Σάββατο 17 Απριλίου 2010

O Κώστας Χατζής για τον Βασίλη Αξιώτη

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής μετά την απόσυρση του Βασίλη Αξιώτη από την κούρσα της αυριανής εκλογής προέβη στην εξής δήλωση.

"Η υποψηφιότητα του Βασίλη Αξιώτη έδωσε στην περίοδο που διανύουμε πριν τις εκλογές για τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ έναν τόνο ξεχωριστό. Η υποψηφιότητα του αλλά και τα στελέχη που τον πλαισίωσαν συνέβαλαν στο να προαχθεί ο πολιτικός διάλογος, να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και να διαμορφωθούν καινούρια δεδομένα για την μελλοντική πορεία της ΟΝΝΕΔ.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα, που με την ομάδα ανθρώπων που τον πλαισίωσε στον έως τώρα αγώνα του, συντασσόμαστε σε μία κοινή πορεία με γνώμονα την ενότητα της παράταξης. Ο αγώνας για μία σύγχρονη, δημοκρατική και πάνω από όλα ανοιχτή, σε όλους τους νέους, νεολαία είναι κοινός. Στις 18 Απριλίου επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο και την επόμενη μέρα όλοι μαζί ξεκινάμε τον αγώνα για να ανεβάσουμε την ΟΝΝΕΔ ακόμα πιο ψηλά.
Η απόσυρση του Βασίλη Αξιώτη σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί πολιτική ήττα, ιδίως όταν μιλάμε για ανθρώπους τόσο νέους, με τόσο δρόμο μπροστά τους στην Οργάνωση. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την έως τώρα πορεία του και να τον διαβεβαιώσω πως οι αρχές, οι αξίες και οι προτάσεις του δεν χάνονται αλλά συνεχίζουν να υπάρχουν στο μυαλό όλων των στελεχών της παράταξης και θα σταθούν πολύτιμα εφόδια στο σύντομο χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές, τόσο για εμένα, όσο και για τα άξια στελέχη του που συστρατευόμαστε".
Κώστας Χατζής
Υπ. Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ.
http://www.kostasxatzis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: