Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ο Μπάμπης Τσέρτος στην Αγία Παρασκευή και 22 φωτογραφίες

Κυριακή βράδυ, 25 Ιουλίου και ο Μορφωτικός Σύλλογος της Αγ. Παρασκευής «Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΒΡΥΣΗ», φιλοξενούσε σε μουσική εκδήλωση τον Μπάμπη Τσέρτο, την Ειρήνη Τυμπάκη και την 8μελή ορχήστρα του.
Αν και οι τοπικές μπόρες δεν έλειψαν, ευτυχώς για όλους μας η βραδυά στην Αγ. Παρασκευή κύλησε όμορφα, χωρίς βροχερά απρόοπτα και με την πανσέληνο να συνοδεύει τους μουσικούς σκοπούς του Τσέρτου.
Η όμορφη πλατεία του χωριού ήταν κατάμεστη απ΄ τον κόσμο που παραβρέθηκε, με τα τραπεζάκια αραδιασμένα ανάμεσα στα παρτέρια και τα δένδρα, η εξέδρα στημένη στο βάθος με τα φώτα να λούζουν γλυκά τους μουσικούς και ο Τσέρτος απολαυστικός, γλυκός, πότε ρεμπέτης και πότε λαϊκός, πότε σε δημοτικούς και πότε σε ανατολίτικους ρυθμούς, μας ταξίδεψε, μας διασκέδασε και μας χάρισε μια απολαυστική βραδυά.
Ο Σύλλογος «ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΒΡΥΣΗ», για άλλη μια χρονιά προσπάθησε φιλότιμα (και τα κατάφερε) να προσφέρει μια πολιτιστική ψυχαγωγική εκδήλωση, με μουσικά ακούσματα άλλου είδους, να εξυπηρετήσει τον κόσμο που παραβρέθηκε με ποτά και ψητό και να ευχαριστήσει τους φίλους του Τσέρτου, που απόλαυσαν μια πραγματικά υπέροχη βραδυά. Δείτε το φωτορεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: