΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή
200 χρονάκια μείνανε