Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Πέθανε από τσίμπημα σφήκας!!!

Ενας 34χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι της Κυριακής 18 Ιουλίου από τσίμπημα σφήκας! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Κυριάκι Βοιωτίας όπου ο 34χρονος Γ.Ν. έτρωγε σε γνωστή ταβέρνα του πανέμορφου χωριού του Ελικώνα. Κάποια στιγμή -σύμφωνα με μαρτυρίες- ο 34χρονος βγήκε στην αυλή του κέντρου όπου και τον τσίμπησε μια σφήκα στον λαιμό. Ο νεαρός ζαλίστηκε, λιποθύμησε και άφησε την τελευταία του πνοή παρά τη βοήθεια που επεχείρησαν να του προσφέρουν οι παρευρισκόμενοι -μεταξύ των οποίων και μία φαρμακοποιός.

Στις 16.20 ο 34χρονος προσκομίστηκε νεκρός στο Κέντρο Υγείας Διστόμου όπου έγιναν άκαρπες προσσπάθειες ανάνηψής του. Ολα δείχνουν ότι ο θάνατος του νεαρού οφείλεται σε οξύτατο αλλεργικό σοκ λόγω του δήγματος της σφήκας.

Θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομία στην Αθήνα. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί πως συγγενείς του νεκρού υποστήριξαν ότι ο 34χρονος δεν γνώριζε ότι ήταν αλλεργικός σε τσιμπήματα σφήκας καθώς στο παρελθόν δεν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα σε παρόμοιες περιπτώσεις.

1 σχόλιο:

βοιωτός είπε...

Συλλυπήτηρια στην οικογένειά του.