Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Υποφήφια στη Λιβαδειά η Κωνσταντίνα Κουκή


Ζω στη Λιβαδειά και υπηρέτησα ως δασκάλα τριάντα χρόνια σε σχολεία της περιοχής μας, καθώς και ως διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς. Στην πορεία μου στην εκπαίδευση πάντα με σύνεση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, προσπάθησα για ένα δημόσιο σχολείο στην πράξη συνδεδεμένο με την τοπική κοινωνία τις τέχνες, την οικολογία και κάθε κίνηση δημιουργίας και προόδου. Ακριβώς στον χρόνο συνταξιοδότησής μου από το δημόσιο λειτούργημα, θέτω για πρώτη φορά υποψηφιότητα στο Δήμο της Λιβαδειάς, γιατί πιστεύω ,ότι η αυτοδιοίκηση αποτελεί στους δύσκολους πλέον καιρούς μας, χώρο ελπίδας για να αναζητήσουμε λύσεις με νέους δεσμούς αλληλεγγύης με συλλογική αυτοργάνωση, με αμεσοδημοκρατική και υπεύθυνη συμμετοχή.
 Κρατώντας σε μυαλό και ψυχή τις υποδειγματικές αυτοδιοικητικές δράσεις, όσων συμπολιτών μας αφιέρωσαν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια για να καταστεί η Λιβαδειά ευρωπαϊκή, σύγχρονη και ανθρώπινη πόλη, προσδοκώ σε μια συσπείρωση ενεργών συμπολιτών, ώστε να περισώσουμε δημόσια αγαθά και να αναδείξουμε το Δήμο Λιβαδειάς σε τόπο συνάντησης των αναγκών μας, δίνοντας βάρος στη γειτονιά, το φυσικό και οικιστικό περιβάλλον, την πολιτισμική μας ιδιαιτερότητα, την ντόπια οικονομία, τις πολιτικές πρόνοιας και τη δημιουργική οργάνωση της καθημερινότητας μας. Ας ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη μας στις τοπικές δραστήριες συλλογικότητες. Ας αποτελέσουμε κομμάτι της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος!
Η ψήφος σας στο πρόσωπό μου θα σημαίνει για μένα τιμητική υπόσχεση να διαχειριστούμε από κοινού τα προβλήματα και να συμπορευτούμε για μια ανοιχτή και αλληλέγγυα πόλη της Λιβαδειάς.
Με τιμή,
Κωνσταντίνα Κουκή
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος συνδυασμού
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με υποψήφια Δήμαρχο την κ. ΓΙΩΤΑ ΠΟΥΛΟΥ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο, τετοιες υποψηφιοτητες εχει αναγκη η αυτοδιοικηση, αφθαρτες και αξιοπρεπεις, που γνωριζουν και την πολη και τους ανθρωπους καθε ηλικιας

καλη επιτυχια

Ανώνυμος είπε...

οι γονεις των μαθητων στηριζουμε την υποψηφιοτητα της δασκαλας μας, της εχουμε εμπιστοσυνη για το Δημο, οπως και για τα παιδια μας

καλη δυναμη κυρια Ντίνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κ. Κωνσταντινα Κουκη περιμενε να θεσπιστει ο Καλλικρατης, που κατα γενικη ομολογια καταργει τα οποια ψηγματα αυτοδιοικησης, για να θεσει υποψηφιοτητα. Η κ. Κουκη ζητα την ψηφο μας σε μια εκλογικη διαδικασια της εμμεσης αντιπροσωπευτικης δημοκρατιας, για να αναζητησουμε λυσεις με συλλογικη αυτοοργανωση, με αμεσοδημοκρατικη συμμετοχη.Κυρια Κουκη, στο θεσμο της αμεσης Αθηναικης δημοκρατιας- που σε αυτη προφανως αναφερεστε- δεν υφισταται η εκλογη ως διαδικασια επιλογης στα αξιωματα της πολιτειας,με εξαιρεση αυτο του στρατηγου. Οι πολιτες τοποθετουνταν σε οποιοδηποτε δημοσιο αξιωμα κατοπιν κληρωσεως . Κυρια Κουκη δεν μπορειτε να μιλατε για αυτοοργανωση οταν ζητατε την ψηφο μας για εναν οργανωμενο με συγκεκριμενο τροπο θεσμο της πολιτειας με δεδομενες αρμοδιοτητες και προκαθορισμενη δομη.Τουλαχιστον, κυρια Κουκη, να καταγγειλετε την εμμεση αντιπροσωπευτικη δημοκρατια και τον Καλλικρατη. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΩ, κυρια Κουκη, γιατι η εχετε ΑΓΝΟΙΑ περι της πολιτικης και περι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ η μας ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ!!!!! ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

