Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζει η Τροχαία στη Λιβαδειά

Ακάθεκτη συνεχίζει η Τροχαία την προσπάθεια για την αποκατάσταση της ευταξίας στη βοιωτική πρωτεύουσα. Ολες τις ώρες της ημέρας συνεργεία της Τροχαίας ελέγχουν τους παραβάτες του ΚΟΚ σε ολόκληρη την πόλη, σχεδόν πάντα με την παρουσία του του διοικητού κ. Νικολάου Βερναδάκη, ο οποίος -όπως λέει στο στενό του περιβάλλον- θέλει να είναι παρών ώστε να δέχεται ο ίδιος (και όχι οι αστυνομικοί)τις πιέσεις των πολιτών που συνεπάγεται η άχαρη αυτή υπηρεσία.
Αν η δραστηριότητα της Τροχαίας παραμένει μεγάλη εκείνο που έχει μεταβληθεί είναι η διάθεση των πολιτών αφού όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι η Τροχαία είναι αμείλικτη και οι έλεγχοι είναι και θα είναι συνεχείς αλλά και πως η πόλη ομορφαίνει όταν όλοι πράττουμε έτσι ώστε να μην παραβιάζουμε την ελευθερία των συνδημοτών μας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΤΡΟΧΑΙΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΩΝ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ;ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΚΑΣΟΝΙΑ,ΣΚΑΜΠΟ,ΚΑΡΕΚΛΕΣ,ΚΛΠ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑ ΦΟΡΤΩΕΚΦΟΡΤΩΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΣΤΟΠ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΓΑΡΓΑΡΑ?ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

Η Τροχαία Λιβαδειάς με τον Διοικητή της Βερναδάκη Νικόλαο συνεχίζει τις προσπάθειες της και βραδινές ώρες της 20-9-2010 συνέλαβε γνωστό πρώην μεγαλοεργολάβο Λιβαδειάς μεθυσμένο να οδηγεί το αυτοκίνητό του. Ο εργολάβος (Ρ.) αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και σε έρευνα πάνω του βρέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, τύπου στιλέτου. Για την άρνηση να υποβληθεί σε αλκοτέστ και για την παράνομη κατοχή και οπλοφορία του στιλέτου, οδηγήθηκε στο αστυνομικό κρατητήριο και την 21-9-2010 θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Λιβαδειάς.

Ανώνυμος είπε...

αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ
αυτό φίλε είναι Νόμιο να το ξέρεις μπορείς να αρνηθείς και να σε πάνε συνοδεία στο νοσοκομείο για αιμοληψία οκ
έτσι που έκανε την πόλη ο Τσιφής μια λύση υπάρχει για να μην γραφεί ο Διοικητή της τροχαίας Λιβαδειάς κ. Βερναδάκης Νικόλαος.
«Τα αυτοκίνητα στα σπίτια μας»
Να δείτε τι όμορφα που θα είναι.
Εάν κάτσεις σένα σημείο λίγη ώρα θα δεις τους ίδιους να κάνουν σβούρες.

Ανώνυμος είπε...

Από Τροχαία Λιβαδειάς ανακοινώθηκε ότι από 05-11-2010 επιστρέφονται οι αφαιρεθέντες πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, εφόσον πληρωθούν τα χρηματικά πρόστιμα που αναγράφουν οι κλήσεις της τροχαίας και εφόσον οι παραβάσεις του ΚΟΚ δεν αφορούν μέθη, ταχύτητα, κόκκινο σηματοδότη και ανασφάλιστα οχήματα που δεν έχουν ασφαλιστεί.