Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Η παρέλαση στον Αγιο Θωμά και 5 φωτογραφίες




Με Θεία Λειτουργία προς τιμήν της Αγίας Σκέπης ξεκίνησαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για τη διπλή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό.
Ακολούθησε δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση από τον πατέρα Γεώργιο Μανωλόπουλο και οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο του ΟΧΙ το 1940 στη πλατεία Ηρώων.
Εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός λόγος της ημέρας από τη δασκάλα του δημοτικού κα Κατερίνα Μανωλοπούλου και έγινε απαγγελία ποιημάτων από μαθητές.
Στέφανα κατάθεσαν: ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κος Κωνσταντίνος Καδέτσης, μαθητές του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου, η παιδαγωγός του παιδικού σταθμού, η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, κα Κική Καββά, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ και δημοτικός σύμβουλος κος Γεώργιος Βουγέσης, ο γραμματέας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κος Παναγιώτης Παπαδέδες, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού - Περιβαλλοντικού Συλλόγου κος Ηρακλής Μοναχόπουλος, μαθητές του σχολείου για την εθνική αντίσταση και τον αθλητικό σύλλογο.
Οι εκδηλώσεις περατώθηκαν με παρέλαση των μαθητών στο κεντρικό δρόμο και μικροδεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου σε καφέ του χωριού. Παρέστησαν επίσης ο δημοτικός σύμβουλος κος Γιάννης Γκίνης, ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου κος Γιάννης Στεργίου και ο πρώην διευθυντής του δημοτικού κος Νίκος Παφύλης.
 Ομάδα Ανάδειξης Αγίου Θωμά

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ........ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ......ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ,ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.....ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ.ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΟΝΕΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΩ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕ.ΟΥ ΟΥ ΟΥ ΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΙΩΤΕ ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω χωρίς να το λέω με σιγουριά ότι την αρμοδιότητα την έχει η διέυθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κάθε νομού σε συνεννόηση με τη Νομαρχία.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΗΦΟ.....Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣΕ Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΟΣΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΡΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ!!!!!! ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΘΟΥΝΕ,ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ........

Ευγενία είπε...

Ποιος ο σκοπός μιας παρέλασης στη σημερινή εποχική μαλθακότητα;
Όταν σου στερούν τα ιδανικά για τα οποία κάνεις τη παρέλαση καλύτερα να σταματήσει.
Στα χωριά μπορεί να αποτελεί ένα τζερτζελέ, στις πόλεις όμως καλύτερα να σταματήσει.

Ανώνυμος είπε...

Για την οφειλόμενη τιμή στους νεκρούς μας και για να μάθουμε στα παιδιά μας ότι υπάρχουν και Αξίες.
Όχι γι αυτούς που δεν έχουν καμια αξία!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.Ε ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .....ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 300 ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ.

Ευγενία είπε...

Για να βλέπουμε τους 300 να καταθέτουν στεφάνι σε μνημεία που δεν γνωρίζουν να εκτιμούν τν αξία τους και να αποδίδουν σεβασμό;
Ειλικρινά δεν το θέλω αυτό. Να παρελαύνει το παιδί μου εμπρός σε ανίκανους. Γι'αυτό λέω να σταματήσει.
Την σημαία και 365 μέρες να την έχεις σήμερα,κανείς δεν θα τη προσέξει, πέραν του ότι μπορεί να χαρακτηρισθείς γραφικός ή ακροδεξιός.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια κυρία Ευγενία
και συμφωνώ μαζί σας.
Αλλά δεν θα κατεβάσω την σημαία την ελληνική επειδή κάποιοι έχουν βρει το...κόλπο να "βαφτίζουν" τους πατριώτες γραφικούς και όπως αλλιώς τους βολεύει. Αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται και μνα μάθουν να σέβονται κι όχι εγώ που αγαπώ την πατρίδα μου και ξέρω ότι αν σήμερα μιλάω ελεύθερα το χρωστώ σε εκείνους που έδωσαν και την ζωή τους την ίδια για όλους εμάς πριν από 70 χρόνια.
Αυτή την χάρη δεν θα τους την κάνω κι ας με ονομάζουν όπως θέλουν γιατί δεν με ενδιαφέρει η γνώμη τους.