Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Μόνο νίκη ο Λεβαδειακός την Κυριακή

Κυριολεκτικά με την πλάτη στον τοίχο ο Λεβαδειακός δίνει κρίσιμο παιχνίδι την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στη Λιβαδειά με τον Αστέρα Τρίπολης. Η νίκη για τους πράσινους της Βοιωτίας είναι εκ των ων ουκ άνευ αν θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα όμως ο Αστέρας Τρίπολης είναι ισχυρός αντίπαλος. Ο Λεβαδειακός κέρδισε τελευταία φορά στις 19 Δεκεμβρίου τη Λάρισα στη Λιβαδειά με 3-0 και έχει περιέλθει σε δεινή βαθμολογική θέση με αποτέλεσμα κάθε ματς από εδώ και μπρος να είναι καθοριστικό.

Η συμπαράσταση των φιλάθλων του Λεβαδειακού στην ομάδα είναι ωφέλιμη σε κάθε παιχνίδι αλλά στο συγκεκριμένο με τον Αστέρα κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός όρισε γενική είσοδο 15 ευρώ για τη μεγάλη αναμέτρηση: "Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 14:30, θα υπάρχει γ ε ν ι κ ή ε ί σ ο δ ο ς 15 Ευρώ. Ενημερώνει δε τους φιλάθλους του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ ότι οι γυναίκες και οι μαθητές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ".

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να βοηθησουμε ολοι την ομαδα να παραμεινει στην πρωτη κατηγορια...ολοι επωφελουνται απο αυτο...μπορει καποιες φορες να ξεφευγουν τα πραγματα (οπως τοτε με τον παο) αλλα ολοι αυτοι οι ξενοι που ερχονται αφηνουν χρημα στην πολη....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε (3:38)
Εσύ πόσα έβαλες στην τσέπη σου ; Γιατί εγώ πρέπει να πληρώσω για να σβηστούν τα συνθήματα των "ΦΙΛΑΘΛΩΝ" από την πρόσοψη του σπιτιού μου.

barbarians είπε...

dikio exete gia afto alla den fteei o levadiakos gia afto!http://levadeiakosgate1.blogspot.com/
enhmerotheite apo edw gia thn poreia pou tha ginei pros sto ghpedo thn kuriaki!!prepei na eimaste sto plevro ths omadas!

Ανώνυμος είπε...

Τι σχέση έχουν τα συνθήματα με την παραμονή της ομάδασ ;σε όλη την ελλάδα γίνεται αυτό και πολύ χειρότερα, μην είμαστε τόσο μιζεροι, όλες οι πόλεις θελουν την ομάδα τους στην Α εθνική κι εμείς τρωγόμαστε.που να πάμε έτσι.

βοιωτός είπε...

Να διευκρινίσω ότι η viotia δεν υποστηρίζει τον Λεβαδειακό επειδή φέρνει επισκέπτες στην πόλη. Ούτε γιατί παίζει στην Σούπερ λίγκα...

Ανώνυμος είπε...

nomizo oti irthe i ora na ksipnisoume se ayti tin poli kai na ipostiriksoume epitelous tin omada tis polis mas...
alles poleis megaliteres tis libadeias den iparxoun sto podosferiko xarti kai proseyxontai na itan sti a ethniki..kai emeis?????

Ανώνυμος είπε...

τι εννοεις βοιωτε?

barbarians είπε...

gt o kosmos einai dunamh prepei na exei kosmo dipla ths h omada mas gia na exei kai kapoio kinitro!thumisou apla ta palia xronia ti ginotane kai des twra xali!oloi exoun ginei exthroi tis polhs!

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε 5:59 δεν σε καταλαβαινω τι εννοεις λεγοντας ποσα εβαλα στην τσεπη μου....και επισης δεν πληρωσες μονο εσυ για την πλατεια....ΟΛΟΙ ΜΑΣ την πληρωσαμε...και αυτο που εγινε τοτε με τους παναθηναικους ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και κατακριτεο απο ολους. το θεμα αυτο το εχουμε αναλυσει απειρες φορες και δεν υπαρχει λογος να τα ξαναλεμε παλι. Τωρα το κειμενο αναφερεται για το κυριακατικο ματς του λεβαδειακου. Και εχοντας ζησει αρκετα χρονια στην αγγλια, που εκει ειναι η πηγη του ποδοσφαιρου, λυπαμαι παρα πολυ να βλεπω την ομαδα της πολης μου να μην εχει την απαιτουμενη προσοχη απο τους κατοικους της. Ο λεβαδειακος ειναι διαφημιση για την περιοχη μας και πολλοι λιγοι το καταλαβαινουν αυτο. Αν πας στην βορεια ελλαδα η στην κρητη δεν υπαρχει και πολυς κοσμος που να γνωριζει την κρυα...οι περισσοτεροι ξερουν τον λεβαδειακο!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε (12:18 / 27-01-2010)
Είναι γεγονός, πως αρκετοί γνωρίζουν για τον Λεβαδειακό κι' όχι κάτι για την Πόλη μας. Ευκαιρία λοιπόν είναι να προβληματιστούμε τι φταίει γι' αυτό και να πράξουμε ανάλογα.
Και κάτι ακόμη, για ποιά άλλη ανώνυμη εταιρεία υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον; Για ψαχθείτε λίγο περισσότερο.