Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Συμφωνία κατασκευής πίστας Φόρμουλα 1 στη Σόφια

Σε συμφωνία για την κατασκευή πίστας Φόρμουλα 1 στη Σόφια, κατέληξαν ο υπουργός Οικονομίας, Ενέργειας και Τουρισμού της Βουλγαρίας, Τράιτσο Τράικοφ και ο σεΐχης Μοχάμεντ Αμπντούλ Τζαλίλ Αλ Μπλούκι, επικεφαλής του κρατικού επιχειρηματικού ομίλου του Αμπού Ντάμπι (EAGB).
Η κατασκευή της πίστας εντάσσεται στο πλαίσιο της οικονομικής συνεργασίας Βουλγαρίας - Αμπού Ντάμπι, τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομίας της Βουλγαρίας.
Για την υλοποίηση του έργου, θα συσταθεί κοινοπραξία, ενώ η βουλγαρική πλευρά θα παραχωρήσει έκταση γης, στην οποία θα κατασκευαστεί η πίστα της Φόρμουλα 1. Οι δύο πλευρές θα διαχειρίζονται, από κοινού, την πίστα και θα διοργανώνουν εκδηλώσεις, σύμφωνα με το αγωνιστικό ημερολόγιο της Φόρμουλα 1.
Εξάλλου, ο σεΐχης Μοχάμεντ Αμπντούλ Τζαλίλ Αλ Μπλούλι είχε συνομιλίες με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ. Οι δύο άνδρες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, θέματα σχετικά με έργα υποδομών, όπως λιμενικών και οδικών αξόνων.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ .....ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ!!!!!ΡΕΕΕΕ.......ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!ΕΛΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΟΥ ΚΟΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ......

Ανώνυμος είπε...

έργα μηδέν, δημόσιες επενδύσεις μηδέν, ξένες επενδύσεις μηδέν, οι πολυεθνικές έφυγαν....
ΑΝΑΠΤΥΞΗ πουθενά
το μόνο που μένει είναι τα στραγγαλιστικά μέτρα εναντίον αυτών που δεν έκλεψαν που πλήρωναν φόρους, των μισθωτών, των αδύναμων συνταξιούχων και της μικρομεσαίας τάξης..
που πήγαν τα λεφτά???

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το άλλο;
Εδώ ο κόσμος χάνεται (εμείς δηλαδή) αυτοί ασχολούνται με τα εξής σημαντικά θέματα:
>> απαγόρευση κανπνίσματος!
>> θα καπελώσει ο Ραγκούσης τον Πάγκαλο ή δεν θα τον καπελώσει; !Ιδού η απορία!
>> θα αυξήσει από 70 σε 120 τους συμβούλους ο πρωθυπουργός στο Μαξίμου ή όχι;! (για το ποιος τους πληρώνει όλους αυτούς και τι προσφέρουν , λέξη!)
>> θα κάνει ανασχηματισμό ή δεν θα κάνει;
>> θα τον κάνει πριν τη ΔΕΘ ή μετά;
>>θα κατέβει ο Τάδε κι η τάδε στη θέση του Ταδόπουλου για τη δημαρχία ή την περιφέρεια;

Στον αυτόματο πιλότο όλα, με χιλιάδες προβλήματα που φτάνουν πλέον τα όρια της επιβίωσης και στα κανάλια άλλα αντ' άλλων και τόσα παραμύθια λες και νοιάζεται ο Έλληνας και η Ελληνίδα σήμερα για τους λίγους "θρόνους" που μοιράστηκαν και ξαναμοιράζονται.
Ή δεν έχουν καταλάβει τίποτα όλοι αυτοί ή δεν τους ενδιαφέρει η δική μας ζωή. Διαλέγετε και κρίνετε

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι Μαυρογιαλούροι, που έκαναν πολιτική με την πίστα του Ορχομενού και έταζαν και έταζαν, που είναι;
Αυτοί οι ψωραλέοι κομματάρχαίοι, που τους πατρονάριζαν, που κρύβονται:
Αυτοί οι αγαθιάρηδες Ψωροκωστιαναίοι ψηφοφόροι, που τα έχαφταν όλα αυτά τι σκέφτονται:
Να τους ξαναψηφίσουν σε άλλο πόστο:
Ουστ ημιμαθείς, επικίνδυνοι εφιάλτες.