Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ηττα-μπλέξιμο για Λεβαδειακό

Δεν ξεκαθάρισαν τα πράγματα στην ουρά της της Σούπερ Λίγκα αλλά κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η σημερινή 28η αγωνιστική διαμορφώθηκε υπέρ των λεβαδειακών συμφερόντων...

Η ομάδα της Λιβαδειάς ηττήθηκε άδοξα στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Αρη με 1-0 και είδε τους Εργοτέλη και Αστέρα να της ξεφεύγουν κατά 3 βαθμούς μετά τις μεγάλες νίκες που πέτυχαν και την Ξάνθη να πλησιάζει στους 2 βαθμούς μετά την απροσδόκητη ισοπαλία που οι Ακρίτες απέσπασαν από τον Ολυμπιακό.
Οι προβλέψεις είναι δύσκολες κυρίως όταν αναφέρονται στο μέλλον αλλά μια πρώτη εκτίμηση δείχνει ότι ο Λεβαδειακός χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη με την ΑΕΚ στην προτελευταία αγωνιστική προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες παραμονής στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδσφαίρου. Η Ξάνθη -που αναδεικνύεται στον κυριότερο αντίπαλο του Λεβαδειακού για τη σωτηρία- και ΠΑΣ -που έχει λίγες ελπίδες παραμονής- εξακολουθούν να βρίσκονται σε δυσχερή θέση, η Λάρισα πήρε μεγάλη νίκη στι τέλος και ουσιαστικά σώθηκε ενώ ο Εργοτέλης περισσότερο και ο Αστέρας λιγότερο κρατούν την τύχη τους... στα πόδια τους... Κάντε κλικ να δείτε αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής, την επόμενη 29η και την βαθμολογία.
Δείτε τι έγινε στη Θεσσαλονίκη όπου ο Λεβαδειακός αποχώρησε ηττημένος από το Κλέανθης Βικελίδης.
Εχασε ο Λεβαδειακός στον Αρη
Να σημειώσουμε ότι η ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Ξάνθη ουσιαστικά στέφει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό καθώς το Τριφύλλι χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα 2 τελευταία παιχνίδια.

2 σχόλια:

Ροζαλία είπε...

φρικη στα Πατήσια!

Εωσφόρος είπε...

Αυτά παθαίνει όποιος Σκοντάφτει στη Σκόντα. Βγαίνει Ατρόμητος ο Παναθηναϊκός.