Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Επιστολή με... ευχές

Από ανώνυμο αναγνώστη λάβαμε επιστολή με τίτλο "Καληνύχτα λοιπόν", το περιεχόμενο της οποίας δεν εκφράζει τη viotia εκτός των άλλων διότι δεν αντιλαμβανόμαστε τα νοήματα που ο συντάκτης της επιχειρεί να αναλύσει. Παρόλα αυτά τη δημοσιεύουμε στο πλαίσιο της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών όπως και διότι ίσως κάποιος αναγνώστης μπορέσει να μας διαφωτίσει. Δείτε.

Καληνύχτα λοιπόν…..
Μετά τη ένταση που προσπαθούν να προκαλέσουν οι εντολοδόχοι του φερομένου υποψήφιου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ, σήμερα ανέλαβαν στα χέρια τους να παίξουν το τελευταίο τους χαρτί, ανώτερα κατά τη γνώμη τους κλιμάκια, οι πρώην πρόεδροι λέει.
Επιτέλους κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι τη ζημιά την έκαναν τόσα χρόνια και το τίμημα το πλήρωσαν άνθρωποι που δεν φταίνε , οι οραματιστές, αγωνιστές της Ν.Δ. που δεν έλαβαν ούτε μια δραχμή από θώκους όπως αυτοί οι κύριοι. Επιτέλους πηγαίνετε σπίτια σας εκεί που σας έστειλε ο κόσμος, δείτε τα εγγόνια σας γιατί σε λίγο θα σας φτύνουν και αυτά εκτός από τον απλό κόσμο.
Αρκετά εκθέσατε αυτόν τον άπειρο νέο, αρκετά εκτεθήκατε και εσείς και σταματήσατε να κυκλοφορείτε στο δημόσιο βίο, οι υπόσχεση που δόθηκε στο συγχωριανό φερόμενο υποψήφιο, η υπόσχεση που έδωσε ο νέος στον μπατζανάκη του και κάθε υπόσχεση εκπλήρωση ματαιοδοξίας πέφτει στο κενό γιατί ο κόσμος σας έμαθε πολλά χρόνια τώρα και το σάλιο που έχει μαζέψει είναι πολύ αν και δεν χρειάζεστε τόσο ……
Δεν αργεί ο χρόνος που δεν θα σας θυμάται κανείς , γιατί το χρόνο να μην σας μιλεί κανείς τον βιώνεται.
Όσο για την πορεία σας και των παλαιών και των νέων δεν την ξεχνά κανείς, αρκετά κεράσατε τον εαυτό σας με οικονομικές και άλλες απολαβές , Καληνύχτα λοιπόν…..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

stayrakas=karaneos=papaggelos