Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση Γιάννη Πατσαντάρα σε ιστολόγιο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα 20 Σεπ. 10
Με αφορμή δημοσίευμα του ιστολογίου http://www.sogal-stiri.blogspot.com/ που αφορά την ιστοσελίδα του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας (http://patsantaras.gr/) και την ερώτηση του διαχειριστή σχετικά με την ονομασία του νεοσύστατου καλλικράτειου Δήμου (http://sogal-stiri.blogspot.com/2010/09/h.html) ο αντιπτέραρχος ε.α. κ. Γιάννης Πατσαντάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση.
«Επί 37 συναπτά έτη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας έχω διδαχθεί να τηρώ απαρέγκλιτα τους νόμους της Πολιτείας. Από την άποψη αυτή δεν υπάρχει εκ μέρους μου πρόθεση -πολλώ μάλλον δέσμευση- για αλλαγή του ονόματος του νεοσύστατου δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας. Δεν πρόκειται να μοιράσω ψεύτικες υποσχέσεις για να ψηφοθηρήσω στις ευαισθησίες των συνδημοτών μου.
Μπορώ όμως να δεσμευτώ ότι το Στείρι θα έχει διακριτό ρόλο και λόγο στο ψηφοδέλτιο που καταρτίζουμε στην Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία. Και κυρίως μετά τις εκλογές -εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν- το Στείρι θα λάβει τη θέση που αξίζει να έχει στον νέο Δήμο
».
Γιάννης Λ. Πατσαντάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: