Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τα οδικά έργα στη Βοιωτία από τη ΝΑΒ

Οδικά έργα προϋπολογισμού άνω των 15 εκατ. ευρώ ανακοινώνει η Νομαρχία Βοιωτίας ένα μήνα πριν από τις τοπικές εκλογές όπου ο νομάρχης κ. Περγαντάς είναι εκ νέου υποψήφιος.
Στην Αράχωβα, στα Βάγια και στα Δερβενοχώρια φαίνεται ότι συμπτωματικά ολόκληρη η Βοιωτία από τη δύση στην ανατολή θα μετατραπεί σε ένα απέραντο εργοτάξιο.
Συμπτωματικά επίσης οι κρουνοί των χρηματοδοτήσεων υποτίθεται ότι άνοιξαν λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές. Οι μέθοδοι και οι συμπτώσεις θυμίζουν Μαυρογιαλούρο. Ενιγουέι.

Σημειώστε: Αρχίζουν τα έργα στην Αράχωβα, στα Βάγια, στα Δερβενοχώρια από σήμερα 30 Σεπτεμβρίου 2010, με την υπογραφή Περγαντά. Εδώ θα  είμαστε να τα παρακολουθούμε.
Μα γιατί, δεν το πιστεύετε; Ντροπή σας...

BTW, ο κ. Περγαντάς στους Δελφούς δεν άκουσε τίποτε για τον εκπαιδευτικό Καλλικράτη; Δεν ρώτησε τον πρωθυπουργό για το τι προβλέπεται για τη Λιβαδειά, τη Λαμία, τη Θήβα, την Αμφισσα, το Καρπενήσι;
Και εν πάση περιπτώσει τι πιστεύει ο ίδιος για το Πανεπιστήμιο Στερεάς;
Αυτή τη φορά δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί. Ούτε ο Περγαντάς ούτε οι υπόλοιποι...

Αυτά είχα να πω και ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεβαδέων οφείλουν να λάβουν σαφή θέση για το Πανεπιστήμιο Στερεάς στη Λιβαδειά


 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολα ψέματα είναι.

Ανώνυμος είπε...

καλα πλακα μας κανουν καθε φορα???συνεχεια, τα εργα που θα επρεπε να γινουν ολοκληρη την τετραετια, γινονται τον τελευταιο μηνα πριν τις εκλογες!τρανο παραδειγμα και τοτε που ειχαμε δημαρχο τον ρουσσαρη.1 πριν τις εκλογες ολοι οι δρομοι ειχαν ολοκαινουρια ασφαλτο...και 1 μηνα μετα τις εκλογες εσκαψε η δεη για να περασει καλωδια!!!ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

θα δούμε έργα !!!! μόνο, καθώς λέει ο λαός, όταν βγεί ο ήλιος από τη δύση.

Ανώνυμος είπε...

Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ?ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ Ο ΛΙΒΑΔΕΙΤΗΣ......ΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ.......

Ανώνυμος είπε...

Κλεαρχε ανισοπεδο κόμβο για τη Λιβαδεια δεν προβλεπετε? Μηπως για να κρατησουμε τις αποστασεις απο τους Θηβαιους ή η κινηση προς τα Βογια ειναι μεγαλυτερη απο αυτη της Λιβαδειας?

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε707 γιατί θα φτιαχτεί στα Βάγια? ότι θέλουμε λέμε μου φαίνεται

Ανώνυμος είπε...

χαχα, πολύ καλό! δεν φτιάχτηκε 8 χρόνια και θα φτιαχτεί τώρα ε;
προεκλογικά τρικ όλα

εωσφόρος είπε...

Aνισόπεδος Κλέαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Ανισόπεδος και φτηνιάρης, φτου ρεε