Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Οι θλιβεροί των συντεχνιών και της ΤΕΔΚ

Ως εκπρόσωπος συντεχνίας, που υπερασπίζεται άθλια και παρασιτικά "κεκτημένα", εμφανίστηκε το βράδυ σε τηλεοπτικό σταθμό ο πρόεδρος της τοπικής ΤΕΔΚ κ. Νίκος Παπαγγελής για να δηλώσει ότι οι δήμαρχοι της Βοιωτίας είναι ευχαριστημένοι από τη χωροταξική κατανομή του Καλλικράτη. Δεν γνωρίζω σε ποιους δημάρχους αναφέρεται ο Παπαγγελής. Ομως γνωρίζω πολλούς δημάρχους στη Βοιωτία που έχουν καταχρεώσει τους δήμους τους με δικά μας χρήματα, που έχουν καταταλαιπωρήσει τους δημότες τους, που έχουν καταδικάσει τις περιοχές τους στην υπανάπτυξη, στο ρουσφέτι και στην παρακμή.

Αν μιλάει για αυτούς ο Παπαγγελής -και γι' αυτούς μιλάει- είναι λογικό να είναι σύμμαχοί του. Εκείνο που συνολικά τους διαφεύγει -καθώς η πολιτική τους σκέψη και ικανότητα εξαντλείται στη χειραψία και το χτύπημα στην πλάτη- είναι ότι αποτελούν οριστικά παρελθόν, θλιβερά -και υπό κατηγορία- απομεινάρια μιας πολιτικής τάξης που χρεοκόπησε τη χώρα και τους πολίτες της. Εχουν τελειώσει. Απλώς κάποιος πρέπει να τους το πει...

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απλά αλληλουποστηρίζονται(όχι όλοι) για να μην πέσουν όλοι μαζί γιατί έτσι θα γίνει.Και θα ακουστεί και θόρυβος. Τους ξεπέρασαν οι εξελίξεις και αυτοί εκεί το μόνο που τους νοιάζει είναι να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους. Το σάπιο πολιτικό σύστημα ποιοι το εδραίωσαν άλλωστε; εμείς ή αυτοί;
Οι πολίτες τους είδαν τόσα χρόνια , τους γνώρισαν καλά είδαν τις πράξεις και τις δημοσιοσχεσίτικες λογικές τους που μας έφεραν στ χείλος της καταστροφής. Είναι λοιπόν δυνατόν να μας πείσουν ότι προσπαθούν για το καλό μας και όχι για το δικό τους για μία ακόμα φορά;
Θα εκπλαγούν.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο Καλογήρου κατήγγειλε το παρασκήνιο με ονόματα και αριθμούς, πέσανε όλοι να τον …συνετίσουν και να φιμώσουν μια γνήσια και καθαρή φωνή.
Τώρα το μόνο που μένει για να ...ξεβρακώσουν τη Λιβαδειά, είναι να της φορτώσουν και τον …σωτήρα Παπαγγελή, που βγήκε στο STAR Λαμίας με ύφος 1000 καρδιναλίων.
Γεια σου Βασίλη Τόγια. Δεν μπορώ να πω, είσαι σταθερός στις απόψεις σου, γιατί στην πρώτη συνάντηση με τον Ραγκούση είχες προτείνει μαζί την Αγάτσα (το έγραψε και ο Βοιωτός) έξι δήμους στη Βοιωτία, 2 στην π. Επαρχία Θήβας και 4 !!! στην π. Επαρχία Λιβαδειάς).
Μπράβο και ματαμπράβο Βασίλη, επιτέλους δικαιώθηκε πανηγυρικά !!! ο αγώνας σου για τη Λιβαδειά.
Επίσης να χαίρεσαι την παρέα σου. Τον Σιδέρη και τα άλλα τα παιδιά.

Γεια σου δήμαρχε, που δήλωσες ανερυθρίαστα ότι δεν σε νοιάζει αν γίνουν έξι ή δεκαέξι δήμοι στη Βοιωτία και που αντί να «φυλάττεις Θερμοπύλες» όπως σε έταξε ο λαός, εσύ άνοιξες διάπλατα την …κερκόπορτα.

Γεια σου δήμαρχε, που αντί να στηρίξεις τις αλήθειες του Καλογήρου, του μοναδικού σου συμβούλου που είχε το θάρρος να υψώσει την φωνή του απέναντι στους βουλευτές και τα «κομματόσκυλα» εσύ τον …άδειασες για να κάνεις το καλό παιδί στον Μπούρα και τον Σιδέρη. Να τους χαίρεσαι και πάντα να τους υποστηρίζεις.
Εδώ που φτάσανε τα πράγματα δήμαρχε, μία μόνο πράξη πολιτικής ανδρείας μπορεί να σ’ εξιλεώσει: Η κατάθεση της ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ σου.

βοιωτός είπε...

Δείτε την ανάρτηση "Τελικά 6 δήμοι στη Βοιωτία" και το υστερόγραφο.
Το Δίστομο παίρνει το όνομα του Δήμου και όχι η Αράχωβα.

Ανώνυμος είπε...

καλά δεν καταλαβαίνουν την οργή του κόσμου , των εμπόρων, των επαγγελματιών των καταστηματαρχών , των πολιτών; τι νομίζουν ότι θα αντέξουμε κι άλλη υποκρισία και αλαζονεία; ποια είναι η αποστολή τους; να εκφράζουν όλους τους παραπάνω ή να είναι οι ίδιοι στον αφρό; το εις υγείαν των κορόιδων πάει πια.μόνο οι καθαρές και έντιμες φωνές θα επιβιώσουν πολιτικά.η παρακμή τους δεν θα συμπαρασύρει και την πόλη με τους πολίτες της. τα παιχνιδάκια τα γνωστά αλλού.

υγ. ανώνυμε 11.26 δεν έχεις καθόλου άδικο αλλά το "ο Παπαγγελής σαν σωτήρας" μόνο σαν ανέκδοτο το συζητάνε στη λιβαδεια..

Ανώνυμος είπε...

Προς τους 22

τώρα πρέπει να δράσετε και να να αντιδράσετε με την πλειοψηφία στο πλευρό σας!

'Ενας ΠΑΣΟΚος Λιβαδείτης είπε...

Δημάρχος δεν θα βγει ποτέ στη Λιβαδειά ο Παπαγγελής

Ανώνυμος είπε...

Με την όρεξη θα μείνει κι αυτός κι η αποδέλοιπη κουστωδία

Ανώνυμος είπε...

φιλε ανωνυμε 11,26
εδω καταργηθηκαν οι νομοι και σε λιγο θα καταργηθουν τα παντα και εσυ ασχολεισαι με την πρωην επαρχια.ασχολησου καλυτερα με το αν πληρωθεις τον επομενο μηνα.ΥΣΤ.
η Ακραιφνια και οι Θεσπιες σε ποια πρωην επαρχια ανηκουν?

Ανώνυμος είπε...

καλά οι 22 μην την δουν και μεγάλοι πολιτικοί ηγέτες.. γιατί βλέπω να παθαίνουν ότι και ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας..που στέκονταν κάτω από την ομπρέλλα..στο κοινοβούλιο....

Ανώνυμος είπε...

από "ηγέτες" και "ηγετίσκους" της κακιάς ώρας χορτάσαμε φίλε...και προκόψαμε κιόλας...
άσε σας καταλάβαμε. εγώ διαβασα για 22 πολίτες εσύ δεν άκουσες τίποτα; μείνε με τους μεγάααλους ηγέτες που μας πηγαν πολύ μπροστα και που σε λίγο θα τους πάει ο κόσμος με τις ντομάτες..

Ανώνυμος είπε...

ναι μόνο που σε αυτούς τους ηγέτες που κατ εσένα θέλουν ντομάτες.. το γλύψιμο επί παντοδυναμίας τους..πήγαινε σύννεφο..
όπως και το φτύσιμο από τους ίδιους...χτεσινούς...κόλακες
τους ίδιους ακριβώς

Ανώνυμος είπε...

ο καλλικρατης στη βοιωτια ειχε 2 σκοπους:
1.την επανεκλογη του βουλευτη.
2.την προωθηση ενος δημαρχου στη διεκδικηση του δημου Λεβαδεων.
Ξεχασαν ομως την προσφατη ιστορια. Τι εγινε οταν αυτο ηταν κοντρα στη βουληση των πολιτων; ποιοι δημαρχοι εξασφαλισαν την εκλογη τους αντιπαλοι με αυτους που τους ειχαν στημενα δωσει το χρησμα; Τι επαθαν οι βουλευτες στις επομενες εκλογες; ο λαος εχει κριση και τιμωρει!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΛΙΒΑΔΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΗΘΕΝ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.ΘΩΡΑΚΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΕΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

απλα πρεπει ο κοσμος να καταλαβει τι και πως πρεπει να ειναι η αυτοδιοικηση , να πει οχι στους φυτευτους των κομματων.
οσο για τον εν λογω σταζει απο παντου κομπλεξ, αλλα προφανως του εχουν ταξει. δεν ξερω αν ειναι οι τποπικοι βουλευταδες που κανουν τετοιες βλακιες, αλλα πρεπει επιτελους να κανουν και αυτοι θυσιες και να αφησουν την μικροπολιτικη τους.
οσο για τον παπαγγελη καλυτερα να τα παρατησει και να κανει καποια αλλη δουλεια αν ξερει στο δημοσιο βεβαια γιατι δεν ειναι και καθαρος εδω του τα λεμε....

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΥΔΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΣΒΕΡΚΟΥΣ....ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΣΟΠΟΥΛΙΑ ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ροζαλια είπε...

Δεν νομιζω οτι χρειάζεται να προσωποποιούμε τα πράγματα. υπαρχουν οι εκφραστες της παλιας συνταγης και οι νεοτερες φωνες που αιτούνται μια αλλη ποιότητα πολίτη και διοίκησης. μια άλλη μορφη συμμετοχής και διαλεκτικής συνδιαμόρφωσης των τεκταινομένων, μετα την παταγωδη συντριβη της σ ολα τα επίπεδα πολιτικής και κοινωνικής συνοχής που επέτυχε η μεχρι τωρα δοκιμασμένη συνταγή. Κάποιοι και πάλι δεν πήραν τα μηνύματα των καιρών, καποιοι δεν ταχουν καλα με τη δυναμική εξέλιξη, εφοσον η στατικοτητα και το σταθερο τους εξασφαλίζουν την επιθυμητη επιδίωξη.Το βέβαιο είναι οτι, εαν υπαρχουν δυναμεις που επιμενουν , πρεπει να επιμεινουν τωρα!!!(επειδη ευθύνες δεν θα ζητηθούν, αλλα και δεν θα αποδοθουν, λογω μιας ατερμονης ιδιοτυπης ασυλιας, που κρατει στο σαπιο βασίλειο της Δανιμαρκίας, όσον αφορα μερικους,).

Ανώνυμος είπε...

όλοι οι Δήμαρχοι ικανοποιημένοι? ήμαρτον Κύριε. Παρατηρήσατε το μακρυνάρι του Δήμου Θήβας? Από το Σαράντι μέχρι Νεοχωράκι και Ύπατο. Κοντά στα 60km αποστάσεις. Ποιά ικανοποίηση? Έμαθα ότι ο Δήμαρχος Θίσβης μαζί με φορείς ετοιμάζει Λαϊκό ξεσηκωμό! Μάλιστα ζήτησε την υποστήριξη του Παπαγγελή. Αποτέλεσμα ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ βουλευτάδων και άλλων ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ είναι. Το 2014 οι ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΙ Δήμοι ΑΛΙΑΡΤΟΥ και ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ που καμία σχέση δεν έχουν με το πνεύμα του Καλλικράτη ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ από την Θήβα και την ΛΙΒΑΔΕΙΑ. Αυτό είναι το σχέδιο. Στις άλλες παρατηρήσεις θα πρόσθετα: Αφήστε τις τοπικιστικές επάρσεις. Είναι σαν να λέμε μην αγοράζετε από την Λιβαδειά. Οπότε ...ΙΚΑΝΟΣ/Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

