Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

O Μίμης Νταλιάνης Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας για το 2010 στη Βοιωτία

Συνήλθε χθες Πέμπτη το Συντονιστικό Νομαρχιακό Οργανο (ΣΝΟ) της Βοιωτίας. Οπως το όνομά του αναφέρει το ΣΝΟ αναλάμβανει τον συντονισμό όλων των φορέων -των δημοσίων και των ιδιωτικών- για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας στον νομό μας. Συνεδριάζει τακτικά δυο φορές τον χρόνο: μια προ του χειμώνα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ενδεχομένως να προκύψουν από τις χιονοπτώσεις και την κακοκαιρία και μια προ του καλοκαιριού εν όψει των πυρκαγιών.

Στη χθεσινή συνεδρίαση όπως θα δείτε στο φωτορεπορτάζ ήταν παρόντες αρκετοί αυτοδιοικητικοί/αιρετοί, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων και υπηρεσιακοί παράγοντες που κατέθεσαν τις απόψεις τους για την ερχομένη περίοδο των πυρκαγιών.
Και φέτος για ολόκληρο το 2010 Υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία ορίστηκε με απόφαση του νομάρχη Βοιωτίας Κλ. Περγαντά που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νομαρχιακός σύμβουλος Μίμης Νταλιάνης, ο οποίος πέρυσι στην ίδια θέση ομολογουμένως εντυπωσίασε ολόκληρη τη Βοιωτία με τον επιτυχή χειρισμό των -όχι λίγων ούτε ασήμαντων-προβλημάτων που προέκυψαν, τόσο τον χειμώνα όσο και κυρίως το καλοκαίρι.

Σημαντικό είναι τονιστεί ότι ο Μίμης Νταλιάνης αναλαμβάνει Υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία 2010 χωρίς αμοιβή -φαίνεται ότι εννοούσε μέχρι κεραίας όσα εδώ Ο Μίμης Νταλιάνης για τον εθελοντισμό υποστήριζε για τον εθελοντισμό.
Εν όψει της συνεδρίασης του ΣΝΟ ο κ. Μίμης Νταλιάνης μας απέστειλε δήλωση που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, όπως και δείτε το φωτορεπορτάζ. Δείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: