Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Νέο website για την Μυτιληναίος Α.Ε. Όμιλος Επιχειρήσεων

Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. Όμιλος Επιχειρήσεων παρουσιάζει το νέο της website στα πλαίσια της στρατηγικής επιλογής του Ομίλου να εξασφαλίζει το μέγιστο βαθμό πληροφόρησης και διαφάνειας αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα τεχνικά εργαλεία που παρέχει η τεχνολογία. Το νέο website σχεδίασαν και ανέπτυξαν η NOVUS σε συνεργασία με την UMOBIT και είναι διαθέσιμο από τη Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.mytilineos.gr/.

Η ιστοσελίδα είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, σχεδιασμένη με στόχο την ξεκάθαρη αποτύπωση της ταυτότητας του Ομίλου και των δραστηριοτήτων του. Μέσα από απόλυτα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης, ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί αναλυτικά για τον Όμιλο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, το προφίλ, το όραμα, αλλά και τις αξίες του ως σύγχρονη επιχειρηματική οντότητα, το πλήθος των δραστηριοτήτων του, τις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης που διέπουν την επιχειρηματική ανάπτυξη και πορεία του, την προσέγγιση του απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό του, καθώς και τη δημιουργία σχέσεων αξίας με τους μετόχους του.

Η πληροφόρηση παρέχεται μέσα από λειτουργικά σχεδιασμένες σελίδες και τεχνολογικές εφαρμογές που προσδίδουν στην πλοήγηση ευκολία και χρηστικότητα όπως AMEA Accessibility, Online έκδοση τη Έκθεσης Αειφορίας, διαδραστική παρουσίαση της ιστορικής πορείας του Ομίλου, δυναμικός χάρτη της δραστηριότητας του Ομίλου στο εξωτερικό, news ticker με τα τελευταία πιο σημαντικά νέα, RSS Feed, multimedia gallery καθώς και email alerts & notifications για δελτία τύπου, ανακοινώσεις, μελλοντικά γεγονότα, εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, αναλύσεις, κλπ.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα διαθέτει αναλυτική ενότητα αφιερωμένη στις «Επενδυτικές Σχέσεις» με στόχο τη διευκόλυνση της άμεσης, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης των μετόχων, των αναλυτών, των δημοσιογράφων και εν γένει της επενδυτικής κοινότητας ικανοποιώντας πλήρως και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις. Μέσω αυτής της ενότητας, οι επισκέπτες μπορούν να πληροφορούνται αναλυτικά για τα τελευταία δημοσιοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα καθώς και λεπτομερή οικονομικά στοιχεία με δυναμικά διαγράμματα. Επίσης, η ενότητα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία για την πορεία της μετοχής, δυναμικό γράφημα μετοχής με δυνατότητα σύγκρισης με άλλους δείκτες αλλά και απεικόνισης των σημαντικότερων ανακοινώσεων, πλήθος πληροφοριακού υλικού, όπως αναλύσεις, ετήσια δελτία, οικονομικές εκθέσεις και παρουσιάσεις, καθώς και εργαλεία όπως Analyst Estimates, Online Perception Audit, calculators μετοχής και μερίσματος, My IR Page, download manager κ.α.

Τα παραπάνω, αποτελούν μέρος μόνο των δυνατοτήτων που προσφέρει η χρήση των προηγμένων τεχνολογικά μέσων της ιστοσελίδας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. Ο σχεδιασμός έχει γίνει σύμφωνα με τις διεθνείς τάσεις και τα διεθνή πρότυπα με απώτερο στόχο την εύκολη πρόσβαση στην πληροφόρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: