Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Διάψευση Αγάτσα για ΓΓΑ

Διάψευση Αγάτσα για ΓΓΑ

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε κοριτσι μου τις δηλωσεις και αστο να ξεχαστεί.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ …

«Από τις 15 Ιανουαρίου, ως γνωστόν έχω παραιτηθεί κι από τις απολαβές τής μισθοδοσίας μου στην ΕΡΤ- παρότι έχει θεσπιστεί κατάργηση ασυμβιβάστου και μπορούσα βάσει νόμου να εργάζομαι κανονικά -για να συμβάλλω στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης».
Τάδε έφη Άρια Αγάτσα

- Θα ήταν σοφότερο κα Αγάτσα να σιωπήσετε, διότι έτσι προκαλείτε την κοινή γνώμη, εκτός και αν θεωρείτε ότι «νόμιμο είναι και ηθικό».
- Θα ήταν σοφότερο να ζητήσετε δημόσια συγνώμη και να συνεχίσετε το δρόμο σας. Λάθη κάνουν όλοι, αλλά χρειάζεται πολιτική μαγκιά να τα αναγνωρίσεις.
- Θα ήταν σοφότερο, να μην …ακροβατείτε μεταξύ λαϊκισμού και ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ, λέγοντας ότι έχετε παραιτηθεί από τις απολαβές τής μισθοδοσίας σας για συμβάλλετε στην οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης.
ΕΛΕΟΣ!!! Δεν είμαστε και τόσο μ…..ς

Ανώνυμος είπε...

Την ζηλεύετε γι΄ αυτό τα κάνετε όλα αυτά…..

Μπράβο Άρια πάρτα όλα γι’ αυτό σε ψηφίσαμε για να είσαι μπρουκλης να τα σπαταλάς το χρήμα . μαζί σου. Έχει ανάγκες η κοπέλα δεν είναι σαν και εσάς που την βγάζετε με 700 το μήνα, λαϊκοί τύποι..

Παπαντρεα εσύ μη μασάς ορθοπεταλια ….μόνο μην πας μακριά θα νυχτώσει και πως θα γυρίσεις?

Ανώνυμος είπε...

Η διαχρονική …αχρειότητα της πολιτικής

Ήταν ένας καμηλιέρης ο Σουλεϊμάν Μεχμέτ Εμίν αγάς που έζησε μια ζωή στα καραβάνια. Αρρώστησε στα 99 του, ένιωσε πως ζυγώνει το τέλος και κάλεσε κοντά του παιδιά, εγγόνια, συγγενείς, φίλους και ζήτησε συγχώρεση.
Θυμήθηκε και τις καμήλες του και παρακάλεσε να τον πάνε στο ντάμι για να αποχαιρετίσει και κείνες. Τις χάιδεψε ο Εμίν αγάς, έκλαψε και είπε:
-Εγώ πια σας αφήνω. Έφτασε η ώρα μου. Αλλά για να πάω ήσυχος, θέλω να με συγχωρέσετε για ό,τι κακό σας έκανα. Τι να γίνει, έτσι είναι ο ντουνιάς!
Και μια καμήλα, γερόντισσα του λέει:
- Που μας έδερνες και που μας άφηνες νηστικές, Σουλεϊμάν, κακά πράματα, αμαρτία από τον Θεό, μα στο συγχωράμε. Ένα μόνο δεν θα σου συγχωρέσουμε ποτέ.
- Ποιο; Ρωτάει τρομαγμένος ο Σουλεϊμάν
- Ποιο; Να τ΄ ακούσεις. Όλες είμαστε υπάκουες στη δούλεψή σου. Και συ αντί να μας τιμάς, έβαλες οδηγό ένα γαϊδούρι, να μας τραβάει από τη μύτη. Ναι, ένα γαϊδούρι που δεν αξίζει ούτε γρόσι.
Ο Σουλεϊμάν αναστέναξε.
- Δίκιο έχετε! Μα έτσι είναι φτιαγμένος ο ντουνιάς. Γαϊδούρια να τον οδηγούν και να τον σέρνουν από τη μύτη!
Και ο Σουλεϊμάν ο γεροκαμηλιέρης έγειρε και παράδωσε το πνεύμα…

Υ.Γ.
Οποιαδήποτε συνωνυμία είναι τυχαία, και οποιοσδήποτε συνειρμός απαγορεύεται.
Πρόκειται για μια Ανατολίτικη ιστορία.
Μερσί.

Ροζαλία είπε...

τέλειο!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Tωρα τον βρηκαμε τον ένοχο
1>Παραιτηθηκε απο νομαρχιακή συμβουλος χωρίς να επιβαλλεται
2.Παραιτηθηκε απο την εργασίατης ενω ηταν εντος νόμου
3.Παραιτήθηκε απο την επιτροπή του ΟΠΑΠ πριν καν βγει βουλευτής.
Ξερετε πολλους να παραιτουνται τόσο ευκολα απο τους κόπους? Η αρια είναι γνωστο ότι κατέξτησε την εδρα με μεγαλη προσωπική προσπάθεια κι ότι στ'αθηκε στη δουλειά της με μεγάλο προσωπικό αγώνα. Πόσοι αλλοι παραιτουνται τόσο ευκολα?

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 10:56

Δεν την βοηθάς με αυτά που γράφεις, αντιθέτως την χαντακώνεις.
Αν έχει τέτοιους αυλικούς, φαντάζομαι πως θα συμπεριφέρονται οι αυλοκόλακές της.
Τώρα για το πώς κατέκτησε την έδρα, καλύτερα να ρωτήσεις τον Τόγια.
Θεωρείς ότι είναι σύμπτωση που οι δυο τους συμφωνούν σε όλα;
Είναι τυχαίο η κοινή πρόταση για τη δημιουργία 6 δήμων στη Βοιωτία;
Είναι τυχαία η …απουσία της από τη Λιβαδειά και η έμμεση αποστασιοποίησή της από τη Δημοτική Αρχή;
Όχι βέβαια. Είναι το …τίμημα της προεκλογικής συνεργασίας με τον Τόγια.

Ανώνυμος είπε...

στο νεο δελτιο αναφερει οτι παραιτηθηκε τον Νοεμβριο 2006 απο την ΓΓΑ αλλά πριν και ολο το 2006 ήταν αντινομαρης.
Αρα επαρνε τρεις μισθούς σαν αντινομαρχης και απο την ΕΤΡ και απο την ΓΓΑ!!!
ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ. ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Νομαρχιακή Συμβουλος ήταν...΄Δεν διαβάζεις?

Ανώνυμος είπε...

Η Αγάτσα είναι στην αγορα εργασίας πάνω απο 20 χρόνια.Εφημεριδες, κανάλια, ραδιόφωνα... Κάτι που εσύ που ειρωνε'υεσαι δεν το χεις καταφερει κι όυτε θα το καταφερειςποτέ. Πήγαινε στο μπαμπα τώρα και ρουφα το αυγό σου

Ανώνυμος είπε...

Poio mamothrefto etrexe pisw apo th vasoyla kai ton akrivakh? Milaei twra....

Ροζαλία είπε...

αστοχοι οι χειρισμοι της βουλευτίνας,δόλιοι πιθανόν. Αλλά ένα εξιλαστήριο θύμα, αρκεί να θεραπεύσει; Γιατί αν αρκεί να το θυσιάσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ροζαλία
απο όλα όσα διαβάσαμε τον νοέμβριο και δεκέμβριο 2006 σύμφωνα με τα δικά της δελτία τύπου πληρωνοταν η κυρια απο τρεις φορείς του δημοσιου. Απο την ΕΡΤ ( Μόνιμη) Από την Νομαρχία ( Αντινομάρχης) και απο την ΓΓΑ.
Εδώ δεν μιλάμε για θυσία αυτό θα το αποφασίσει η παράταξή της.

Μία συγνώμη εκ μέρους της όμως είναι επιβεβλημένα διότι τα παραπάνω η ίδια τα έχει δηλώσει άρα και αποδείξει.

αντίθετα προκαλεί θρασύτατα αδιαφορώντας για τα πάντα.

Ανώνυμος είπε...

αντι να ζητησει συγνωμη εχει το θρασσος να ζητα να την ηρωποιησουμε!!

ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΗΣ είπε...

Ρε μπας και οι ''ανωνυμοι'' (ή καποιοι απο αυτους) ειναι καποιος που εχασε το ...τοπι του( που νομιζε δηλ. οτι το εχει) και τωρα κλαιει κανοντας τον ηθικολογο?.
Η Αγατσα το μονο μεμπτο που εγω βλεπω ειναι οτι δεχτηκε να δουλεψει ενοσο ηταν βουλευτης, οπως εκαναν νομιμα δεκαδες αλλοι βουλευτες, ενω θα επρεπε ισως να κανει μονο το εργοτης στη Βουλη. Απο την αλλη αν νομιζε οτι προλαβαινε να βγαινει αξιοπρεπως στο αερα της ΕΡΤ, τοτε ουδεν προβλημα.

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΙΑΣ είπε...

Πολλοι ...συνταγματολογοι εχουν πεσει τελευταια στον πεζοδρομο της Λειβαδιας και ονειρευονται(!!!) παραιτηση ή καθαιρεση της Αριας Αγατσα!!!!!
Το ενδιαφερον ειναι οτι αυτα τα λενε καποιοι αργοσχολοι με ''γκουρου''εναν ...οικονομο-λογο που καρβελια ονειρευεται.