"γιατί πιστεύω ,ότι η αυτοδιοίκηση αποτελεί στους δύσκολους πλέον καιρούς μας, χώρο ελπίδας για να αναζητήσουμε λύσεις με νέους δεσμούς αλληλεγγύης με συλλογική(?) αυτοργάνωση(?), με αμεσοδημοκρατική(?) και υπεύθυνη συμμετοχή"
Αυτά μάθαινε στα παιδιά μας?
Η αυτά:
"να αναδείξουμε το Δήμο Λιβαδειάς σε τόπο συνάντησης των αναγκών μας(sic)"!!!!

Αλέκος Καρκάνας είπε...

Όσοι γνωρίζουν το έργο της Ντίνας Κουκή, εκτιμούν τη γυναίκα, που δίδαξε τι σημαίνει να ασχολείται κάποιος με τα κοινά, γνωρίζουν τι σημαίνει να κάνεις χρηστή διαχείριση σε ένα σχολείο, να παράγεις έργο, κάτι σπάνιο για την εποχή μας.
Η πορεία της στην εκπαίδευση ήταν υποδειγματική και αυτό το γνωρίζουν οι μαθητές της και οι γονείς τους καλύτερα από όλους.
Ο τρόπος άσκησης της Διεύθυνσης στο σχολείο, αποτελεί αντικείμενο σεμιναρίου για άλλους συναδέλφους και αυτό το γνωρίζουν όσοι έχουν εμπλακεί με τη διοίκηση στην εκπαίδευση.
Μη κρίνετε λοιπόν αγαπητοί φίλοι έτσι αβασάνιστα.
Η κρίση πρέπει να αφορά το ΕΡΓΟ και όχι τα ΛΟΓΙΑ.
Γιατί τα έργα μιλούν, τα λόγια είναι μουγκά.
Οι ικανοί άνθρωποι είναι αυτοί, που μπορούν να σώσουν την πόλη μας, που κινδυνεύει να μετατραπεί σε μια μικρή, φτωχή και βρόμικη επαρχιακή κώμη.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή τυγχάνει να γνωρίζω και όχι απλώς λόγω συναδελφικότητας και συνυποψηφιότητας.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

έλεος

Ανώνυμος είπε...

Τα γραπτά μένουν και πρέπει να κρίνονται.
Τα έργα πρέπει να συμφωνούν με τα λόγια, αλλιώς άλλα λέμε και άλλα κάνουμε.
Και από τα λόγια καταλαβαίνεις την αλήθεια και τον άνθρωπο κ. Καρκάνα.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Καρκανα, παροτι επιχειρησατε αγωνιωδως και φιλοτιμως να περισωσετε την πολιτικη τιμη της συνυποψηφιας σας, θα επρεπε κι εσεις και η κ.Κουκη να γνωριζετε καλυτερα απο τον καθενα οτι τα"επεα πτεροεντα" ενω τα "scripta manent".

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια πλασάρεται ότι μόνο σε αυτόν τον συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν τόσο... φοβεροί και καταπληκτικοί εκπαιδευτικοί...και όχι μόνο...
Μια καταπληκτική παρέα δηλαδή
τυχαίο ; δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ Τ' ΕΙΝ' ΙΤΟΥΤ' ΠΟΥ ΖΗΤΑΝ' ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ. ΒΡΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ' ΧΑΜΠΑΡ'. ΠΡΟΣΕΧΤΕ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣ'Ν ΚΑΙ Κ'ΔΟΥΝΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

????????????????????????????????????????????? στους ανωνυμους

Ανώνυμος είπε...

H κυρία Κουκή είναι δασκάλα ή αγραμμάτη δικηγόρος?