Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η πρώτη κρίση για τα ψηφοδέλτια της Λιβαδειάς

Δεν έχω ακόμη πλήρη εποπτεία αλλά μια πρώτη προσέγγιση δείχνει ότι το ψηφοδέλτιο Τσιφή είναι πολυσυλλεκτικό και όχι πολύ μακριά από αυτό που αναμενόταν. Το ψηφοδέλτιο της Γιώτας Πούλου είναι καλύτερο από τις προσδοκίες αλλά παρουσιάζει κάποιες ελλείψεις. Το ψηφοδέλτιο Παπαγγελή είναι βαθιά κυβερνητικό με όλα τα αρνητικά που αυτό συνεπάγεται και περιλαμβάνει πολλά στελέχη της δημοτικής αρχής Τσιφή που θα δυσκολευτούν να δικαιολογήσουν τη στάση τους ,και οι ίδιοι και ο επικεφαλής...
Ο Νώντας Κοτσικώνας δεν έχει στείλει ακόμη τον συνδυασμό του.
Πάντως εσείς για καλό και για κακό φυλαχθείτε...

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ
2.ΠΟΥΛΟΥ
3.ΤΣΙΦΗΣ
4.ΚΟΤΣΙΚΩΝΑΣ

και για τα υπολοιπα κουβεντα να γίνεται

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ !!!!! από ποιον ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ το ψηφοδέλτιο του Παπαγγελή δεν σου αρέσει...
Τυχαίο???
Δεν νομίζω...

Ανώνυμος είπε...

1.πολύχρωμο
2.ημι-Συνασπισμός
3.βαθύ ΠΑΣΟΚ
αναμενόμενα όλα και δε φαντάζομαι να μας εκπλήξει ο Κοτσικώνας..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙΣ ,ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΄΄ΘΑ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ΄΄).ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ.ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ (ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΜΜΑ).ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

βοιωτός είπε...

3.31
Από τους κόλακες και από τις υποσχέσεις.

Ανώνυμος είπε...

Δυσπιστόύμε πάρα πολύ όταν βλέπουμε "πρώην" και "πρώην" και ξανά "πρώην", γιατί επιτέλους τι έκαναν όλοι αυτοί οι Πρώην τόσα χρόνια; κι αφού είναι τόσα χρόνια θα πρέπει να μας δείξουν και τα έργα τους ή όχι; Αυτοί κυβερνούσαν όχι εμείς.

Ανώνυμος είπε...

1.Τσιφής
2.Παπαγγελής
3.Πούλου
4.Κοτσικώνας

Ανώνυμος είπε...

Δίκαιη αξιολόγηση όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους.Μακριά από φανατισμούς το ερώτημα παραμένει: γιατί έφυγαν από τον Τσιφή και πήγαν στον Παπαγγελή .Θα μας διαφώτιζαν αν εξηγούσαν την στροφή 180 μοιρών πειστικά.

Ανώνυμος είπε...

....και μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων, που τα απαρτίζουν, στις περισσότερες περιπτώσεις, "πρώην", οι οποίοι φιλοδοξούν να γίνουν και "νυν" σωτήρες μας εγώ πλήττω... και στις εκλογες θα τους μαυρίσω. Ψηφίζω πολιτικά και με γνώμωνα την ουσιαστική, και όχι επιφανειακή, αντίθεση στο Μνημόνιο. Τελεία και Παύλα (ή Πάολα ?)

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ...ΗΤΑΝ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!! ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.. ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΑΡΑΒΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΚΤΛ.ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ. ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΘΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ70%-80% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ" ΕΜΕΙΣ απλα ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ τους ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΥΣ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΤΟΥ ΧΑΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 8.11
Ψηφίζω αντιμνημόνιο και δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα γιατί πιστεύω ότι τους χρειάζεται το μήνυμα: ως εδώ.
Χάθηκαν τόσα λεφτά και δεν τιμωρήθηκε κανείς μα κανείς σε αυτήν τη χώρα και πληρώνουμε εμείς με περικοπές, φόρους, ανατιμήσεις. Γιατί; Είναι ντροπή και άδικο.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ είπε...

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΣΙΦΗ
κανενα κομματικο
κανενα που δεν προσφερε τιποτα στην πολη μας.
κανενα προδοτη, κεροσκοπο,ατομα οπου τον παει ο ανεμος.
Ψηφιζουμε μονο Τσιφη ! να ειμαστε ελευθεροι απο τους πρωην.
Καλλιτερη ΕΠΙΤΥΧΙΑ απο ολους ΤΣΙΦΗ !

Ανώνυμος είπε...

1/ Τσιφης
2/ Πουλου
3/ κανενας με τους τιποτα ...........

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ Ο ΤΣΙΦΗΣ ;
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ; ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΓΛΕΙΦΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ; ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ¨ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ¨. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ-ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Και πότε το ΠΑΣΟΚ κατάλαβε ότι δεν του κάνει ο Τσιφής; Και πότε κατάλαβαν αυτοί που βγήκαν με τον Τσιφή ότι δεν τους κάνει και ότι τους κάνει ο Παπαγγελής καλύτερα; Και τι είναι οι δήμαρχοι ρε; Σοκολάτες που μας αρέσουν σήμερα τις τρώμε καλά καλά και ξαφνικά 9;) μας ξινίζουν και τις πετάμε;
Πολιτική αξιοπιστία το λέμε αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΜΟΥ ΠΟΡΤΑΣ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ .......ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ,ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ,ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ,ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΑΔΕ,ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΤΑΔΕ,ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΑΔΕ ΠΟΥ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ?ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΜΙΣΘΟ!!!!!ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ...ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕ.....

Ανώνυμος είπε...

από εμάς παίρνουν τον μισό μισθό και κάποιοι θέλουν 2?! προκλητικό τουλάχιστον...δεν υπάρχει περίπτωση . να πάνε να δουλέψουν οι τάδε κι οι ταδόπουλοι...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ...ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ....ΟΧΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.....ΟΧΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.....ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ....ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ......Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ!!!!!!!ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσιφης πηγε ελαχιστα να ζητηση, το χρισμα σε συγκριση με τον Παπαγγελη, που εστησε τενταεξω απο τα γραφεια του ΠΑΣΟΚ.
Ψηφιζουμε τον δικο μας ανθρωπο και γιατρο [ΤΣΙΦΗ ] επιτελους κατι που αποφασιζουμε εμεις ,οχι τα κομματα και οι κομματικοι.
Αλλωστε να μας τα παρουν θελουν και δεν θα μπορουμε να διαμαρτυρηθουμε.
Για εμας που το δημαρχειο ειναι σπιτι μας και ετσι πρεπει να μεινει.
οσοι εφυγαν απο τον Τσιφη να παρουν την περιφρονηση μας οπου τους συνανταμε .

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΗς ΛΟΓΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΒΟΥΛΙΑ. ΤΕΤΟΙΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕΣ.