Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά στη Λιβαδειά

Συγκέντρωση από το ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά στη Λιβαδειά

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είπαν:
-λεφτά υπάρχουν!
-1 δισ. για την Παιδεία!
-βελτίωση Υγείας!
-ορθή διαχείριση ΕΣΠΑ!
-αναδιανομή πλούτου από κάτω προς τα πάνω!
-υπάρχουν κόκκινες γραμμές!
-πράσινη ανάπτυξη!
-όχι άλλα μέτρα το 2010!
Τι έκαναν το βλέπουμε και θα το δούμε καλύτερα άμεσα!
Να δου΄με με τι μουτρα θα κυκλοφορούν από δω και πέρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι , δεν σωζόμαστε με τα άθλια μέτρα της κατοχής του ΔΝΤ...Θα χρεοκοπήσουμε λίγο αργότερα και θα μας τα χουν πάρει και όλα οι κύριοι αυτοί που γι'αυτό ήρθαν, άλλωστε και όχι για να μας βοηθήσουν.
Όπου πήγε το ΔΝΤ έφερε την απόγνωση και την καταστροφή , και κανείς δεν μπορέι να το αμφισβητήσει αυτό. Θα αναφέρω την Γεωργία, μια χώρα που ξέρω σίγουρα όπου έπεσαν οι μισθοί στα 100 ευρώ, όταν πχ τα ενοίκια των σπιτιών είναι τριπλάσια, η ακρίβεια είναι απίστευτη και η ανεργία καλπα΄ζει. Εκεί, πούλησαν μέχρι και τα νοσοκομεία στους ξένους "σωτήρες" και πήγαιναν οι άνθρωποι στην δουλειά τους και τους έλεγαν δεν εργάζεστε πια εδώ...πουλήθηκε το νοσοκομείο!Οι ασθενείς εννοείται διώχνονταν κι αυτοί...Αυτό είναι μικρό παράδειγμα για το τι έρχεται κι αν χρειαστεί θα γράψω και περισσότερα στοιχεία αναλυτικά γαι όσους δεν το πιστεύουν.
Αν δεν θέλουμε να έχουμε την ίδια μοίρα, ας αντιδράσουμε όσο είναι καιρός.Τώρα, χτές καλύτερα.
Αύριο ας κατέβουμε στους δρόμους όλοι χωρίς χρώματα και κόμματα γαι την αξιοπρέπεια μας , για το με΄λλον των παιδιών μας. Για να μην τους πούμε όταν θα είναι πολύ αργά πια ότι όταν ερχόταν η μεγαλύτερη λαίλαπα στην μεταπολεμική μας ιστορία εμείς είχαμε πάει να πιάσουμε τον Μάη!