Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ολα τα ονόματα του συνδυασμού Γρανιτσιώτη

Ολα τα ονόματα του συνδυασμού Γρανιτσιώτη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κ. Γρανιτσιώτη. Το καλύτερο ψηφοδέλτιο του Νομού μας. Σε κανένα άλλο δεν είδα την συμμετοχή 4 γιατρών, αρκετών επιστημόνων, και πολλών νέων. Χωρίς αυτό από μόνο του να σημαίνει πολλά τουλάχιστον δείχνει το κύρος σας, την σοβαρότητα της προσπάθειας σας, την διάθεση σας να αλλάξετε αυτόν τον Δήμο που χρόνια τώρα ταλαιπωρείται από συμβούλους με μικρές δυνατότητες και μεγάλα σόγια.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το ανέκδοτο σου ανώνυμε 8:16.Αυτοί ούτε μαγαζί δεν μπορούν να διαχειριστούν θα μαλώνουν για το ποιος θα κάθεται. Και οι γιατροί μαζί.Ακου με εμένα που σου λέω.

aραχωβιτης είπε...

οι δυο γιατροι απο τους 4 ειναι ολα τα λεφτα!!!!! και με την ευκαιρια θα ηθελα δυο λογια απο την κ.γρανιτσιωτη για το κλεισιμο του ψηφοδελτιου, το οποιο ηταν λιγο θριλερ, οπως εμαθα!!!! καποιες καραμπολες στο διστομο της τελευταιας στιγμης, την αναγκασαν να τρεχει για πιστοποιητικα στο παρα πεντε και να δηλωσει το συνδυασμο πολυ μετα τις 12. και γι'αυτο δεν θελω διαψευσεις!!!!!!!!!!!

αντικυραίος είπε...

ανωνυμε 8:23 ψυχραιμια!!!!! αληθεια αληθευει οτι η κ.γρανιτσιωτη ετρεχε και δεν εφτανε χθες πολυυυυυυυυυυ αργα για να καταθεσει το ψηφοδελτιο πολυυυυυυυυυυυυ περασμενες 12 ???? τι να συνεβει αραγε στο διστομο και οχι μονο ???????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Σε πληροφορω ανωνυμε οτι το ψηφοδελτιο ειχε κλεισει πολλες ημερες πριν και οτι η κυρια Γρανιτσιωτη ηταν πολλη χαλαρη.
Και ακομη σου λεω οτι το κατεθεσαι πολλη νωρις.
Μην εχεις αγχος.