Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Καταπέλτης η Πούλου για τον Καλλικράτη

Σφοδρή επίθεση σε πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες του νομού Βοιωτίας, οι οποίοι παρασκηνιακά προωθούν λύσεις σε βάρος της Λιβαδειάς εξαπολύει με άρθρο-παρέμβασή της η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Λιβαδειάς κ. Γιώτα Πούλου. Λίγες ημέρες πριν από τη δημοσιοποίηση της χωροταξικής κατανομής του Σχεδίου Καλλικράτης η κ. Πούλου, που προφανώς έχει τις πληροφορίες της, κάνει λόγο για "...περικοπές, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των προσωπικών και ιδιοτελών συμφερόντων των επαγγελματιών πολιτικών και κομματαρχών…" και για ..."μοιρασιά που βολεύει μερικούς δημάρχους και τις "ισορροπίες" των βουλευτών του νομού λειτουργώντας με μοναδικό γνώμονα την επανεκλογή τους".

Οι κατηγορίες είναι πολύ βαριές και οι υπαινιγμοί δηλητηριώδεις. Επιπλέον, τα πρόσωπα που η κ. Πούλου φωτογραφίζει διαγράφονται πολύ καθαρά και οι απαντήσεις από τους φωτογραφιζόμενους κρίνονται απαραίτητες. Αν φυσικά θέλουν να αποσείσουν τις ευθύνες και μεταστρέψουν μια αίσθηση που αρχίζει να απλώνεται πάνω από τη βοιωτική πρωτεύουσα και που συνοψίζεται στη φράση την οποία ανέφερε προς τη viotia δημότης εκ των πλέον διακεκριμένων: "Είναι όλα στημένα και κανονισμένα". Είπε και από ποιους αλλά δεν είναι ακόμη η ώρα να το γράψουμε... Δείτε ολόκληρο το άρθρο της Γιώτας Πούλου.
Καταπέλτης η Πούλου για τον Καλλικράτη

8 σχόλια:

ροζαλια είπε...

Εύστοχη,λιτή και επί τον τύπον των ήλων!

χψ είπε...

Ροζαλια, σαν τον Βοιωτο μου κανεις... Μηπως ειναι ταυτοπρωσοπια;

Ροζαλια είπε...

απολύτως. πουλια στον αερα!

Ανώνυμος είπε...

Διερωτάται η κα Πούλου «Πώς οι μικροί δήμοι θα διαχειριστούν τα μεγάλα θέματα όπως: παιδεία, υγεία, περιβάλλον, δημοτική αστυνομία κ.λπ., και κυρίως πώς θα χαράξουν πολιτικές ανάπτυξης»
Και διερωτάται ο απλός πολίτης. Με πόση άραγε επιτυχία τα αντιμετώπισε ο μεγάλος μέχρι σήμερα Δήμος Λιβαδειάς αυτά τα μεγάλα θέματα τα τελευταία χρόνια? Ποιος φταίει άραγε που κανείς σας δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτά

Ροζαλια είπε...

Ωραια ανώνυμε! σωστοοο! ΝΑ κανουμε τοτε δήμους μονοθεσιους ώστε να εχουν την ευθυνη ενος σχολειου, μιας εκκλησιας, ενος καδου,κλπ,ωστε να τα χειριζονται καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ροζαλία τελικά έχεις πάντα καλές ιδέες. Μονο που την ευθύνη της εκκλησίας την έχει ο παππάς.
Για να μην πολυκουράζουμε τους Δημάρχους.
Ωστόσο άλλοι μικρότεροι Δήμοι τα κατάφεραν πολύ καλλύτερα απο την Λιβαδειά. Και οι Δήμοι αυτοί δεν είναι πολύ μακρυά μας.

Ροζαλια είπε...

ναι; κοιτα να δεις! η εκκλησια ε; τι μαθαίνω αποψε κι εχω και το ΔΝΤ να με απασχολει, ενω υπαρχουν μικροι δήμοι που τα καταφεραν!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλο το παλιό σκηνικό ξηλώνεται αν δεν το χετε καταλάβει και
γι αυτό αν η κυρία Πούλου θέλει να διασωθεί θα πρέπει να αποφασίσσι με ποιους είναι επιτέλους...το ψάρεμα στα θολά νερά μια ζωή δεν λέει πια