Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Χρόνια Πολλά από Φραγκούλη


Εύχομαι σε όλους που εργάζονται για την ενημέρωση στο viotia.blogspot.com Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία και προκοπή
Παντελής Φραγκούλης
Πολιτευτής Ν.Δ. Βοιωτίας
Ανταποδίδουμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φραγκούλη, επάγγελμα πολιτευτή δεν ξέρω. Για βοηθείστε με.

Βοιωτέ εξήγησε σε παρακαλώ σε όσους έχουν κατά καιρούς πολιτευτεί, ότι δεν αποκτούν τον τίτλο του ...πολιτευτή. Έχει πεθάνει αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Ας όψεται ο Νομάρχης που του έδωσε πατρίδα....... και τώρα την υβρίζει, όπως και κομματική στέγη για να την υβρίζει επίσης

Ανώνυμος είπε...

30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Θα μου επιτρέψετε να απαντήσω στους δύο σχολιαστές των ευχών μου που αναρτήσατε.

Όταν ζητάς από το κόμμα το οποίο στηρίζεις και σου έχει εκδώσει και κομματική ταυτότητα, να είσαι υποψήφιος για το Βουλευτικό αξίωμα, αλλά δεν επιλέγεσαι είσαι πολιτευτής. Τουλάχιστον αυτό ξέρουν οι περισσότεροι. Επάγγελμα έχω και δεν περιμένω ούτε του Βουλευτή ούτε του Πολιτευτή. Ίσως δεν ξέρετε ότι για περισσότερο από τρις δεκαετίες έχω δικές μου επιχειρήσεις αρκετά κερδοφόρες εκτός του επαγγελματία πιλότου. Ευχαριστώ τον Θεό διότι με την δική του βοήθεια δεν ήμουν ποτέ φτωχός ούτε στις γνώσεις ούτε στο χρήμα. Λυπάμαι ειλικρινά αν σας στεναχωρώ αλλά δουλεύω για όσους με ξέρουν πάνω από 18 ώρες ημερησίως. Στήριξα και συνεχίζω να στηρίζω τους έντιμους και αυτούς που έχουν θέληση για εργασία και όχι τους κομματικούς τεμπέληδες.

Για τον δεύτερο σχολιαστή θα του πω ότι υπηρέτησα με αξιοπρέπεια την ΝΑΒ, ο Νομάρχης τον οποίον επικαλείται τιμωρήθηκε για την συμπεριφορά του από τους πολίτες της Βοιωτίας σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, όσο για το έργο μου στη Βοιωτία ας επισκεφτεί την σχετική ιστοσελίδα μου με λιγότερη εμπάθεια. (http://clubs.pathfinder.gr/dimitriosypsilantis)

Οι ευχές μου τις οποίες δημοσίευσε αυτή η ιστοσελίδα και την ευχαριστώ ειναι από καρδιάς σε αυτούς που έχουν την κοινή λογική και κάθε λογικά σκεπτόμενος θα περίμενε την ανταπόδοση. Δεν απευθύνονται στους ψυχικά άρρωστους (κομματικά εμπαθείς) για τους οποίους συμμερίζομαι τον πόνο των οικογενειών τους.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ 2009

ΠΑΝΤΕΛΗΣ Γ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Πολιτευτής Ν.Δ. Βοιωτίας