Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Γιατρό θέλω, τώρα τόνε θέλω

Θέλει γιατρό η βουλευτίνα
www.zougla.gr
Χ.Ο.
Τους έκλεισε την πόρτα του ιατρείου στα μούτρα η βουλευτίνα, και όπου φύγει-φύγει. Η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ αισθάνθηκε αδιαθεσία και γι’ αυτό θέλησε να επισκεφθεί το γιατρό της Βουλής. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Βασιλική Τσόνογλου – Βυλλιώτη «εισέβαλε» στον χώρο, όχι με αέρα ασθενούς, αλλά… χιλίων καρδιναλίων, και φέρεται να απαίτησε κιόλας να την εξετάσει εδώ και τώρα ο γιατρός.

«Σε δύο λεπτά τελειώνω και θα σας δω», απάντησε ο γιατρός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή εξέταζε έναν υπάλληλο.Τι ήθελε και τό ’λεγε; Γύρισαν τα μάτια της βουλευτίνας, που με οργή κατευθύνθηκε στην έξοδο, πέφτοντας πάνω σε έναν άλλο που ήθελε να μπει στο ιατρείο.«Το κτήριο παραλίγο να γκρεμίσει με τη φούρια της», είπε ο άνθρωπος που είδε στην έξοδο την κυρία Βυλλιώτη.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..ΤΕΟΙΑ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ...

Ανώνυμος είπε...

η Βάσω δεν συμπεριφέρεται κατά αυτόν τον τρόπο.

Ανώνυμος είπε...

Μετά ρε μάγκες τι να πει ο κοσμάκης .Μπάινει η κυρία στη βουλή με το γουναρικό και πάει και χτυπάει τηπόρτα στα μουτρα του γιατρού ....κι ο κοσμάκης κάθεται με τις ωρες στο ΙΚΑ και ξεροσταλιάζι...να πας κι εσυ μανταμ στο ΙΚΑ...να μην ξεχνάτε ομως ο κοσμάκης ανεβάζει, ο κοσμάκης κατεβάζδει τους αλαζόνες

Ανώνυμος είπε...

Αφου συμπεριφερετε ετσι φανταστειται στο λαο της βοιωτιας πως συμπεριφερετε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΙΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

βοιωτέ ο Μάκης είδε όνειρο, άρα έχουμε και βίντεο το θέλεις ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι
η κα Τσόνογλου δεν είναι απλά εισηγήτρια αλλά και το μοναδικό μέλος του ασθενούς φίλου της εξεταστικής επιτροπής απο τους 19 συναδέλφους της, όλων των κομμάτων για την υπόθεση ΖΗΜΕΝΣ.
Αυτό είναι που ενοχλεί. Αλλους μεν που εδώ και χρόνια δεν πρόσφεραν τίποτα στη Βοιωτία και στη παραταξη και δικαιως τους άφησαν απέξω ( παρόλο που παρακαλάνε έρποντας και γλύφοντας) και άλλους που τελευταία έγιναν πρωτοσέλιδα με την αρνητική τους όμως μορφή.
Αυτό το έργο που επέλεξε και έδωσε στη κα Τσόνογλου η παράταξη να φέρει σε πέρας(σε μιά από τις σπουδαιότερες εξεταστικές επιτροπές) και που εσείς πάτε να υποβαθμίσετε είναι τιμή για την Βοιωτία και τους κατοίκους της.
Μακάρι να είχαν τα προσόντα και τις γνώσεις και να μπορούσαν και άλλοι να έμπαιναν εστω και σε μιά επιτροπή μικρότερης βαρύτητας.
Και αυτό θα ήταν τιμή για την Βοιωτία.

Όσον αφορά την ¨είδηση¨ απο την Ζούγκλα είναι δύσκολο να μας πείσει για την αντικειμενικότητά της, διότι είναι γνωστό σε όλη τη βοιωτία τόσο ο χαρακτήρας της τσόνογλου όσο και για το ποιοί παριστάνουν τους θεούς και τους καρδινάλιους προσπαθώντας να ενισχύσουν τον μύθο της ανύπαρκτης προσωπικότητάς τους.

Ανώνυμος είπε...

