Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Κερδίζει ο Σαμαράς, προβληματισμός για Ντόρα, με πνευμονία στο νοσοκομείο ο Ψωμιάδης

Ολα δείχνουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι από απόψε ο 7ος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας μετά τις σημερινές εκλογές που είχαν ως κύριο χαρακτηριστικό τη μαζική λαϊκή συμμετοχή, μια πρωτόγνωρη πρόσελευση ψηφοφόρων, η οποία εν πολλοίς έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη φέρουν τη μεγάλη χαμένη της αναμέτρησης τέως υπουργό Εξωτερικών να σκέπτεται την αμφισβήτηση της εκλογικής διαδικασίας σε μια προσπάθεια να αυξήσει τις εναλλακτικές δυνατότητές της και ίσως τα ανταλλάγματα εν όψει μιας πολύ δύσκολης Δευτέρας, για την ίδια και τα στελέχη που υποστήριξαν την υποψηφιότητά της.

Εν τω μεταξύ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εισήχθη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λόγω αδιαθεσίας και οι ιατροί διέγνωσαν πνευμονία αλλά όχι γρίπη Α.


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καποια στιγμη τα κομματικα στελέχη της βοιωτίας θα πρέπει να μάθουν να ακουν τη βαση.Πολλοί εξ αυτών,νέοι αλλά και παλαιότεροι, πόνταραν στο αρχικό φαβορί για να έχουν την εύνοια του!Την επόμενη φορά να ακούν τον κόσμο.Αλλωστε είναι υπέυθυνοι και για το 23% στην πόλη της Λιβαδειάς.Ονόματα ακόμα δε γράφω...αν προκληθώ μπορεί

Ανώνυμος είπε...

Βοιωτία, Ντόρα 53% - Σαμαράς 41%, μιας και κάποιοι κάνουν αναφορά στους πολίτες...

Ρε ανώνυμε 9.34 για πες και κανένα ονοματάκι, υπευθήνων του 23%.

Αθηναίος είπε...

Νενικήκαμεν!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12:35 το οτι η ντόρα πήρε τη βοιωτία δε λέει απολύτως τίποτα,εκτός αν νομίζεις οτι πρωτεύουσα της Ελλάδας είναι η Λιβαδειά!Και μην μου πεις ότι τη βάση του κόμματος άκουσαν οι βουλευτές -πολιτευτές του κόμματος και στήριξαν Ντόρα (άρα 50%)γιατί πέφτεις έξω.1)Γιαννάκης διπλωματικά ουδέτερος 2)Καράμπελας ανοικτά υπέρ Ντόρας 3)Κουτσούμπας αγώνα υπέρ Ντόρας 4)Μπασιάκος υπέρ Ντόρας 5)Ρούσσαρης Ντόρα 6)Τσιπλάκος υπέρ Ντόρας. Πες μου αν και πάλι το 40% του Σαμαρά, χωρίς δυνατή επώνυμη στήριξη(ιδίως στη Λιβαδειά) δεν ειναι γνήσια έκφραση του κόσμου...Ας ακούσουν τα στελέχη του ψηφοδελτίου τη βάση.Δεν κατάλαβαν ότι ο κόσμος δε χειραγωγείται, αλλά και το ότι δεν ψηφίζουν τα επωνυμα στελέχη,αλλά όλοι!Το μεγάλο λάθος τους ήταν ότι βγήκαν από την αρχή υπέρ του ακλόνητου φαβορί. Ας ρωτούσαν λίγο τον κόσμο τους πριν πάρουν θέση!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΥΠΕΡ ΝΤΟΡΑΣ..........!ΚΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ????

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 9.34 μάλλον τελικά ο Σαμαράς πήρε τη βοιωτία με 51%

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2.10 π.μ. έχεις απόλυτο δίκιο....αλλά τα ίδια συνέβησαν σε όλη τη χώρα.....όλοι αυτοί είναι οι γνωστοί "εγκλωβισμένοι" της Ντόρας...που καιροσκοπικά πήγαν μαζί της γιατί είδαν τις πρώτες δημοσκοπήσεις να της δίνουν προβάδισμα, αλλά στη συνέχεια εγκλωβιστήκαν γιατί υπογράψαν μεταξύ των 1000 συνέδρων......και τσιμπήσαν και κάποιοι "φίλοι" του αντώνη....που υπογράψαν για τη Ντόρα μετά....μην πάτε μακρυά....δείτε στο νομό μας....όπου αν δεν κάνω λάθος μόνο ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Αγγελόπουλος στήριξε ανοιχτά από την αρχή Σαμαρά.....η χθεσινή νίκη είναι μία νίκη του Αντώνη και της βάσης της ΝΔ που απέδειξε ότι είναι παρούσα στα δύσκολα....τώρα ξεκινούν τα δύσκολα...θα πρέπει ο νέος αρχηγός να χτίσει σε αυτούς τους 700.000 ψηφοφόρους και να γκρεμίσει τα συμπλέγματα της μεταπολίτευσης.....

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους είχα αρχίσει να ανησυχώ. Όταν έγιναν προ διετίας οι εκλογές για πρόεδρο του πασοκ από τα πολλά σχόλια έπεσαν οι μνήμες των blogs της Βοιωτίας. Σήμερα δεν βλέπω τίποτα με αποτελεσμα να προβληματίζομαι, άραγε δεν υπάρχουν ΝΔ/κρατες στον Νομό; Άιντε παιδιά ρίχτε τα όλα. Δώστε το παρόν με τον νέο αρχηγό να κάνουμε και εμείς τα πασόκια κανα διάλειμμα.
Ανώνυμε 2.10 καλά τα λες.

Παλιός είπε...

Ο Σαμαράς κέρδισε επειδή άνοιξε την πολιτική συζήτηση και έδωσε το στίγμα της ιδεολογικής τοποθέτησής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί.
Η Μπακογιάννη έχασε γιατί στην ουσία δεν είπε απολύτως τίποτα.
Το μήνυμα της δεν ήταν ούτε πολιτικό ούτε ιδεολογικό.
Προετοιμαζόταν χρόνια γι' αυτήν την ώρα και το μόνο που είπε είναι: ψηφίστε με και αύριο μεθαύριο θα είμαστε εμείς κυβέρνηση.
Μετά από τέτοια ήττα έδειξε ότι δεν κατάλαβε τίποτα και ότι η εξουσία είναι αυτοσκοπός.

Εωσφόρος είπε...

Από...Παλιό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια.