Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Για τα ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ

Η κυρία Α. Ν. μας αποστέλλει επιστολή σχετικά με το άρθρο μας 

Να απαντήσουν οι υποψήφιοι για το Μνημόνιο

και επιμερίζει τις ευθύνες για την τραγική κατάσταση του εμπορικού κόσμου της Λιβαδειάς. Δείτε.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ! Η ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΩΝΙΣΕΣ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑΣΜΑ ,ΟΙ ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ(ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ),ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΙΚΡΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Κ.Α


ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ,ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προβληματίζονται για το θέμα αυτό οι υποψήφιοι του Παπαγελή, που ήταν δημοτικοί σύμβουλοι του Τσιφή:
ή ο ίδιος ο Τσιφής;

Ανώνυμος είπε...

αφού... προβληματίστηκαν 4 χρόνια υπό τον Τσιφή τώρα είπαν να πάνε να προβληματιστούν και υπό τον Παπαγγελή..και έχει ο θεός
καιπολλή κούραση βρε παιδί μου πέρα δώθε σούρτα φέρτα λίγο τοχεις;
βαριά η προσφορά στην πόλη

Ανώνυμος είπε...

Από Το Ποντίκι 21.10.2010

Σαρωτικές απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», το οικονομικό επιτελείο έχει ήδη δεσμευτεί στην τρόικα ότι θα προχωρήσει σε περίπου 300.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2013. Οι απολύσεις θα ονομαστούν «καταργήσεις θέσεων» και θα γίνουν στο πλαίσιο εξοικονόμησης λειτουργικών δαπανών του κράτους και βέβαια με τη δικαιολογία της επιτακτικής ανάγκης «να μην πληγούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι».

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΗς ΟΜΩς,ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΥΤΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙς ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΟΥΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ.

άλλο λεων, άλλο χαμαιλέων είπε...

Χαμαιλέων
νομίζω λέγεται το ζουλάπι, που μετασχηματίζεται ανάλογα με το περιβάλλον.
Για να επιβιώσει φυσικά!!!
Θα μου πεις είναι νόμος της φύσης.
Ναι, μα ο χαμαιλέων δε διεκδικεί και τη οέση του βασιλιά της ζούγκλας. Απλώς επιβιώνει.
Οι αητοί δεν τόχουν ανάγκη....
Ούτε τα λιοντάρια.............

Ανώνυμος είπε...

Ακριβως ετσι ειναι..
Νομιζουν οτι Αθηνα είναι 5 ωρες απο εδω και δεν εχουμε εναλλακτικες!!!!

Ανώνυμος είπε...

άκουσα τον γραμματέα του εμπορικού συλλόγου Λιβαδειάς να κατακρίνει το παζάρι και να λέέι ότι έχουν πολύ καλές τιμές τα μαγαζιά της Λιβαδειάς. Λάθος κάνει γιατί τα μαγαζιά της Λιβαδειάς είναι πανάκριβα ακόμα και τώρα με την κρίση!!!!!!Μην μας δουλεύουν εδώ ζούμε και ξέρουμε. Δεν μπορούν να περιορίσουν τα κέρδη τους; Και μην μας πουν ότι δεν κερδίζουν πολλά. Οπότε αφού δεν στηρίζουν την τοπική κοινωνία πώς να τους στηρίξει; Ψωνίζουμε στην Αθήνα πολύ φτηνότερα και στο παζάρι τα απλά είδη πολύ φτηνά επίσης.