Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Πρωτοποριακά προγράμματα αδυνατίσματος από τη HEALTHY DIET και 9 φωτογραφίες

Με μία ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση, η εταιρεία Healthy Diet, έκλεισε τη φετινή σεζόν, την Κυριακή 31/05/10 στο Café Palma, στην Ερέτρια!

Σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, παρευρέθησαν 120 άτομα, μεταξύ των οποίων και πελάτες της εταιρείας, οι οποίοι έζησαν στιγμές συγκίνησης και ευχάριστης έκπληξης όταν η δρ. Ιβάνα Τζόρτζεβιτς τους βράβευσε προσφέροντας τους ταυτόχρονα δωροεπιταγές για την επιτυχημένη προσπάθειά τους να αδυνατίσουν πολλά κιλά ακολουθώντας τα επιστημονικά προγράμματα της εταιρείας!

Οι παρευρισκόμενοι, οι οποίοι παρακολούθησαν την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στα θέματα διατροφής, καθώς παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που βοηθούν τους διατροφολόγους στην κατάρτιση αποτελεσματικών προγραμμάτων διατροφής και απώλειας βάρους, που αναφέρονται σε όλες τις ηλικίες, από παιδιά έως και τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Η δρ. Ιβάνα Τζόρτζεβιτς, έχοντας 11 χρόνια εμπειρίας στα θέματα διατροφολογίας, εξήγησε τους λόγους που οι τρόποι αδυνατίσματος που ακολουθούνταν έως και σήμερα δεν είχαν πάντα αποτέλεσμα αφού δεν εξατομίκευαν και δεν ελάμβαναν υπ’ όψιν τους τις ιδιαιτερότητες κάθε οργανισμού!

Σήμερα με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τη συνεχή ενημέρωση και την εμπειρία, η Healthy Diet, παρέχει στους πελάτες της μία σημαντική, εντελώς ανώδυνη εξέταση, με ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας, η οποία μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην απώλεια των περιττών κιλών, ακόμα και χωρίς να ακολουθείται συγκεκριμένο διαιτολόγιο!
Η εταιρεία Healthy Diet ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τους καλεσμένους της για το φετινό καλοκαίρι και υποσχέθηκε από το Φθινόπωρο να είναι και πάλι κοντά τους και να τους ενημερώνει για όλες τις επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο του αδυνατίσματος και της υγιεινής διατροφής.

ΧΑΣΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ
ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΤΗΣ Healthy Diet,
ΜΟΝΟ ΜΕ 120€!!!!

Healthy Diet,
Σαλονικιού 8, Χαλκίδα
Χαλκίδος 22, Α. Πατήσια
Τηλ. Επικοινωνίας 210-2519360
E mail: healthytest@yahoo.com
Δείτε το φωτορεπορτάζ από την επιτυχημένη εκδήλωση της Healthy Diet. Οι φωτό είναι του συνεργάτη της viotia Χρήστου Λουκά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον το πράγμα . Κάποια κέντρα που είχα επισκεφτεί παλιότερα (ονόματα δεν λέμε )δεν είχαν μόνιμα αποτελέσματα και είμαστε επιφυλακτικοί αλλά αν υπάρχει ο επαγγελματισμός που φαίνεται εδώ , ίσως αξίζει τον κόπο μια δοκιμή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να πάμε σε κέντρα αδυ-
νατίσματος για να χάσουμε κιλά και
χρήματα, ας είναι καλά το Δ.Ν.Τ.που
θα μας κάνει να πούμε το ψωμί ψωμάκι.

Ανώνυμος είπε...

Marvelous, what a weblog it is! This web site provides useful data to us,
keep it up.