Πρασινος μη οργανωμενος είπε...

Εχει κανεις αντιρρηση οτι προκειται για ...εσωκομματικα μαχαιρωματα; Απλα πραματα.

Ανώνυμος είπε...

Είστε απίθανοι αλλά δεν πείθετε.
Για μια ακόμη φορά προσπαθείτε να μας πείσετε οτι δεν φταίει αυτός που έκανε μιά αξιόποινη πράξη αλλά αυτός που την ανακάλυψε.
Το οτι είναι αξιόποινη η πράξη της νομικά δεν γνωρίζω αλλά ηθικά είναι γεγονός.
Όμως την αδυναμία του κόμματος να αντιδράσει όπως αρμόζει για πολλούς λόγους μην την παίρνετε σαν επιβεβαίοωση της ηθικότητας και της αθωώτητας.
Ο ίδιος ο υπουργός σχετικά με το θέμα είπε στα ΜΜΕ ότι το νόμιμο δεν είναι και ηθικό, πράγμα που λέει πολλά.
Καλύτερα να απέχετε των σχολίων που εκθέτουν περισσότερο την κυρία αυτή και να παρακαλάτε να αρχίσουν γρήγορα οι εξεταστικές επιτροπές μπας και ξεχαστεί αυτό αφού θα έχουμε να ασχοληθούμε με άλλα.
Ο βοιωτικός λαός αν θα ξεχάσει ή όχι είναι ένα ερώτημα που θα απαντηθεί στο μελλον.

ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ είπε...

Κάποιοι με σκοπιμότητα ξεχνούν ότι η Αγάτσα όπως και αρκετοι άλλοι πολιτικοί πριν βγει βουλευτής ήταν δυνατά στην αγορά εργασίας, δουλευέ, έψαχνε, τής κάναν προτάσεις....ηταν όνομα στο χώρο της,εχει δουλέψει στον ΑΝΤΕΝΝΑ, στη σπορταιμ, στο καναλι 1,στην επικαιρότητα...,εκπομπές ,βραβεια, ολυμπιάδες...αντε να τα ισοπεδώσουμε ολα...20χρόνια δουλειάς.θα πρέπει τόσο αυτοι όσο και οι άλλοι στη θέση της να απολογούνται?
Εσκασε τώρα μύτη το παιδί τού μπαμπά και λέει παπάρες...το κοκοράκι στο γήπεδο έχασε και μάλιστα δις(γιατί εκει γινονται οι μάχες),ας το χωνέψει επιτέλους....

Ανώνυμος είπε...

Αν ο βοιωτικός λαός αλλά κι ο ελληνικός θα πω εγώ είχε μνήμη δεν θα χαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Λέτε να την ξαναβρεί; γιατί 30 χρόνια δεν με έχει πείσει ότι ψηφίζει έτσι.Χαίρετε και χαίρεστε.

Ανώνυμος είπε...

10.19
αυτό δεν απαλλάσσει την κυρία Αγάτσα. Άλλο είναι το θέμα γαι μένα .Ότι αν η περίπτωση αυτή είναι ένα μικρό "ψάρι" φανταστείτε τι γίνεται με τα "μεγάλα" τα παραπάνω.

Ανώνυμος είπε...

αν αρχίσατε τον πόλεμο στη διαφθορά εκεί στο ΠΑΣΟΚ απο την κ. Αγάτσα καλά κάνετε και μπράβο σας. αρκεί να το κανετε και για άλλους. πολλούς άλλους.αλλά επειδη το έργο το χουμε δει πολλές φορές, αν δεν το αποκάλυπταν ο δημοσιογράφος δεν θα κανατε τίποτα.όλα τα σκάνδαλα μικρά ή μεγάλα πάντα κατοπιν εορτής τα ψάχνετε. πριν δεν ξέρετε τίποτα και για κανέναν.όλα ηθικά κια νόμιμα. ψέματα;

Ροζαλία είπε...

τελευταίε ανώνυμε, κάποιος λόγιος- μου διαφεύγει το όνομά του- έλεγε πως η χρήση του χαίρετε, τελικά, για να τελειώνουμε κλπ, στο λόγο, δείχνει μια φασίζουσα άνεπάρκεια που φέρνει το συνομιλητή σε απόγνωση γιατί δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει στον διάλογο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ κας ΑΡΙΑΣ ΑΓΑΤΣΑ

Επειδή πραγματικά δεν καταλαβαίνετε πόσο κακό της κάνετε και προκειμένου να έχετε κάτι να ασχολείστε, σας βάζω την εξής εργασία.
Να μελοποιήσετε τους παρακάτω στίχους:

«Την Αυλή θες να χαρείς
Σκύβε, σκύβε, σκύβε, σκύβε.
Και το κούτελο αν μπορείς
στης Αυλής το χώμα τρίβε»
Κλεάνθης Τριαντάφυλλος

Και καπάκι:

«Κομματάρχες και κοτζαμπασήδες
και της πολιτικής οι φασουλίδες,
ταρτούφοι, ραμπαγάδες, ταρταρίνοι»
Κωστής Παλαμάς

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ είπε...

Τελικα το πες-πες πραγματι κατι αφηνει: Ναι μεν μια εφημεριδα( του χατχηνικολαου) εγραψε για τους ΔΥΟ βουλευτες που ΝΟΝΙΜΑ δουλευαν και στην δημοσιογραφια, ομως ΔΥΟ ημερες ΠΡΙΝ ειχαν παραιτηθει λογω των περιορισμων που εβαλε ο Γερουλανος. Οποτε ποια η μομφη?

Απο την αλλη ΜΟΝΟ στην Βοιωτια εγινε και διατηρειτε η βαβουρα, ενω οι εργαζομενοι (νομιμως) βουλευτες- δημοσιογραφοι ηταν ΔΥΟ. Αυτο μηπως λεει οτι ΚΑΠΟΙΟΣ πασοκος , ισως λιγο πονεμενος, ΣΥΝΤΗΡΕΙ το θεμα για ΙΔΙΟΝ οφελος?

ΚΥΝΙΚΟΣ είπε...

Αγατσα και ξερο ψωμι. Ξερω τι ψηφιζω και δεν κρυβομαι στον ...πεζοδρομο πισω απο ανωνυμιες λασπολογιες και κουταμαρες...

Και κατι αλλο. Αυτη πηγαινε στις δουλειες της - οσες ειχε και μπραβο της, αφου ελευθερη επαγγελματιας ηταν . Μηπως καποιοι αλλοι ΔΕΝ πανε ακομη και τωρα στη δουλεια τους?

Ανώνυμος είπε...

ΔΟΥΛΟΦΡΟΝΕΣ

Κατά τον Max Weber οι πολιτικοί ορέγονται την εξουσία για να απολαύσουν τα παραφερνάλιά της: χρήμα και φήμη. Για τον ίδιο τον πολιτικό, εξουσία σημαίνει «γόητρο και λάφυρα», για τους οπαδούς ρουσφέτι, εκμετάλλευση δηλαδή των πολιτών με την μονοπώληση θέσεων. Μερικοί ζουν για την πολιτική, οι περισσότεροι από την πολιτική. Οι πρώτοι υποστηρίζουν ότι υπηρετούν μια «υπόθεση» μια «ιδεολογία», για τους δεύτερους η πολιτική είναι επάγγελμα και πηγή εισοδήματος.

Αναφέρομαι στα παραπάνω, διότι, τι κάνουν συγκεκριμένα οι αυλικοί ενός πολιτικού; Απλά νομιμοποιούν ηθικά το πάθος του για εξουσία, για αντεκδίκηση, για λάφυρα κλπ.
Όταν τελικά κατακτηθεί η εξουσία, οι αυλικοί μεταβάλλονται σε μια εκφυλισμένη απαίδευτη και εκχυδαϊσμένη ορδή από δουλόφρονες που κολακεύουν τη δεσποτική εξουσία. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά έχουν το θράσος να ζητούν από τους πολίτες να επιβραβεύσουν την πολιτική δημαγωγία και αχρειότητα…

Ανώνυμος είπε...

φιλοι
Αν δεν το αποκαλυπτε ο δημοσιογραφος θα εξακολουθουσε να κοροιδευει τον λαο. Τώρα δεν την παίρνει.
Όμως το δικό σας θράσσος να επιμένετε οτι ο ¨εγκληματιας¨ ειναι ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΆΟΥ η ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ της κυρίας ταυτίζεται απολυτα με το αντιστοιχο της αφεντικινας σας.
Η ΒΟΙΩΤΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

ΤΑ ΣΤΕΙΤΣ ΗΤΑΝ ΠΤΕΥΣΜΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ

ANTONIS είπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ.

ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙς ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΑ STAGE ΑΛΛΑ ΤΑ STAGE ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΟΥ.
ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΑ ΜΙΣΘΩΝ ΠΑΝΩ 2000€ ΑΛΛΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
ΕΣΥ ΛΕΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΜΕ.
ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ;

ΦΤΑΝΕΙ είπε...

επιτελους ΒΟΙΩΤΕ μην ανεβαζεις οτι δηποτε για την κυρα αυτη,..... επιτελους δεν κανει τιποτα και το γνωριζουμε πρεπει να το διαβασουμε ?
δεν εκανε ποτε τιποτα για τους Βοιωτους . μονο τον εαυτο της και αυτο κανει ακομη.....
δεν θελουμε να μαθαινουμε τιποτα γιαυτην .μεχρι να την στειλουμε σπιτι της .....