To τοπικο ΠΑΣΟΚ τι λεει ?

Ανώνυμος είπε...

geia soy re boivte apo

Ανώνυμος είπε...

Ροζαλία, οι σκέψεις σου πολύ σωστές και ουσιαστικές αλλά δεν νομίζω ότι με τους προηγούμενους κινείσθε στο ίδιο μήκος κύματος.
γιαυτό πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει και τίποτα

Ανώνυμος είπε...

Η Αράχωβα είναι η ριγμένη που δεν πήγε στην Λιβαδειά και όχι η Λιβαδειά που δεν την πήρε.

Ανώνυμος είπε...

Πω πω τι γινετε με τις ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.Αντε μαζευτητε πολλοι γιατι θα πεσουν πολλες ντοματες μπας και τις μοιραστητε.ΕΔΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ.........ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΤ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΕΠΟΧΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ....ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ .ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Ο ΛΙΒΑΔΕΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ....

Ανώνυμος είπε...

Από πολιτευτάδες και δημοσιοσχεσίτες παντός καιρού και παντός κόμματος τύπου Παπαγγελή πήραμε και δεν θα πα΄ρουμε άλλο.
Να ξέρουν ότι "όλα για την φουκαριάρα την καρέκλα" μας τελείωσε.
Γνωστή η συνταγή: τα χουμε με όλους καλά , χαμογελάμε χωρίς λόγο μόνιμα και σε όλους, μιλάμε εντελώς ξύλινα και με κασέτα κα΄τι ελληνικούρες της κακιάς ώρας, δεν λέμε τίποτα επί της ουσίας, δεν έχουμε καμιά πρόταση, καμιά ιδεολογία, δεν παρεμβαίνουμε γιατί δνε θέλουμε αλλά δεν έχουμε και τα προσόντα άλλωστε, αλλά διαχειριζόμαστε την μικρή μας εξουσία ελπίζοντας και στοχεύοντας στο να γίνει μεγαλύτερη.
Αλλά έχουμε κάμερες , πολλές κάμερες, παρα πολλές κάμερες να μας φωτογραφίζουν στις πολλές παρα πολλές εκδηλώσεις της πλάκας , εκεί που πάιρνουμε ύφος περισπούδαστο για να ξαναβάλουμε την χιλιοπαιγμένη κασέτα που κι οι πέτρες την έχουν χιλιοβαρεθεί.
Α, μην το ξεχάσω, κάθε τέτοια μεγάααλη προσφορά απαιτεί και μια μικρή αυλή που ενετλώς μα εντελώς ανιδιοτελώς μας λιβανίζει απ το πρωί ως το βράδυ και διαφημίζει το απόλυτο μηδέν που περιφέρουμε με το καρφιτσωμένο χαμόγελο ανα τις εκδηλώσεις.
Τόσο καλά την έβγαλαν μεχρι τώρα αλλά παρακάτω δεν έχει. Τελος το πανηγυράκι στις πλα΄τες των πολλών και ικανότερων . Πάτε αλλού

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερό πραγματικά να είσαι σε δυσαρμονία με την κοινωνία και να το παίζεις και καλά ότι όλα είναι οκ . Αλλά δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο από λαικιστές και λαικάντζες βλαχοδήμαρχους της δεκαετίας του 80.

παροιμία... είπε...

Πολλά λόγια για περίπτωση που ο λαός μας λεει με μια φράση: όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα.