Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Τι λέει ο Δήμος Λεβαδέων για την οδό Αναλήψεως;

Ενα από τα υποτιθέμενα πλεονεκτήματα της Α' βάθμιας Τοπικής Αυτοδίοικησης θεωρείται η εγγύτητα προς τον πολίτη και τα αιτήματά του. Ομως εδώ ο αναγνώστης μας κ. Καρκάνας αναφέρει ότι έχει ειδοποιήσει τον Δήμο Λεβαδέων εδώ και τρεις μήνες για το πρόβλημα στην οδό Αναλήψεως και δεν έχει υπάρξει -όχι λύση- αλλά ούτε απάντηση. Θέλω να πιστεύω ότ πρόκειται για απλή αμέλεια των δημοτικών υπηρεσιών. Καλό θα ήταν να υπάρξει μια απάντηση από τον Δήμο και ακόμα καλύτερο να γίνει μια διευθέτηση του προβλήματος στα πλαίσια της νομιμότητας.
Δείτε τη διαμαρτυρία του κ. Αλέξανδρου Καρκάνα καθώς και τις φωτογραφίες που μας απέστειλε.



Είναι η οδός Αναλήψεως, στο δασάκι πάνω από το νηπιακό Σταθμό.
Ο περίοικος συμπολίτης θεώρησε σωστό να τσιμεντώσει την άσφαλτο για να περνάει ευκολώτερα το ΙΧ στο χωματόδρομο. Το πεζοδρόμιο στο σημείο αυτό είναι χαμηλωμένο.
Όταν βρέχει το νερό βγαίνει στο δρόμο, ένα δρόμο απόσκιο, που παγώνει το χειμώνα. Τέλος πάντων δε χρειάζεται να εξηγήσω κάτι. Το θέμα είναι ότι υπάρχει παρανομία και το γνωρίζουν στο Δήμο, τους έχω ειδοποπιήσει και μου υποσχέθηκαν ότι θα το δουν. Τρεις μήνες τώρα. Νομίζω πως περίμενα αρκετά.
Αν υπάρχει λόγος να περνάει αυτοκίνητο εκεί, τότε ο Δήμος να φτιάξει το δρόμο σωστά.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΚΑΝΑΣ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο κύριος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΚΑΝΑΣ βοιωτέ, δεν κάνει ότι θέλει ο κάθε πολίτης !!!
Κάνεις αίτηση στον Δήμο, οι υπηρεσίες κάνουν τις οικονομοτεχνικές μελέτες και προχώρα το έργο καλώς.
Αυτά σε Δήμους που Σέβονται τον πολίτη.

βοιωτός είπε...

3.53
Το είπαμε. Μην γινόμαστε υποκριτές.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος που διαμαρτύρεται μπορεί να κάνει κάτι πιο απλό να πάρει τον αριθμό της αίτησης του και να πάει στον συνήγορο του πολίτη (αν έχουν περάσει νομίζω 40 μέρες) Τώρα πείτε μου ποιος Λιβαδείτης δεν έχει ρίξει μπετόν για να μπαίνει στο πάρκινγκ του? Σε όλη την πόλη όπου και να κοιτάξεις θα δεις ράμπες. Παρόλο που ο Δήμος σε πολλά σημεία έχει χαμηλώσει τα πεζοδρόμια, χαρακτηριστικό παράδειγμα τα νέα πεζοδρόμια στην Αθηνών όλοι οι κάφροι που μένουν στην δεξιά πλευρά πηγαίνοντας προς Θήβα έχουν βάλει ράμπες για να ανεβάζουν τα αμάξια στα πεζοδρόμια... αλλά αυτή είναι άλλη καφρίλα των υπανθρώπων που διαμένουν σε αυτή την πόλη.

Ανώνυμος είπε...

de kanete kai ena thema gia tis kololakoubes autis tis polis??ti katantia einai auta kirie dimarxe??thelei polu moialo kapoios na katalabei oti prepi na ftiaxtoun epitelous autoi oi dromoi pou exoume??lathos pou pira ix..eprepe na paro 4x4 se auti tin poli pou zo...
prepei na ntrepeste kirioi upethynoi.....

βοιωτός είπε...

7.38
Πολύ σωστά τα λες. θα το ψάξουμε. Το γιατί υπάρχει αυτή η άθλια κατάσταση δηλαδή.

Ανώνυμος είπε...

an mporeite psaksteto...kai makri na bgei kati..kai na thymisoume se olous tous anoterous dithen dimarxous k loipa..oti kirioi..
sas ta xonoume giati aganaktoume me ayta pou blepoume..aganaktoume giati se antithesi me esas emeis agapame tin poli mas..

FTIAKSTE TOYS DROMOUS RE!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δρόμοι τίγκα στη λακούβα λές και ζούμε στη δεκαετία του 60, αλλά τέτοιοι που είμαστε τέτοιους έχουμε, μαζί πάνε αυτά,

Ανώνυμος είπε...

distixos exoume kai emeis megalo meridio euthinis...nai fteme k emeis..pragmatika einai oloi dromoi athlioi..de milao mono sto kentro..alla kante mia bolta pros to zagara apo tin agia paraskeui omos kai kamaroste...
alithia autous de tous enoxlei??