Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Μόνος αντίπαλος τα προβλήματα, λέει ο Γιάννης Πατσαντάρας

Στον νέο Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας και συγκεριμένα στην Αράχωβα η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία πραγματοποίησε χθες την πρώτη της συγκέντρωση. Συμμετείχαν άνθρωποι σημαντικοί, επιτυχημένοι και κυρίως με την έξωθεν καλή μαρτυρία ως προς την εντιμότητα και την ξεκάθαρη στάση τους. Δηλαδή εκείνοι που χρειάζονται για μια ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδίοικηση... Βέβαια θα περιμένουμε και τους άλλους συνδυασμούς αλλά είναι ήδη φανερό ότι ο Γιάννης Πατσαντάρας κάνει καλή δουλειά... Δείτε το δελτίο Τύπου.

 Εγινε χθες 26/9/2010 στην Αράχωβα η πρώτη δημόσια συγκέντρωση του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία", με συμμετοχή μελών του συνδυασμού και φίλων στην οποία έγινε ευρεία συζήτηση,ανταλλαγή απόψεων για της επερχόμενες δημοτικές εκλογές.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Πατσαντάρας εκτός των άλλων, τόνισε ιδιαίτερα ότι "οι μόνοι αντίπαλοί μας είναι τα προβλήματα του τόπου και ο ανενημέρωτος ή ο όχι σωστά ενημερωμένος πολίτης και εδώ πρέπει να επικεντρωθεί η προσπάθειά μας διότι αν μας γνωρίσουν και καταλάβουν τις ιδέες και το πρόγραμμά μας είμαι σίγουρος ότι θα μας εμπιστευθούν"

Τελειώνοντας και αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δεσμεύτηκε ότι "αν οι Δημότες μας εμπιστευθούν, θα συνεργασθούμε με την αιρετή περιφέρεια αλλά και την ευρύτερη πολιτική εξουσία με μοναδικό σκοπό την επίλυση των προβλημάτων του τόπου και των συμπολιτών μας".

Αυτά είχα να πω και ότι οι υποψήφιοι δήμαρχοι Λεβαδέων οφείλουν να λάβουν σαφή θέση για το Πανεπιστήμιο Στερεάς στη Λιβαδειά


3 σχόλια:

προβληματισμένος πολίτης είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ, ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ-ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!

Ο ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ είπε...

καταπληκτικος ανθρωπος με αριστη γνωση διοικησης και διαχειρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Ανώνυμος είπε...

χάθηκε ένας τέτοιος υποψήφιος και για την Λιβαδειά?
θα γλιτώναμε από όλους και όλες που κάνουν λες και ήρθαν σήμερα.
λες και δεν τους ξέρουμε και δεν έχουμε δει τα έργα τους τόσα χρόνια.
τίποτα δεν θα αλλάξει η πόλη είναι καταδικασμένη.
απλά κάποιοι θα κάνουν πάρτι στις πλάτες μας για άλλα 4 χρόνια.