Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Το Χορευτικό του ΕΥΚΛΕΙΔΗ τις Απόκριες και 10 φωτογραφίες...


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν.ΒΟΙΩΤΙΑΣ "Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ"

ΔΥΟ (2) ΑΚΟΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ.

Ο Σύλλογος και την περίοδο των Αποκριών είχε έντονη δραστηριότητα συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις που σκοπό είχαν την διασκέδαση του κοινού που τους απόλαυσε.
Την Πέμπτη 11/2/2010 στον προαύλιο χώρο του Ναού του Αγ.Γεωργίου Λιβαδειάς και στα πλαίσια της εκδήλωσης για την Φωτιά από τον Δήμο Λεβαδέων και από τον Λαογραφικό Σύλλογο "Το Γαϊτανάκι", το χορευτικό τμήμα χάρισε στους παρευρισκόμενους μια ευχάριστη μουσική νότα με Ποντιακούς χορούς και τραγούδια.
Το Σάββατο 13/2/2010 στην Κοινότητα Παύλο Βοιωτίας και στα πλαίσια του εθίμου "Ντιβάνι" με παραδοσιακούς χορούς, καλεσμένοι από τον Πρόεδρο κ.Ηρακλή Ντουφεξή, παρουσιάστηκαν και τα δύο τμήματα -ενηλίκων και εφηβικό- κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τον ενθουσιασμό του κοινού που είχε κατακλείσει την πλατεία του Παύλου.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Κοινότητας και η ιδιοκτήτρια της αίθουσας εκδηλώσεων κ. Κική Πουρουτσίδου (και μέλος του χορευτικού) παρέθεσαν γεύμα στα μέλη του χορευτικού.
Παράλληλα τα μέλη του Συλλόγου το Σάββατο 6/2/2010 συναντήθηκαν και γλέντησαν για τις Απόκριες σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας σε μια βραδιά που θα μείνει σε όλους αξέχαστη, προετοιμάζοντας έτσι το δρόμο και για τις επόμενες επιτυχημένες συγκεντρώσεις.
Δείτε εδώ 10 φωτό:
Το Χορευτικό του ΕΥΚΛΕΙΔΗ τις Απόκριες και 10 φωτογραφίες
Για εκτεταμένο φωτορεπορτάζ επισκεφτείτε το νέο BLOG του συλλόγου:
http://syllogoseykleidhs.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: