Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Πατσαντάρα στηρίζει για δήμαρχο ο Κωνσταντίνος Τρομπούκης

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Γιάννη Πατσαντάρα δημοσιοποιεί ο Τρομπούκης Κωνσταντίνος, Σμήναρχος ε.α., πρώην Διοικητής Αεροπορικής Βάσης Αντίκυρας, Κάτοικος Αντίκυρας. Δείτε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ
ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥ (ε.α.) ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑΣ – ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

Στηρίζω την υποψηφιότητα του Γιάννη Πατσαντάρα για τον Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, γιατί θεωρώ και πιστεύω ότι είναι πρόσωπο που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά – προσόντα που χρειάζονται οι επικεφαλής υποψήφιοι Δήμαρχοι για τους Καλλικρατικούς Δήμους.
Πιστεύω επίσης ότι πρόκειται για πρόσωπο αμέμπτου ηθικής, επιτυχημένος επαγγελματίας, φθάνοντας στα ανώτατα αξιώματα της Πολεμικής Αεροπορίας , καλός οικογενειάρχης, χαμηλών τόνων, προσγειωμένος, αν και πιλότος .
Κατά την γνώμη μου, αν εκλεγεί στο παραπάνω αξίωμα, θα προσφέρει τα μέγιστα στην Αντίκυρα και στην περιοχή γενικά.
Η στήριξή μου προς το πρόσωπό του γίνεται χωρίς όρους και προϋποθέσεις και είναι πέρα και πάνω από κόμματα και κομματικές σκοπιμότητες.
Τρομπούκης Κωνσταντίνος
Σμήναρχος ε.α.
Πρώην Διοικητής Αεροπορικής Βάσης Αντίκυρας
Κάτοικος Αντίκυρας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενωτική και υπερκομματική η υποψηφιότητα του Γ. Πατσαντάρα, μακριά από τον καταστροφικό κομματισμό . Είδαμε τα κόμματα και οι επιλογές τους που μας οδήγησαν. Ήρθε η ώρα των προσώπων τώρα, των ηθικών, των άφθαρτων , των έντιμων και των άξιων. Όσοι δεν το βλέπουν και έχουν άλλα κριτήρια επιμένουν να υπηρετούν το μοντέλο που χρεωκόπησε την χώρα πολιτικά , οικονομικά και κοινωνικά. Θα τους ξεπεράσουμε οι πολίτες με την ψήφο μας. Βαρεθήκαμε τους ίδιους και τους ίδιους , τους κολλητούς , τους "δικούς" , τους στρατιώτες των κομμάτων, την αδιαφάνεια, την ανικανότητα, τις δημόσιες σχέσεις, την επίδειξη και την απλή διαχείριση. Θέλουμε ουσία, έργο, αξιοπιστία , διαφάνεια, προσφορά και όραμα.
Θέλουμε ανθρώπους που κατεβαίνουν στην πολιτική για να προσφέρουν στους πολλούς και όχι μόνο στον εαυτό τους και στην κλίκα τους.
Νομίζω ότι αυτή η υποψηφιότητα είναι εκτός συναγωνισμού από κάθε άποψη γιατί σπάνια υποψήφιος συνδυάζει τόσα θετικά προσόντα που δεν αμφισβητούνται από κανέναν.

Ανώνυμος είπε...

+ ενας ψηφος...