Το δημοσίευμα καυτηριάζει τη συμπεριφορά και το ότι αναφερεται ο /η υποστηρικτής σε άλλους πολιτικούς δείχνει την εμπάθεια. Δε σάς ενόχλησε κανείς. η κυρία Βάσω φερόταν στη Βουλή , με υφος χιλίων καρδιναλλίων. Δεν της φταινε οι άλλοι

ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 9.13 με καλυψες
πως προλαβες να τα πεις οοολα
Με μορφωση ηθος επιπεδο και ΕΥΓΕΝΙΑ πως ειναι δυνατον, και πες οτι ηταν ετσι...... ενα ασθενη δεν τον κρινης πως φερετε.....
Γινετε πρωτοτοσελιδο αυτο ?
Ενω η 3μισθια ? γινετε πανο,στις εισοδους του Ν.Βοιωτιας
Κυριες---Κυριοι....ποιος ειχε στο γραφειο του.... ανασφαλιστο προσωπικο ? ενω τα μισθουλακια πεφτανε? Κατι μας ειπανε για την ασθενη Κ.Τσονογλου . κανειε δεν μας ειπε κατι για την ενδυμασια της.....κανεις δεν μας ειπε για την μορφωση της .... και αλλα πολλα που την κανουν ικανη και αριστη. Μας λενε για την ταραχη της ενω ηταν ασθενης...... σαν ΦΘΗΝΟ μου κανει.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον γιατρό που τίμησε την αξιοπρέπεια του επιστημονικού κόσμου.Οι βουλευτάδες έρχονται και παρέρχονται οι επιστήμονες γιατροί πρέπει να είναι "όρθιοι" κι όχι σκυφτοί μπροστά στην εξουσία γιατί προσφέρουν πιο πολλά στην κοινωνία κι ας μην βγαίνουν στα... κανάλια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορεί να είναι μύθος όσα δημοσιεύματα δε μας αρέσουν. Και να μην έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα, κάποια αλαζονία θα την έδειξε η Βασούλα μας.
Ανώνυμε 4:45, που μιλάς για ταραχή ενώ ήταν ασθενής. Ο ασθενής συνήθως είναι καταπονημένος και δεν έχει τσαμπουκά. Στην περίπτωση που σαρώνουμε ότι βρούμε στο διάβα μας, μιλάμε για άλλη ασθένεια.
Και για πες μας, εσύ όταν είσαι ασθενής και ο γιατρός εξετάζει άλλον, με τον ίδιο τρόπο εκδηλώνεις την ταραχή σου; Αν ναι, έχω έναν ειδικό να σου προτείνω. Να πάρεις και τη Βασούλα σου και να πάτε παρέα. Σε καμιά δεκαριά συνεδρίες, θα έχουν φύγει όλα τα συμπτώματα της πάθησης.

Ανώνυμος είπε...

ενταξει ρε παιδια
το υφος των χιλιων καρδιναλιων και της αλαζονειας πως το μετρησατε με καρδιναλιομετρο η αλαζονιόμετρο.

τον τριπλό μισθό όμως εγω τον μετραω απο τις μισθοδοσιες της ΕΤΡ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ και του ΟΠΑΠ τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα που τον αρπαζε η κυρια αρπακτικό για να μην ξεχνιώμαστε.

ανωνυμε που προσπαθείς να παίξεις με την λογική και το παράλογο δώσε χαιρετίσματα στον παρολιγον υπουργό, παρολίγον υφυπουργό και παρολιγον γραμματεα του κομματος. όχι τώρα αλλά σε λίγο που θα ξυπνήσει.

ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ 12.22
αν το προβλημα μου, θα το θεραπευε καποιος γιατρος που θα μου προτεινες.......θα σε συμβουλευα να το κανεις στην Βοιωτια, διοτι παρατηρω οτι οι περισσοτεροι εισται για τον γαιδαρο καβαλα.... ασχετα αν κανετε θεραπεια.....
Οσο για τους λιγοτερους , καλα σκεπτομενους ,δεν ηθελε πολυ να καταλαβουν, ποιος εφερε την ειδηση, για την Κ.Τσονογλου...... την μορφωμενη...... καλα και σεμνα ντυμενη......οχι πρωτοσελιδο.....
για 4μισθια...............

Ανώνυμος είπε...

Ε πεστε το βρε παιδιά ότι υπάρχει και ενδυματολογικό ζήτημα στην όλη υπόθεση!
Τρέξτε λοιπόν κυρίες μου στου Χυτήρογλου να προλάβετε τις εκπτωτικές ευκαιρίες! Και μην ξεχάσετε το γουναρικό που θα ρίξετε από πάνω για να ολοκληρωθεί το σεμνό σας προφίλ.

Ανώνυμος είπε...

Και τι μας νοιαζουν εμάς τα συντροφικά τους μαχαιρώματα; και η μία και η άλλη να προσέχουν τι κάνουν και να μην διαμαρτύρονται μετά ότι φταίνε οι δημοσιογράφοι. Το βρήκαμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπε και ο ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ, είμαστε για το γάιδαρο καβάλα. Θα θέλαμε βέβαια να είμαστε καβάλα στο καλάμι, αλλά μας πρόλαβαν άλλοι.