Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Το άγαλμα στη θέση του!!!

Αμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Λεβαδέων και της Θ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Βοιωτίας μετά το δημοσίευμα της viotia Ονειδος για τη Λιβαδειά το άγαλμα στο ισόγειο του Νερόμυλου για το άγαλμα της κλασικής εποχής που είχε καταχωνιαστεί με διάφορα αντικείμενα σε αποθήκη του Νερόμυλου.

Από το πρωί πολυμελές συνεργείο του Δήμου Λεβαδέων μετέβη στον Νερόμυλο και αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εργασίες παρουσία υπαλλήλου της Θ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Βοιωτίας τοποθέτησε το άγαλμα στην αίθουσα εκδηλώσεων, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.


"Ολα τα αντικείμενα θα μεταφερθούν και ο χώρος θα καθαριστεί πλήρως", λέει προς τη viotia ο Νίκος, δημοτικός υπάλληλος του συνεργείου, όταν ρωτάμε τι μέλλει γενέσθαι με την αποθήκη και τα προβλήματά της που καταδείξαμε σε αυτό το δημοσίευμα Αθλια η κατάσταση στο ισόγειο του Νερόμυλου. "Και το πρόβλημα στην ψευδοροφή υπάρχει εντολή από τη δημοτική αρχή να διορθωθεί αμέσως", συμπληρώνει. Ιδωμεν.

Πρόκειται ασφαλώς για μια μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία της viotia. Αλλά κυρίως πρόκειται για μια σπουδαία προσφορά προς τους πολίτες της Λιβαδειάς, ακόμη κι αν μερικοί δυσκολεύονται να το κατανοήσουν.
Και φυσικά θα επανέλθουμε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε και σε όλους που βοήθησαν. Ντροπή να είμαστε και τόσο αδια΄φοροι και απολίτιστοι το 2009.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους η αρχή έγινε!Συγχαρητήρια βοιωτέ.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κάτι έγινε. Μπράβο σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας, βοιωτέ!

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως ό,τι φτιάχνεται φτιάχνεται για όλους μας και πως πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την κακή μίζερη νοοτροπία ότι πάντα ήταν έτσι και πάντα θα είναι και τίποτα δεν αλλάζει. Όλα αλλάζουν, αν το θέλουμε. Σιγά σιγά κι από τα μικρά αρχίζουν οι μεγάλες αλλαγές. Αξίζουμε μια καλύτερη πόλη και την διεκδικούμε. Στο κάτω κάτω της γραφής σε όλους μας ανήκει, την δικαιούμαστε και την οφείλουμε στις γενιές που έρχονται.
Συγχαρητήρια.

Εωσφόρος είπε...

Μπράβο ταχύτητα! Ούτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την ανάρτηση! Σε απλά ελληνικά, δεν είναι που δεν μπορούν είναι που δεν θέλουν.

Αριμνητος είπε...

Και οι άγιοι φοβέρα θέλουν! Ιδιαίτερα, όταν δεν πρόκειται ακριβώς για αγίους.
Τι μάρκα ρομφαία χρησιμοποιείς Βοιωτέ ; Α++

βοιωτός είπε...

Αρίμνητε,
μα, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Εγγύηση, τόσες χιλιάδες χρόνια. Τι τα θες stainless steel broad axe!!!

Εωσφόρος είπε...

Έλα ντε, σούπερμαν, σπάιντερμαν και αηδίες. Βοήθειά μας λοιπόν κι ελπίζω να μην παρεξηγηθεί ο χόμο άθεος!