Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Με τον Σαμαρά ο Γκιουλέκας, με την Ντόρα ο Πολύδωρας


Στην τελική ευθεία, μόλις 6 ημέρες πριν από την "ώρα της κάλπης", τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ανοίγουν τα χαρτιά τους και επιλέγουν στρατόπεδο. Σήμερα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Γκιουλέκας ανακοίνωσε την υποστήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά ενώ ο Βύρων Πολύδωρας στην Ντόρα Μπακογιάννη.

11 σχόλια:

βοιωτός είπε...

Στους αναγνώστες που... ανησυχούν η viotia απαντά ότι και βέβαια θα γράψει για τις εκλογές στη ΝΔ. Οπως παγίως κάνει, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις...

Παλιός είπε...

Έχεις σοβαρή πολιτική σκεψη και μιλάς πάντα πολιτικά και όχι προσωπικά. Άρα για μένα είναι αυτονόητη η πολιτική στάση σου σ' αυτό το θέμα. Αν πέσω έξω θα εκπλαγώ, αλλά δεν το νομίζω και περιμένω με ενδιαφέρον.

Εωσφόρος είπε...

Τι κακό κι αυτό! Καναν πετυχημένο δεν μπορεί να μαζέψει; Όποιος σπέρνει "στρατηγούς ανέμους" θα θερίσει στρατευμένες θύελλες μου φαίνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!

Υπνοβάτης είπε...

" Θάλασσα, βουνά και ουρανός
μια πηχτή ανόητη ενότης.
Και να 'θελε να υπάρξει
ένας ορίζοντας
σκαλί δεν θα 'χε να πατήσει".

βοιωτός είπε...

@Παλιός
χαίρομαι που η viotia έχει αναγνώστες τέτοιου επιπέδου. Οσον αφορά την πολιτική είναι μονόδρομος: πολιτικό είναι το πρόβλημα της χώρας, πολιτική οφείλει να είναι η λύση του.

βοιωτός είπε...

Εωσφόρε,
be gentle...

βοιωτός είπε...

Υπνοβάτη χαίρομαι που στα μεγάλα θέματα επιστρέφεις στη viotia. Μας είναι απαραίτητη η ματιά σου.

Εωσφόρος είπε...

Ρε συ βοιωτέ δεν με χ....ς με τον πολιτικό πολιτισμό σου που να τον βράσω στη τελική; ο κόσμος το χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! εγώ σε πείραξα;

Ανώνυμος είπε...

παιδιά η εκλογή έχει κριθεί...σαμαράς α΄πό την πρώτη κυριακή..γράψτε το.

Ανώνυμος είπε...

pio psila, pio psila me antoni samara