Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Το γεύμα του Γρηγορίου Σκαλκέα στη Λιβαδειά

Μετά την τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Λιβαδειά (Τα πρώτα πτυχία στη Λιβαδειά και 25 φωτογραφίες) μέλη της Διοικούσης Επιτροπής του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακή λιβαδείτικη φιλοξενία και ρουμελιώτικο φαγητό στο φιλικό γεύμα που παρέθεσε προς τιμήν τους ο γνωστός ιατρός της βοιωτικής πρωτεύουσας κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου.

Ο κ. Ιω. Παπαϊωάννου συνδέεται με πολυετή φιλία και με πνευματική συγγένεια με τον ακαδημαϊκό και πρόεδρο της Διοικούσης Επιτροπής του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας ακαδημαϊκό κ. Γρηγόριο Σκαλκέα και οι δύο άνδρες διατηρούν στενό σύνδεσμο επικοινωνίας.

Το γεύμα παρετέθη στην οικία του ιατρού κ. Ιωάννη Παπαϊωάννου, επί της οδού Πεσόντων Μαχητών στη Λιβαδειά και παρακάθησαν ο κ. Γρηγόριος Σκαλκέας ακαδημαϊκός και ομότιμος καθηγητής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η κ. Αμαλία Καραγκούνη-Κύρτσου καθηγήτρια του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Δημήτριος Λουκόπουλος ομότιμος καθηγητής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Χαράλαμπος Μπότσαρης και ο κ. Γιώργος Πανταζής, γναθοχειρουργός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη και η εκλεκτή παρέα ευδιάθετη. Νωρίς το απόγευμα και εν όψει των υποχρεώσεων που δεν σταματούν ούτε στιγμή η συντροφιά χωρίστηκε έχοντας γευτεί -στην κυριολεξία- τη λιβαδείτικη φιλοξενία και τη ρουμελιώτικη νοστιμιά.

1 σχόλιο:

Ροζαλία είπε...

εκλεκτη φιλοξενια απο τον εκλεκτο φιλο μου ,τον σπουδαίο γιατρο κ.Παπαιωάννου!