Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Διαφάνεια και συμμετοχή αντιτάσσει η Γιώτα στα κομματικά χρίσματα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η υποψήφια δήμαρχος Λεβαδέων, Γιώτα Πούλου ολοκλήρωσε τον κύκλο συνεργασιών που είχε με τα Δημοτικά Συμβούλια του Καλλικρατικού Δήμου. Δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει στην σύνταξη του προγράμματος του συνδυασμού της Ανεξάρτητης Κίνησης του νέου Δήμου Λεβαδέων και αναφέρει ότι :


"Tο ενδιαφέρον των τοπικών κοινωνιών περιστρέφεται γύρω από τα προβλήματά τους και την άμεση επίλυσή τους. Αδιαφορούν για τις κομματικές διαδικασίες χρισμάτων και παρεμβάσεων. Εμείς σύμφωνα με τη προγραμματική διακήρυξή μας, θα προσπαθήσουμε στο νέο Δήμο να ενώσουμε τους δημότες, να αξιοποιήσουμε τις συλλογικότητες, ν’ απαντήσουμε στο συγκεντρωτισμό του Καλλικράτη με δημοκρατικές διαδικασίες, διαφάνεια και συμμετοχή. Σ’ αυτή τη λογική της συλλογικότητας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του κάθε συνενούμενου Δήμου και με κριτήριο την αναπτυξιακή πορεία του νέου Δήμου Λεβαδέων θα διαμορφώσουμε το πρόγραμμά μας".


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδη δεν εχω καλη μνηνη βοηθηστε με. Η συγκεκριμενη υποψηφια δεν ηταν αντιδημαρχος επι δημαρχου Ρουσσαρη ο οποιος ειχε εκΛεγει νε το χρησμα της ΝΔ?

Ανώνυμος είπε...

Βρέ καλως τα παιδιά τα 'ανεξάρτητα'!!!!Απεναντι στην κομματική ένταξη η αμετρη φιλοδοξια , ο τυχοδιοκτισμος, οι προσωπικές πολιτικές,οι διακομματικές συμμαχιες και οι λυκοφιλιες με επαθλο την εξουσια και οτι αλλο προκυπτει...Άνθρωποι ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΙ σωματικά και πνευματικά με παγωμένα χαμόγελα βγαίνουν στούς δρόμους να πουλήσουν ελπίδές,μου πρακαλούν οίκτο,κομματικοί καί 'ανεξάρτητοι'.Σαρώστε τους συντοπιτες, ψηφήστε πολιτικές οχι πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε για τοπική ΑΥΤΟ-διοίκηση …

αυτοδιοίκητος -αυτοδιοίκητη -αυτοδιοίκητο (επίθετο) αυτός που διοικείται μόνος του, ο ανεξάρτητος διοικητικά.

αντίθετα: ΥΠΟΤΕΛΗΣ, ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ.

Εννοείται λοιπόν πως ο δήμος Λιβαδειάς όπως και κάθε άλλος δήμος οφείλει να είναι ΑΥΤΟ-διοίκητος και όχι εξαρτημένος η (ακόμη χειρότερα) υποτελής σε κόμματα και κάθε είδους συμφέροντα.

Πιστεύω πως ένας ανεξάρτητος διοικητικά δήμαρχος είναι χίλιες φορές καλύτερος από οποιονδήποτε υποτελή και εξαρτημένο από κόμματα άλλον δήμαρχο.

Επιτέλους τα κόμματα ας κοιτάξουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους για αυτό το οποίο ψηφίστηκαν (εθνικά θέματα) και ας αφήσουν τις τοπικές κοινωνίες ν΄αποφασίσουν μόνοι τους για τον εαυτό τους

Αν και δεν γνωρίζω προσωπικά την κυρία Πούλου, της εύχομαι καλή επιτυχία και πάντα ανεξάρτητη όσον θ΄ασχολείται με την ΑΥΤΟ-διοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

η πουλου δεν παραγη πολιτικη, η ντρεπεται να την εκφραση,και ο ψωμιαδης ανεξαρτητος λεει.Πιο πολυ επικινδινη ειναι αυτοι οι ανεξαρτιτοι γιατι κρυβουν αυτο που ειναι,για να ψαρευουν σε θωλα νερα

Ανώνυμος είπε...

ενώ οι κομματικοί ε; που κουβαλάνε όλο το...βαθύ κόμμα για να τους βοηθήσει! οι πολίτες τώρα που δυσκολεύονται άρχισαν και να σκέφτονται επιτελους και οι κομματικές επιλογές τους ξεθωριάζουν γιατί μόνο ανησυχία προκαλούν!

Ανώνυμος είπε...

Διαφάνεια?
Βοιωτε γιατι δεν δημοσιεύεις το πορισμα των ορκωτών Λογιστων για τις δημοτικες επιχειρησεις ΔΕΠΑΛ ΔΕΤΕΛ επι εποχης που η κ. Γιωτα ηταν αντιδημαρχος?

Κομματικά χρήσματα?
Δεν εχει την στηριξη του υποδιαλυση ΣΥΡΙΖΑ ?

Μη μας υποτιματε! Ειμαστε ενεργοι πολιτες και εμεις και σκεψη και κριση ασχετως αν δεν εμπλέκομαστε στα κοινα

Ανώνυμος είπε...

"να απαντήσουμε στο συγκεντρωτισμό του Καλλικράτη"?

Ρε παιδιά θα μας τρελλάνετε?
Εσείς δεν θέλατε να διευρυνθεί κι άλλο ο Δήμος Λιβαδειάς?

Ανώνυμος είπε...

Η φυλή των πολιτικών εντοπίζεται σε όλη την Ελλάδα. Τα κεντρικά τους όμως βρίσκονται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Σύνταγμα. Οι υπόλοιποι που βρίσκονται στα πέριξ παίρνουν διάφορα ονόματα όπως δήμαρχος, νομάρχης, περιφερειάρχης.Σκοπός τους είναι να διοικούν όλη την Ελλάδα.