Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Δίωξη του Νάξιου από τον Ραγκούση;

Αληθεύει κύριε υπουργέ των Εσωτερικών ότι κατόπιν μηνύσεώς σας εισαγγελέας μαζί με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εισέβαλε στο σπίτι του παλαιού blogger και εκλεκτού φίλου Γ.Β. που διαχειρίζεται το ιστολόγιο www.naxios.blogspot.com;
Εάν αληθεύει τότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από όσο φαίνονται. Για όλους...
Θα επανέλθουμε.

9 σχόλια:

Μέτοικος είπε...

BTW, το blog του Νάξιου δεν υπάρχει πλέον. Ή ο Νάξιος "πείστηκε" να το διαγράψει ή οι ενδιαφερόμενοι του "έσπασαν" τον κωδικό και το διέγραψαν εκείνοι. Δεν είναι πρωτοφανές ένας Πάριος να αντιδικεί με έναν Νάξιο, αλλά ο συγκεκριμένος φαίνεται να λησμόνησε τον θεσμικό ρόλο του. Δεν έτρεφα ιδιαίτερη εκτίμηση προς τον κουνιάδο του Νταλάρα, αλλά αν το "κατέβασμα" του Νάξιου οφείλεται σε ενέργειες του ΥΠΕΣ τότε τα πράγματα παραγίνονται σκούρα. Φαιά, πιο συγκεκριμένα.

Μέτοικος είπε...

Και ιδού τι έγραφε ο Νάξιος στην αρχική σελίδα του blog του πριν "κατεβεί", όπως το φύλαξε η cache του Google (καθόσον αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και το νοικοκύρη):

"Έρχονται αποκαλύψεις για το σκάνδαλο πλαστογραφίας Ραγκούση
Παρά τις συνεχόμενες παρακλήσεις στην εισαγγελία Σύρου για το μέγα σκάνδαλο πλαστογραφίας στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου-Αντιπάρου το 2007,εξακολουθούν κάποιοι να κωφεύουν.Στο naxios.blogspot κάναμε έρευνα και είμαστε σε θέση να έχουμε καινούργια στοιχεία για την υπόθεση.Στοιχεία ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ. Έρχονται αποκαλύψεις.Αποκαλύψεις ο θόρυβος των οποίων θα ακουστεί σε όλες τις Κυκλάδες και θα φτάσει από το υπουργείο Εσωτερικών μέχρι…τη Γαλλία.ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Υπομονή μια-δυο μέρες."

βοιωτός είπε...

Μέτοικε
απίστευτο;
Από τα πιο light που έχουν γραφείγια υπουργούς στα ιστολόγια. Ας περιμένουμε λίγο...

Μέτοικος είπε...

Και εδώ το προφανώς επίμαχο post του Νάξιου. Είπαμε, ο Google είναι φίλος μας, και η cache του φιλτάτη! Ποιος ξέρει τι άλλο θα βρούμε όσο κάνουμε digging!

KLYSMA είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΙΓΟ ΣΗΜΕΡΑ.
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Οντως κάτι δεν πάει καλά ο Σωκράτης ήδη την έχασε την μπάλα και θα γίνει ντόρος δεν θα το αφησουμε οι bloggers ετσι. Χουντικες νοοτροπιες του παλιου πασοκ και οποιοδηποτε αλλου κόμματος δεν θα γίνουν δεκτές. Λες και φταίμε εμείς για τις παρασπονδιες τους.

Ανώνυμος είπε...

Κάτω τα χέρια απ την μπλογκόσφαιρα

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και αυτο: fileleutheros.pblogs.gr/2010/01/571851.html

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και αυτό: http://fileleutheros.pblogs.gr/2010/01/571851.html